Suuri Juhannusnumero: Valo vai psykologinen sodankäynti?

2020-12-30T19:32:50+02:0019.6.2020|

Hyvää Juhannusta ja Valon juhlaa! Ja Onneksi olkoon Valomedia yksi vuotta!

Paljon on ehtinyt tapahtua yhden kierroksen aikana auringon ympäri. Niin Valomediassa kuin maailmallakin. Tahdon kiittää jokaista henkilöä, joka on ollut matkalla mukana ja auttanut omalla ainutlaatuisella panoksellaan Valomediaa tämän huikean matkan aikana. Tämän hienon vuoden aikana on lukuisat ihmiset olleet mukana tuomassa Valomediaa tähän hetkeen, jolloin se tavoittaa jo tuhansia lukijoita ja kanssamatkustajia päivässä.
Pian voimme myös kertoa hienoja uutisia, kun Valomedia astuu uuteen uljaaseen asuun ja saa mukaansa todella vaikuttavan soturijoukon, jonka kanssa lähdemme rakentamaan Valomediasta aivan uudenlaista yhteisöllistä mediaa ja kohtauspaikkaa.

Olemme kirjoittamassa historiaa. On niin upeaa, että juuri Sinä olet ollut mukana matkan alkuvaiheista asti. Kiitos. Tukesi ja valosi on auttanut meitä suuresti.

Näin se vain on kesä saapunut! Aurinko paistaa ja luonto on puhjennut kukkaan. Öitten valoinen taika, vahvat eteeriset tuoksut aamuyön tunteina ja lämpö – on kuin astuisi satumaailmaan. Paljain jaloin kallioilla ja sammalilla. Pulahdus piristävään ja puhtaaseen veteen.

Nuotiolla istuskelu auringonlaskun jälkeen tyynen järven rannassa on miltei liian koskettavaa.
Luonto palauttaa ja voimaannuttaa meidät monella tasolla, poistaa stressiä ja tuo kauneutta ja kiitollisuutta elämäämme. Nyt on ihanaa nauttia luonnosta ja ulkoilusta!

Samaan aikaan maailmalla kiehuu. Nyt on se aika, kun meidän on hyvä alkaa valaista pimeään oikein kunnolla tietoisuuden valoa. Tämä koskee niin omaa pimeäämme kuin kollektiivistakin.  Energiat kasvavat parhaillaan tällä kauniilla planeetallamme, ja kaikki varjot nousevat nyt pintaan. Kun kaikki kauheudet, jota tällä planeetalla on harjoitettu pitkään, on kollektiivisesti todistettu ja hyväksytty, voimme alkaa valita ja arvostaa vielä enemmän rakkautta, myötätuntoa ja tasa-arvoisuutta kaikkien ihmisten kesken.

Yksi näistä hurjista ajankohtaiseksi tulevista aiheista, jota monien on haastava katsoa silmiin, on pieniin lapsiin kohdistuva seksuaalinen väkivalta. On lähes mahdotonta hyväksyä, että täällä eläisi henkilöitä, jotka olisivat valmiita tekemään niin julmia tekoja viattomille pienille ihmisille. Tämä ongelma lymyää meillä Suomessakin valtaa harjoittavien verhojen takana, ja kenties juuri siksi rikospoliisissa on vain yksi tutkija (!) tuhansien pedofiliasyytteiden keskellä? Näistä tutkimuspyynnöistä suurin osa on ”unohtunut” johonkin sähköpostikansioon.

Tämänkaltaista toimintaa rahoitetaan myös meidän rahoillamme. Maksammeko mielellämme veroja tukeaksemme tämänkaltaista toimintaa?

Havahtuminen yhteiskunnan taustalla vaikuttavien tahojen toimintaan ja luonteeseen ei välttämättä ole ruusuilla tanssimista, ja samaan aikaan se on tärkeintä työtä, mitä meidän kaikkien olisi hyvä nyt tehdä. Tulemme tietoiseksi maailmassa pitkään lymynneistä pimeistä voimista ja heidän suunnitelmistaan ihmiskunnan orjuuttamisesta sekä samalla omista jarruttavista peloistamme ja ohjelmoinneistamme. Tulemme tietoiseksi meidän omista tunteistamme ja tarpeistamme. Tulemme tietoiseksi itsestämme. Kun löydämme itsemme ja todellisen voimamme, pelot poistuvat ja voimme astua omaan voimaamme. Tällöin meitä on äärimmäisen paljon haastavampi kontrolloida ja pelotella – uskallamme tuoda oman äänemme kuuluviin ja sanoa ei. Voimme yhdistää voimamma MEIDÄN parhaaksemme – ja samalla tämän planeetan, eläinten ja luonnon parhaaksi. Lähtisitkö mukaan, jos tietäisit olevasti turvassa heimosi keskellä?

Lähdetkö mukaan elämäsi seikkailuun? Jos emme me, niin ketkä? Ja jos ei nyt, niin koska?

Maailma kaipaa nyt meitä. Iso kysymys tulevaisuuden itselle saattaisi olla: Mitä teit silloin (nyt), kun maailma muuttui radikaalisti lyhyessä ajassa? Seisoitko rohkeana ja pelottomana ihmisyyden ja reiluuden puolella ja taistelitko sortoa ja epäreiluutta vastaan?

Rohkeutta, suomalaista sisua ja soturihenkeä ei mielestäni ole avuttomuus ja katseen toisaalle kääntäminen. Jos katsoimme vain vierestä ja toivoimme parasta, saatamme sitä joutua katumaan tuonnempana.

Nyt on se hetki.

Me olemme ne, keitä olemme aina odottaneet!

Kansanedustajat

Meillä kotimaassa on kerätty jo 130 000 nimeä adressiin, jotta metsiämme ja puhtaita vesiämme ei myytäisi ulkomaille. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kansainväliset pankkiirit omistavat nykyisin nämä meidän ainutlaatuiset luonnonvaramme. Henkilöt Suomen ”johdossa” ulkoistavat nyt maatamme lopullisesti kansainvälisille rikollisryhmille.

Näinkö kansaa edustavat virkamiehet toimivat? Mitä termi kansanedustaja tarkoittaa näille ihmisille? Kuinka uskottavana voi enää pitää sitä, että he ajavat vilpittömästi meidän etujamme? Mitä vielä pitää tapahtua, että me havahdumme tähän hyvin epäeettiseen bisneshakuiseen toimintaan, jossa voittojen maksimointi pienelle edunsaajaryhmälle luonnon ja meidän hyvinvointimme kustannuksella saa jatkua jatkumistaan?

Mellakoissa on hyvä olla

Rasismin vastaiset mielenosoitukset ja mellakat lähentelevät Yhdysvalloissa jo sisällissodan piirteitä. Suomessakin järjestettiin mielenosoitus, joka keräsi 3 000 henkilöä paikalle ja myös poliisit esiintyivät lehtikuvissa plakaattien kanssa.

Ilmeisesti mielenosoitukset ovat oiva lääke koronaan, sillä turvaväleistä ei yhtäkkiä tarvinnutkaan välittää tuon taivaallista Senaatintorilla.

Vapauttamme liikkua on rajoitettu jo pitkään ja virallisesti ihmiset eivät saa kokoontua vieläkään suurissa ryhmissä.

1000 asiantuntijaa julkaisi juuri virallisen lausuman siitä, miten kotiaresti ei koske lainkaan mellakointeja – päinvastoin, mutta mielenosoitukset kotiarestia vastaan ovat taas kiellettyjä. Kun mellakoissa harjoitetaan vaikkapa autojen ja talojen polttelua on se hyvästä, mutta jos osoitat mieltäsi vapautesi puolesta, niin silloin säännöt ovat toiset. On tärkeää ymmärtää, että näissä mellakoissa, joita varsinkin Yhdysvalloissa parhaillaan harjoitetaan, ei ole kyseessä ihmisten välisen tasa-arvon lisääminen.

Useissa amerikkalaisissa kaupungeissa ovat kaikki keskustan kiinteistöjen ikkunat rikottu ja nyt niitä suojaavat vanerit.

Valtaosa tuhotuista liikkeistä on tummaihoisten alueilla ja heidän toimeentulonsa riskeeraaminen aloitettiin jo alkukeväästä eristyksellä, jossa kiellettiin töiden teko pidätysten uhalla. Nyt samojen ihmisten toimeentuloa sabotoidaan mellakoiden tuhopoltoilla ja kun meidät on nätisti jaettu leireihin kiistelemään siitä, kuka on rasisti ja kuka ei, jatkaa eliitti omaa ”hajoita ja hallitse” -peliään.

Mikäli tapahtumien kulku kohti toivottua lopputulosta palvelee eliitin agendaa, myydään sitä kovaäänisesti mediassa. Kun jakaudumme eri leireihin kiistelemään ja kohdistamme vihaa toisiimme, teemme juuri sitä mitä he toivovat.

Sillä jos alkaisimmekin yhtäkkiä puhaltamaankin yhteen hiileen, tulemaan tietoiseksi heidän suunnitelmistaan, ja yhdistäisimme rintamamme, katoaisivat he pelilaudalta alta aikayksikön. Ja tätä he tietysti juuri pelkäävät!

Kiinteistöjä tuhonneita maksettuja huligaaneja on vapautettu sitä mukaa, kun heitä on vangittu.
Tätä on auttanut se, että useat Hollywoodin silmäätekevät ovat keränneet rahaa sosiaalisessa mediassa maksamaan rettelöitsijöiden takuita. Myös vankiloista on vapautettu vaarallisia ihmisiä sillä ehdolla, että he osallistuvat täysin voimin tukemaan mellakoiden kaaosta.

Mustaihoinen, valkoihoinen, mies, nainen, uskonto, ammatti ovat kaikki leimoja, joihin moni samaistuu tulisesti. Loppujen lopuksi ne laatikoivat meidät eri nimikkeiden alle, jolloin syntyy kaksijakoinen ”me ja he” -mentaliteetti.

Nämä laatikot eivät kartoita kuitenkaan kuin murto-osan siitä todellisesta ihmisyydestä, joka yhdistää meitä jokaista. Jos keskittyisimme kaikkiin meitä yhdistäviin tekijöihin, saattaisimme huomata, että pienet erot jokaisessa uniikissa yksilössä tekevät tämän elämäksi kutsutun tanssin niin paljon mielenkiintoisemmaksi. Olemme ikuisia olentoja kokemassa tätä kehollista kokemusta, juuri täällä ja juuri nyt. Tämän kaiken myllerryksen keskellä saattaakin olla haastavaa muistaa, että olemme loppujen lopuksi kaikki yhteydessä toisiimme. Juuri tämä meidän oma ja kollektiivinen voimamme on se asia, jota eliitti kuollakseen pelkää ja koittaa siksi saada meidät jakautumaan leireihin kiistelemään, jotta unohtaisimme todellisen vihollisen. Tiesitkö, että suurin osa sotilasoperaatioiden budjeteista menee tänä päivänä digitaaliseen sodankäyntiin? Hyvänä esimerkkinä tästä on trollaus, jolla halutaan saada kylvetyksi reagoimista ja riitoja havahtuvan väen keskelle. Hämmennystä, epätoivoa ja pelkoa.
Nämä ihmiset tuntevat äärimmäisen hyvin ihmispsyyken ja osaavat manipuloida sitä taidokkaasti.

Kun alamme leimata yksilön toimien perusteella koko ryhmän, on soppa valmis vanhalle kunnon vihanpidolle.

Myös hyvesignalointi kuuluu tähän ilmiöön. Monet julkaisevat mustia laatikoita, joiden avulla vain muistutamme, että toinen laatikko on merkityksellisempi kuin se toinen laatikko. Väkivaltaa ja kaaosta alkaa syntyä, kun alamme osoitella ja syytellä toinen toisiamme, ja kommunikaatiomahdollisuudet kuihtuvat kasaan. Pelko saa meidät reagoimaan helpommin, kun meille varta vasten tarjotaan uusia triggeröiviä ärsykkeitä, ja hässäkkä voi taas jatkua samaan malliin. Jos ajaudumme ajattelemaan, että meillä on vain yksi vaihtoehto, ei meillä todellisuudessa ole vaihtoehtoja laisinkaan.

Kulissien taustalla

George Soros, joka rahoittaa monia mellakoita, on sanonut: ”En välitä pätkääkään moraalista ja etiikasta, olen täällä tekemässä mahdollisimman paljon rahaa”.

Sorosin mielestä maailmaa ajautuu yhteen sen modernin historian vaarallisimmista ajanjaksoista – niin kutsuttu ”pahuuden aikaan”. Hän ennusti jo viisi vuotta sitten, että Euroopalla on edessään ajautuminen kaaokseen.  Hän ennusti jo vuonna 2015 Yhdysvaltoihin nyt siellä nähtävät katumellakat, joiden seurauksena kansalaisten perusoikeuksia ”joudutaan” supistamaan dramaattisesti.

On käynyt ilmi, että valtaosa lahjoituksista, joita esimerkiksi Antifa tai BLM-liike on kerännyt ihmisiltä netissä, ovat menneet suoraan Act Blue Superpac -nimiseen komiteaan, jonka kautta rahat ovatkin vilahtaneet demokraattisen puolueen ehdokkaille, kuten Joe Bidenille.

Samaan aikaan kun uutiset kertoivat mellakoinnista, istui Hillary oikeuden kuultavana salaisista sähköposteistaan, joista löytyy valtavat määrät todisteita esimerkiksi lapsiin kohdistuvista rikoksista. Oikeuskäsittely jatkuu syksyllä ja saamme tulevaisuudessa varmasti oppia tästä henkilöstä hieman uudenlaisia kulmia.

Nämä samat tahot, joista monet toimivat Yhdysvalloissa demokraattisen puolueen suojista, ovat aikoinaan kannattaneet orjia ja ihmiskauppaa. He rahoittavat parhaillaan mediakampanjaa, jonka avulla ihmisiä saadaan kääntymään toisiaan vastaan.

Kun virallinen auktoriteetti on pitkään kertonut pelottavista mahdollisuuksista, saattaa kuuliainen kuulija uhriutua, ja tällöin luovumme omasta vallasta ja maalaisjärjestä. Tällöin meitä voidaan ohjailla ja manipuloida ilman, että alkaisimme itse muodostamaan mielipiteitä ja seisomaan niiden takana.

Kuka tästä eniten hyötyy? Saattaisiko olla, että sanonta ”eliittiin pääsee vain syntymällä”, olisi juuri tämänkaltaisten psykologisten toimien takia mahdollinen pitää toimivana? Kun olemme kuuliaisia orjia omista tahdostamme, voivat globalistit rauhassa puuhastella hankkeidensa parissa, joiden tarkoituksena on varmistaa heidän pienen ryhmänsä vallankahvassa pysyminen. Jos emme ole valmiita kyseenalaistamaan toimia, jotka tuntuvat vääriltä jokaisessa sopukassamme, emme enää elä demokratiassa, jossa kansalla on ainakin tarinan mukaan päätäntävalta. Ovatko kaikki toimet, joita olemme todistaneet tämän vuoden aikana olleet meidän omaksi parhaaksemme? Ovatko kaikki päätökset (joiden avulla esimerkiksi pankit pystyvät ottamaan haltuun ihmisten omaisuutta, kun he eivät pysty kotiarestin vuoksi tekemään töitään) reiluja?

Onko oikein, että valevirtamedia ja ”asiantuntijat” valehtelivat meille epidemian vaarallisuudesta?

Kun todellinen kuolinluku sairastuneista vanhuksista on jo taittunut alle prosentin desimaalien, onko kaikki pelottelu ja toimet kaiken sulkemiseksi tarpeen?

Onko oikein, että meille valehdeltiin testeistä, vaikka tiedämme, että yksikään testi ei edes mittaa kyseistä virusta? Onko oikein, että meille on valehdeltu epidemian kuolinluvuista?

Entä mitä ajattelet maskeista, jotka jokainen mikrobiologiaa ymmärtävä lääkäri on välittömästi kertonut täysin turhiksi. Toki, jos tarkoituksena ei ole suojata meitä tartunnalta, vaan sairastuttaa maskia käyttävä henkilö pikkuhiljaa hänen hengittäessään omia hiilidioksidipäästöjään ja kuoniaan, josta elimistö juuri haluaa päästä eroon, toimivat ne varmasti hienosti!

Nyt kun rotuvihat on saatu päälle, suunnitellaan jo toisen aallon lisäksi vähän väkevämpää aaltoa. Tällä kertaa uhkan on tarkoitus tulla avaruuden muukalaisten toimesta.

Tämä ei ole uusi tuulesta temmattu strategia, sillä jo vuonna 2016, jolloin sattumoisin myös vaalien alla riehuivat viimeksi rotumellakat, harkittiin ”alien-kortin” vilauttamista.

Vuonna 2016 vuosi julkisuuteen Benenson Stradegy Groupin salajuoni, jolla oli tarkoitus saada Trumpin kannattajat pelkäämään lavastettua alien-hyökkäystä, ja tämän hässäkän avulla saataisiin Valkoiseen taloon valituksi heidän ehdokkaansa Hillary.

Sama porukka on ihan julkisestikin suunnitellut Valkoisen talon kaappausta, jota yritettiinkin 6. kesäkuuta. Joe Biden puhui julkisesti, että Valkoinen talo on saatava kaapattua hinnalla millä hyvänsä.

Seattleen on perustettu oma poliisiton valtio Antifan kannattajille, jossa median maalaileman mukavan hippiyhteisön sijaan on nähty jo lukuisia väkivaltaisuuksia, raiskauksia ja jopa murhia. On mielenkiintoista seurata, kuinka tämä tarina kehittyy tulevaisuudessa.

Tämän kaiken keskellä on koronanarratiivi saanut pahan kolauksen. Ympäri maailmaa tulvii uutisia, jotka viimeistään nyt saavat jokaisen halukkaan ymmärtämään, että kyse on ollut historiallisen suuresta huijauksesta, johon lähes kaikki meistä ovat langenneet.

”Kun valhe kerrotaan vain kerran, pysyy se valheena. Kun valhe kerrotaan tuthat kertaa, muuttaa se totuudeksi.” – Joseph Goebbels

Valevirtamedia koittaa pyristellä ihmisten havahtumista vastaan kiihtyvällä tahdilla ja uutisoinnit sekä otsikoinnit alkavat olla jo niin hysteerisellä tasolla, että kenenkään on enää mahdotonta uskoa ”puolueettomaan uutisointiin”.

Silti jotain rehtejäkin uutisia pääsee välillä livahtamaan lehdistön tiukan seulan läpi.

Iltalehti uutisoi, kuinka WHO:n toiminta on ollut tieteellinen skandaali.

Samainen organisaatio alkaa näkymään muutenkin hieman erikoisessa valossa; nyt he opettavat neljävuotiaita lapsia masturboimaan oikein…

Jos olet seurannut, kuinka sosiaalinen media on sensuroinut ennennäkemättömällä tarmolla sisältöä, joka ei sovi heidän pirtaansa, on hyvä muistaa, että Gatesin järjestö osti suuria määriä osakkeita muun muassa sosiaalisten medioiden yrityksistä juuri ennen epidemian alkua.

Loppusanat

Mitä aiomme tehdä tälle kaikelle? Jos arkailemme ajatuksissamme sitä, että miten tulemme kuulluksi ja nähdyiksi muiden edessä, ja emme uskalla puhua omista ajatuksistamme, tunteistamme ja omasta totuudestamme asioiden laitoihin, niin mikään ei voi muuttua. Jos olemme hiljaa ja peloissamme, olemme voimattomia.

Jos pelko muiden ihmisten reaktioista puhuessamme omalla äänellämme nousee prioriteetiksi, alamme sensuroida omaa ainutlaatuisuuttamme, ja sulkeudumme hitaasti, mutta varmasti omaan kuoreemme. Turvaan toisten ajatuksilta. Tällöin emme enää elä itsellemme ja omasta voimastamme, vaan ahdistumme ja uhriudumme. Ja silloin kiukku alkaa nostaa päätään. Vihanpito voi alkaa.

Nyt on oikea aika maadoittua, viettää kokemuksellista ja parantavaa kesälomaa kotimaan uskomattomasta luonnosta nauttien ja palautuen. Samalla meillä on aikaa ja tilaa mietiskellä ja maistella tämän uskomattoman näytelmän kohtauksia ja samalla nähdä koko kupletin juoni, valot ja lavasteet, peilien, ääni- ja savuefektien lumoavat illuusiot ja kysyä itseltämme, voisimmeko kenties voida paremmin, turvallisemmin ja ymmärtävämmässä yhteydessä toisiin ihmisiin ja koko ihmiskuntaan?

Kun psykologiset hyökkäykset horjuttavat ihmiskuntaa ja näytelmän konnan rooli alkaa hahmottua draamankaaren kasvaessa, voimme myös oivaltaa meidän yhtenäisyytemme voiman.

Arkkipiispa Vigano lähetti Trumpille kirjeen, jossa kuvaillaan hienosti tätä parhaillaan menevää loppuottelua. Kyseessä on sota näkymätöntä vihollista vastaan.

Vaikka media mieluusti leimaa Trumpin populistiksi ja rasistiksi, on kyseisellä roikaaleella valtavat tukija- ja ystäväjoukot myös tummaihoisten puolella. Katso tästä lyhyt video aiheesta, josta uutiset unohtivat kertoa.

Jenkit alkavat Trumpin ja kumppaneitten aloitteesta myös vetämään sotilaita pois maailmalta.

Tämänkaltaiset toimet ovat uhka osakkeenomistajille, ja siksi näistä ei Hesari paljoa huutele.

Suomessa ja maailmalla on nyt virallisesti korona ohi! Juhlikaamme vapautta ja maistelkaamme sen arvoa. Olemmeko valmiita antamaan luvan ”toiselle aallolle”?

Koronaa ei virallisesti enää ole Italiassa .

Jos et ole vielä aivan selvillä heidän isosta suunnitelmastaan, voit katsoa tästä humoristinen videon ja kuunnella, kuinka herra Gates agendan sanoittaa.

Mikäli valtapeli Yhdysvalloissa monine koukeroineen kiinnostelee, kannattaa laitaa Tucker Carlson seurantaan. Tässä hyvä video epidemian ”kaikki suljetaan” -huijauksesta.

“Loppujen lopuksi kyse on siitä, että kieltäydyt kaikista valvontarakenteista, hallitus mukaan luettuna. Et voi enää sallia toisten ihmisten määrätä sinua ja elämääsi.  Meidän ei tarvitse mestata kuningasta, voimme yksinkertaisesti vain sivuuttaa hänet… En ole valtion palvelija, en valtion orja.”  – Claudio Grass

“Hohtavia olentoja olemme, emme tästä raasta materiasta.” – Yoda

Hyvää Juhannusta Rakas kanssakulkija. Nauttikaamme Valonjuhlasta!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi