Covid-19 päivitys: Kaatuko internet kohta? Alkavatko massapidätykset pian?

2020-05-22T18:28:17+03:0030.3.2020|

Aluksi pieni varoituksen sana, mikäli seuraamani lähteet ovat oikeassa, saattaa hyvin pian alkaa parin päivän globaali radiohiljaisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin internet ja mahdollisesti puhelinliittymät kaatuisivat joiksikin päiviksi. Mikäli näin sattuu käymään, ei ole syytä huoleen – päinvastoin!
Sillä se tarkoittaisi sitä, että maailmamme niin kutsut pimeät voimat oltaisiin vihdoin asettamassa vastuuseen pitkään jatkuneista rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Varoitus, tämän kirjoituksen sisältö saattaa olla haastavaa lukea, ellei aihe ole sinulle entuudestaan tuttu. Mikäli haluat tietää alla esitetyistä olettamuksista lisää, nyt on hyvää aikaa tehdä hieman omaa salapoliisitutkimuksia. Usko vain itseäsi!

Mistä on kyse?

Miksi meillä on sotia? Miksi meillä on nälänhätää ja kurjuutta? Miksi niin sanottu keskiluokka on käytännössä poistunut viime vuosikymmeninä yhtälöstä? Miksi maailmasta katoaa selittämättömästi melkein kahdeksan miljoonaa ihmistä vuodessa, joista suurin osa on lapsia ja naisia?

Ihminen on empaattinen ja myötätuntoinen olento. On tutkittu, että auttaessaan toista ihmistä vapaaehtoisesti, tuottaa se suurinta iloa ja onnea. Jokainen meistä varmasti ajattelee ja toimii parhaansa mukaan siten, että sekä meillä itsellämme että perheellämme on kaikki hyvin. Ja mikäli meillä on hieman ylimääräistä, saatamme auttaa ystäviä tai naapuria myös.

Tässä valossa tuntuu uskomattomalta se kaikenlainen valtava kärsimys, jota tällä planeetallamme on pitkään koettu. Pienen pienellä prosentilla maailman sotilasbudjeteista pysyttäisiin lopettamaan nälänhätä ja köyhyys lopullisesti koko maailmasta.

Talous

Sveitsiläisen tutkimuksen mukaan kaikista länsimaisista yrityksistä 147 omistaa 90% kaikista rahoista. Näistä vajaasta 150 yrityksestä noin 80 % osuuden omistaa erilaisten välikäsien kautta kuusi jättimäistä korporaatiota. Näiden valtavien jättikorporaatioiden sateenvarjon alle menevät valtavirtamediat, suuret kansalliset pankit, YK, lääkeyhtiöt sekä suuret öljy-yhtiöt. Kun Suomeakin on yksityistetty jo pitkään, mihin luulet päätösvallan siirtyvän? Länsimaissa ei tarvitse enää hyökätä asein toisen valtion kimppuun, se hoituu paljon näppärämmin kapitalismin keinoin.

Useat asiaan perehtyneet ovat huomanneet, että talousjärjestelmässämme on jotain perustavanlaatuista vialla. Suuret yksityisten osakkeenomistajien pankit luovat ja lainaavat rahaa tyhjästä. Raha ei ole sidottuna mihinkään todelliseen omaisuuteen, sillä sitä voidaan painaa tai luoda tietokoneella loputtomia määriä lisää. Kun rahaa lisätään olemassa olevaan valuuttakieroon ”tyhjästä”, tulee sen takaisinmaksamisesta aika haastavaa.

Mistä raha tulee? Kuka sen ”omistaa”? Miten meillä voi olla enemmän yhteisvelkaa, kun planeetalla on edes rahaa?

 ”Anna minun laskea liikkelle ja kontrolloida kansakunnan rahaa, enkä välitä pätkääkään, kuka kirjoittaa lait.”
–Mayer Amschel Rothschild

Voisiko olla, että pieni omia etuja ajava taho olisi ajansaatossa soluttautunut kaikkialle pankki-, lääke-, energia- ja mediayhtiöihin ja vaikuttaisi näin yhteiskunnassamme?

Miksi autoissa käytettävä polttomoottori ei ole kehittynyt juuri lainkaan sadan vuoden aikana?

Tiesitkö, että 1800-luvulla oli enemmän sähkökäyttöisiä autoja kuin bensalla kulkevia? Ottaen huomioon lääketeollisuuden mahdin, uskoisitko, että jos olisi keksitty pilleri, joka parantaisi kertaheitolla kaikki sairaudet, tulisiko se markkinoille? Jos sotien voittajat kirjoittavat historian uusiksi, voiko maailman viralliseen historiaan luottaa?

Miksi käytämme yhä fossiilisia polttoaineita? Miksi niin monet vaihtoehtoisen tai jopa ilmaisen energian kehittäjät ovat kuolleet tapaturmaisesti? Tai ne ”tapaturmaisesti kuolleet” holististen luontaisten lääkehoitojen puolestapuhujat ja lääkärit?

Tiesitkö, että ennen kuin Rockefeller-säätiö ”uudelleen koulutti” länsimaisen lääkäriväen, olivat muun muassa homeopatia sekä monenlaiset luontaiset yrttipohjaiset lääkkeet yleisiä ja toimivia hoitomuotoja? Tai miksi Gersonin ja muiden edistyksellisten hoitomuotojen kehittäjät vaikkapa syöpää vastaan eivät koskaan tulleet markkinoille?

Kuvittele hetki, minkälaisessa maailmassa voisimme elää mikäli kaikki, mitä on keksitty ihmiskunnan hyväksi, olisi meidän käytettävissämme? Ilmainen loputon ja saastuttamaton energia, puhdasta ravintoa kaikille, ei enää vakavia sairauksia, ei nälänhätää ja sotia?

Pystytkö siihen?

Deep State

Mitäpä, jos olettaisimme hetken filosofisen keskustelun sääntöjä mukaillen, että tämä kaikki olisi totta?

”Se on älykkään mielen merkki, jos pystyy viihdyttymään ajatuksesta vaikkei sitä ottaisikaan vastaan.”
– Aristoteles

Mitäpä, jos olisi olemassa noin sadan vaikutusvaltaisen suvun liittouma, johon kuuluisi historiastamme tuttuja valtasukuja, joiden omaisuus ja valta on vain kasvanut vuosisatojen saatossa.

Sukuja, joiden nimet löytyvät kaikkien suurten yritysten ja järjestöjen rahoittaja- ja hallintaosastoilta? Sukuja, jotka rahoittavat sotien molempia puolia. Tiesitkö, että George Bushin isoisä, Prescott Bush, oli Hitlerin henkilökohtainen pankkiiri?

Sukuja, jotka eivät kaihda murhata miljoonia ihmisiä sodissa, köyhyydessä tai vaikkapa pandemian avulla. Tai lavastetuissa hyökkäyksissä omaa valtiotansa vastaan?

Ihmisiä, jotka ovat hyvin julmia niin kutsuttuja tavallisia ihmisiä kohtaan, sillä he pitävät itseään ja veriperimäänsä niin paljon arvokkaampana. Ihmisiä, jotka eivät kaihda mitään tekoja hankkiakseen itsellensä enemmän valtaa.

Valta korruptoi, ehdoton valta korruptoi ehdottomasti.

Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa järjettömältä. Tiedän että se kuulostaa kauhealta ja uskomattomalta. Mutta voisiko se silti olla mahdollista?

Jos kerrot tarpeeksi suuren valheen, ja jatkat sen toistelemista, alkavat ihmiset lopulta uskomaan siihen.”
– Joseph Goebbels

Missä ne tuhmeliinit luuraa?

Ennen kuin voimme havahtua, on meidän otettava side pois silmiltämme. Nyt meillä on aikaa opiskella, ottaa itse selvää asioista ja muodostaa omaa totuutemme! Vaikka havahtumisprosessi saattaa olla kivulias ja herättää aluksi pelkoja, on se ehdottoman tarpeellista. Vain siten voimme herätä pitkästä unesta, ja tulla tietoiseksi siitä valtavasta omasta vaikutusvallastamme, jolla voimme oikeasti vaikuttaa asioihin. Sillä kollektiivisen tietoisuutemme herätessä, ei meitä kukaan enää pysty sumuttamaan. Alamme vaatia vastauksia ja muutoksia yhteiskuntaamme ja maailmaan.

Valo voittaa

Nyt heittäydymme agenttiseikkailuun. Valon ja pimeän viimeiseen taisteluun. Mitä jos alla esitetty skenaario saattaisikin olla totta?

Onko tämä se käänteentekevä hetki, johon tulevaisuuden historioitsijat aina palaavat?

Tässä siis leffan juoni, onko popcornit valmiina?

Hyvisten puolella on jo vähintään Kennedystä alkaen tiedostettu tämän pimeän ryhmittymän kierot suunnitelmat. Kennedy yritti hajottaa CIA:n ja kansallistaa keskuspankin. Myös monet muut aikansa rauhan puolesta toimineet suuret nimet poistettiin yhtälöstä. Listasta muutamia nimeten: Robert F. Kennedy, Gandhi, John Lennon, Bob Marley, Malcolm X, Martin Luther King, Dag Hammarskjöld, Olof Palme, Avicii ja Chris Cornell.
CIA teki useissa maissa vallankaappauksia ja tuki viattoman vastarinnan joukkomurhia.

Samainen taho on todennäköisesti lähes kaikkien tunnettujen terroristi-iskujen takana.

Jossakin vaiheessa myös Yhdysvaltain armeijan korkein johto sai tästä tarpeekseen. He alkoivat kerätä kaikessa hiljaisuudessa todisteita vaikutusvaltaisia rikollisia kohtaan.
Yli satatuhatta syytekirjelmää odottaa avaamistaan. Syytekirjelmien rikokset ovat niin suuria, että siksi ne täytyy olla salattuja aina avaamiseensa asti, jottei syytetyt pysty tuhoamaan todisteaineistoa tai pakenemaan. Ehdottomasti suurin määrä syytekirjelmiä osavaltiokohtaisesti osuu Washingtoniin sekä Los Angelsiin (Hollywood).

Kun syytekirjelmät avataan, avataan ne todennäköisesti kaikki samaan aikaan. Tällöin alkaisi planeettamme historian suurin sotilas- ja poliisioperaatio, jossa rikolliset käydään poimimassa yhtäaikaisissa iskuissa ympäri maailman. Eurooppaan on juuri saapunut noin 36 000 eliittisotilasta, jotka ovat toteuttamassa Defender 2020 -”harjoitusta”. Kun operaatio alkaa, suljetaan kaikki viestintäliikenne, jotta rikolliset eivät pääse varoittamaan toisiaan. Ihmiset on eristetty koteihinsa turvaan, jottei kukaan ulkopuolinen vahingoittuisi operaation iskuvaiheessa.

Kaikki negatiivisen eliitin johtohahmot pidätetään. Kun digitaalinen maailma on lepotilassa, on mahdollista toteuttaa samalla pankkijärjestelmän uudelleenkäynnistys, jolloin ainoastaan velan luomiseen tarkoitettu valuutta katoaa, ja tilalle voidaan tuoda johonkin todelliseen arvoon, kuten kultaan ja hopeaan sidottu valuutta. Valuutta, jota ei voi manipuloida ja on tasavertaisempi kaikille. Maailmastamme tulee vapaa ja tasa-arvoinen, köyhyys, saasteet ja sairaudet poistuvat ja voimme kaikki alkaa toteuttaa itseämme juuri meille mieleisellä tavalla. Vain taivas on rajana!

Näetkö jo sen?

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi