Ihmisen tietoisuus on tekemässä evoluutioloikkaa

2020-02-16T15:56:06+02:003.12.2019|

Olemme tehneet pitkään, vuodesta 2012 – ja monet jo paljon aiemminkin – hiljaista, henkilökohtaista puhdistustyötä tätä niin sanottua käännekohtaa varten. Olemme käsitelleet tiheää energiaa kehoistamme käymällä läpi haavojamme ja traumojamme niin tästä kuin aiemmista elämistämmekin. Olemme harjoittaneet anteeksiantoa itsellemme ja opetelleet rakastamaan itseämme. Tämä on tarkoittanut varjopuolemme hyväksymistä täysin.

Olemme ottaneet niitä ominaisuuksia rakkauden palvelukseen, joita emme ole sallineet itsellemme. Olemme opetelleet sanomaan ei ja vetämään tiukat rajat, jotta meitä ei käytettäisi hyväksi fyysisessä olemuksessa tai manipuloitaisi energiatasolla. Tämä on ollut meidän jokaisen tiennäyttäjän hiljaista omaa prosessia, yksinäistä kokopäivätyötä, kärsimyspolkua.

Se on ollut missiotamme, jota olemme tänne tulleet tekemään ja johon olemme nyt valmistumassa. Ensimmäinen sieluryhmä on ylösnousemassa, jos puhumme raamatun termein. Tämä tarkoittaa, että olemme saaneet kehomme värähtelyn tarpeeksi korkealle tasolle, jotta Jumala-itsemme voi integroitua kehoomme. Olemme tekemässä ison loikan tietoisuudessa.

Tämä valmistuminen ihmiselämän mestariksi on tuonut paljon oivalluksia ja viisautta, jota emme tietenkään ole saaneet vain tässä elämässä, vaan se on kaikkien lukemattomien elämiemme kokemusten summa. Se on ymmärrystä siitä, että emme ole erillisiä mistään. Olemme kaikki yhtä ja samaa. Olemme täällä vain kokemassa erillisyyttä, koska näin olemme halunneet. Olemme yksi, mutta olemme samalla monta. Olemme Jumala, mutta olemme myös ihminen ja kaikki muu, mikä on luotu näkyväksi. Olemme myös kaikki näkymätön. Olemme älykäs tietoisuus, joka luo koko ajan ja laajenee ikuisesti.

Kaikissa kokemuksissa, ihmisen näkökulmasta niin hyvissä kuin huonoissakin on kyse vain kokemuksista. Olemme sekä kokija että toimeksiantaja, uhri, pahantekijä sekä tarkkailija. Vain ihmiselämässä erottelemme kokemukset hyviin ja huonoihin. Korkeammasta perspektiivistä kaikki on neutraalia. Kaikki on tietoisuutta, energiaa, joka kokee itseään ja jatkaa laajenemistaan.

Olemme siirtymässä sydämen aikakauteen

Olemme nyt uuden ihmisyyden kynnyksellä. Teemme parhaillaan evoluutioloikkaa. Viimeiset vuosituhannet olemme suosineet vasenta aivopuoliskoamme, järkimieltämme ja olemme tehneet ratkaisut sen pohjalta. Nyt otamme aktiiviseen käyttöön myös oikean aivopuoliskon, meidän feminiinisen puolemme, ja siirrymme sydämemme ohjaukseen, sydämen viisauteen ja rakkauteen. Saavutamme tasapainon sekä ihmisyydessä että jumaluudessa.

Parhaillaan mielemme tekee kuolemaa. Ego hajoaa. Samoin hajoaa mielen luomat rakenteet ulkopuoleltamme. Ulkomaailma on heijastusta meille siitä, mitä meillä on sisällämme. Tämä kaaos, hajoaminen, korruptio, väkivalta ja sota heijastavat vain meidän sisäistä olotilaamme.

Kaiken täytyy tulla ensin pintaan ja näkyviin, jotta voimme katsoa kaikkea rehellisesti ja hyväksyä sen osana itseämme. Se on se meidän varjopuolemme, pimeys, jota emme ole halunneet nähdä itsessämme, vaan olemme aina projisoineet sen ulkopuolellemme. Nyt olemme kuitenkin tulleet siihen pisteeseen, että meidän on otettava vastuu itsestämme ja käsiteltävä asiat. Vanha systeemi ei enää toimi. Kaikki vanhat aikajanat ovat poissa ja kaikki tapahtuu nyt-hetkessä.

Vastuun ottaminen tarkoittaa sitä, että olemme kaikki ja luomme koko ajan. Luomme ajatuksillamme. Luomme sanoillamme. Luomme teoillamme. On tärkeää miettiä, mitä ajattelet tai sanot, koska kaikki on luomista. Luomisen näet hyvin pian ympärilläsi, elämässäsi. Mitä kylvät, sitä niität. Voimme valita joka hetki, mitä kokemusta haluamme, mutta ennen kuin valitsemme, on tärkeää ymmärtää ulkopuolisen peilin viesti meille, koska se on peili, jonka olemme itse luoneet.

Usein tuo peili on meidän oppiläksymme, joka tuodaan meille epämukavalla tavalla. Se on varjon ja pimeyden ymmärtämistä itsessämme. Se ei ole mukavaa, ja pyrimmekin välttämään sitä kaikella tavalla, kunnes olemme riittävän tietoisia ja haluamme kohdata negatiiviset puolet myös itsessämme. Tätä on sisäinen puhdistustyö, itsemme eheyttäminen ja tiheän energian muuttaminen kehossamme. Kun teemme sitä yksilötasolla, teemme sitä kaikkien hyväksi, kollektiivisesti. Emme ole erillisiä mistään tai kenestäkään. Kaikki se mitä on muissa, on myös meissä, koska olemme yhtä ja samaa.

Olemme sydämen aikakauden alussa. Kokemaamme määrittää pyyteetön rakkaus, joka ei vaadi mitään. Olemme kollektiivisesti valinneet nyt rakkauden kohottavan kokemuksen, ilon ja riemun aiemman kärsimyskokemuksen vastakohdaksi. Tuomme taivaan maan päälle. Se on alkanut.

Rakkaudella,

Jaana Kiuru
Elämää Valkolassa
Weareone
Isoäidin Aikaan

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi