Koronapäivitys: kaikki tulee valoon!

2021-03-13T19:20:22+02:008.5.2020|

Hei rakkaat kanssakulkijat!

Uskomattomia asioita tapahtuu niin meillä Suomessa kuin maailmallakin. Päivittäin tulee myönteistä muutosta tukevaa uutisointia useilta rintamilta ja vatsanpohjaa kihelmöi olla todistamassa täällä ja juuri nyt näitä historiallisia tapahtumia. Tulevaisuuden historiankirjat tulevat pitämään näitä aikoja suurimpana katalyyttinä planeettamme historiassa. Elämme hetkiä, jolloin kaikki muuttui.

Pyydän jälleen kerran lukemaan artikkelin mahdollisimman avoimin mielin. Varsinkin, jos alla esitetyt aiheet ovat sinulle uusia.

Valomedia on suuressa nosteessa. Kävijämäärät nousevat valtaisaa vauhtia ja nöyrin kiitos siitä kuuluu Sinulle! Kiitos!
Valomedian sisällöntuottajien määrä kasvaa koko ajan, ja pian saamme nähdä myös ensimmäiset videoformaatit Valomediassa. Saattaa olla, että seuraava päivitys tulee jo ValoUutiset -videoformaatissa.

Kuten ehkä olet huomannut, Valomediassa ei ole toistaiseksi ollut minkäänlaista mainontaa. Jotta voimme jatkossa laajentaa tuotantoa videotuotannon puolelle ja jakaa vielä enemmän tärkeää informaatiota mahdollisimman monille, sekä toteuttaa uudenlaisia tietoisia tv-ohjelmia, olisimme kiitollisia, mikäli mahdollisesti haluaisit olla tukemassa toimintaamme.  Enkelisijoittajat, ottakaa ihmeessä yhteyttä!

Virallinen koronanarratiivi pahoissa vaikeuksissa

Tansanian presidentti John Magufuli, jolla on maisterin tutkinto kemiasta, on laittanut hihat heilumaan. Hän oli salaa ujuttanut koronatestiputkiloihin vuohen sekä lampaan verta ja yhteen testiputkiloon jopa papaijahedelmää, ja lisännyt testiputkiloihin hatusta vedetyt ihmisten nimet ja iät. Kaikki testit hälyttivät punaista eli näyttivät koronatartuntaa. On vaikea uskoa, että tämän selvempää todistetta testien epäpätevyydestä voi enää esittää.

Jopa Iltalehdessä on uutisoitu testin virheellisistä tuloksista.

Julkisuuteen on myös tullut useita todisteita siitä, että sairaalat saavat jopa rahaa testaamattomista tartunnoista.

Useat lääkärit ovat paljastaneet, että sairaaloille maksetaan huimia korvauksia koronapelon lietsomisesta; jokaisesta keuhkokuumediagnoosista sairaalat saavat 4 000 dollaria, covid-19-”diagnoosista” 13 000 dollaria, sekä hengityskoneeseen laitetusta potilaasta jopa 39 000 dollaria.

Eräs sairaanhoitaja kertoi itkien videolla, kuinka hän koki useitten potilaitten menehtymisen murhana, sillä jokainen kuolemantapaus on eduksi viralliselle tarinalle, jota valtavirtamedia kertoo.

Myös tutkija Bing Liu, joka oli juuri julkaisemassa täysin uutta ja mullistavaa tietoa koronaviruksen alkuperästä, murhattiin kaksi päivää sen jälkeen, kun kaverin tutkimuksista ensi kertaa uutisoitiin.

Yhdysvaltain tautikeskus (CDC), joka WHO:n lisäksi on äänekkäimpiä pelonlietsojia, on joutunut myös erikoiseen valoon; täältä voit nähdä kuinka edellisinä vuosina samankaltaisina pysyneet influenssakuolemat ovat tänä vuonna vaihtaneet nimensä koronakuolemiksi.

Miksi näin toimitaan ja mihin tällä pyritään?

Kaikki suuret teknologia-alustat, kuten YouTube, Twitter ja Facebook ovat aloittaneet ennennäkemättömän sensuurihyökkäyksen kaikkia tahoja kohtaan, jotka levittävät vaihtoehtoista sisältöä virallisen tarinan ulkopuolelta. Lukuisia tilejä suljetaan päivittäin, ja videot katoavat lopullisesti alustoilta. Monet ovat alkaneet tallentaa videoita omille koneilleen, sekä käyttää toisia, vapaampia alustoja informaation levittämiseen. Kirjaroviot ovat taas muodissa.

Hassua kyllä, Amazonin Alexa kertoo aika osuvia juttuja siltä kysyttäessä, kauanko epidemia vielä kestää!

Tempauksen takana on varjohallituksen työmyyrä Adam Schiff, joka lähetti käskyn kaikille suurille piilaakson pelureille.

On hyvä muistaa, että sananvapauden poistamista harjoiteltiin nimenomaan Gatesin masinoimassa Event 201 -harjoituksessa vain kuusi viikkoa ennen epidemian puhkeamista.
Event 201 -harjoitus oli vahvasti profetiaalinen, sillä se koski nimenomaan ”hypoteettista” koronaepidemiaa.

Toinen samaisen ryhmittymän veijari Anthony Fauci on rahoittanut Wuhanin laboratorion koronatutkimusta. Hän on ollut tietoinen myös hydroksiklorokiinin ja sinkin tutkituista hyödyistä SARS-tyypisten virusten hoidossa.

Katso täältä haastattelu, joka on poistettu jo useasti YouTubesta, jossa Faucin entinen työtoveri ja lääketieteen tutkija Judy Mikovits paljastaa Faucin korruptoituneen jo kauan sitten. Mikovits joutui vankilaan, jottei hän pääsisi kertomaan tietojaan eteenpäin.

Tästä huolimatta Faucin julkinen kanta on edullista ja tutkitusti toimivaa lääkettä vastaan, sillä hänen mielestään rokotteet ovat aina paras vaihtoehto. Vaikkei rokotetta olisi vielä edes keksittykään. 

Todellisuudessa rokote on saattanut olla jo pitkään olemassa, sillä meneillään olevaa pandemiaa on suunniteltu jo useita vuosia. Koska uuden rokotteen kehittämiseen menee keskimäärin kaksi vuotta, ei Gates ole vielä kehdanut kertoa rokotteen valmistumisesta. Silti se saattaa ”valmistua” ennätysajassa.

Hengitysmaskeista

Oletko koskaan miettinyt, miksi lääkärit ja kirurgit pitävät hengityssuojia? Hengityssuojilla estetään patogeenien siirtymistä lääkäristä potilaaseen.
Kyseisillä naamareilla ei ole vaikutusta viruksen tarttumisen estämiseen basillien mikroskooppisesta koosta johtuen, sekä sen tosiasian, että koronavirus ei osaa lentää. Ei puolta metriä puhumattakaan useista metreistä. Mikäli koronaa on edes enää olemassa, se tarttuisi vain kosketuksen kautta.

Tämän lisäksi hengitysnaamarit heikentävät hapensaantia keuhkoihin aiheuttaen täten vain turhaa stressiä hengityselimillemme. Useat meistä hengittävät normaalistikin niin kutsuttua pintahengitystä, joka lisää stressiä kehon luullessa meidän olevan uhan alla. Hengityssuojat vain lisäävät haastetta hyvinvoinnillemme ja helpottavat sairauksien itämistä.

Sanakin karanteeni tulee siitä, että vain sairaat eristetään hetkeksi yhteiskunnasta. Onko mitää järjellistä syytä sulkea kaikki terveet ihmiset kotivankeuteen? Itse en keksi muita syitä pelon lisäksi kuin meidän kansalaisten talouden alasajo?

Missä vaiheessa meistä 99 prosentista tuli niin kuuliaisia ja riippuvaisia yhden prosentin auktoriteetista?

Hauska välihuomautus englannin kielen sanan government (’hallitus’, ’valtio’) alkuperästä, joka juontaa juurensa eliitin salakieleen, latinaan: governos – ’hallita’ / ’pakottaa’, sekä mentos – ’mieli’.

Suomeksi se tarkoittaa aivopesua tai mielenhallintaa.

Nyt on hyvä aika ottaa itselle mieluisat hengitysharjoitukset puhtaassa luonnossa käyttöön, ja keskittyä hengittelemään niin syvään, että vatsakin jo liikkuu. Keho alkaa rentoutua välittömästi ja energisyys lisääntyy.

Vielä muutama kuukausi sitten ajatukseen siitä, että viruksen alkuperäinen syntyminen olisi tapahtunut laboratoriossa, suhtauduttiin salaliittoteoriana. Nyt meillä Suomessakin uutisoidaan että näinhän siinä on silti saattanut käydä. Iltalehti: ”USA:n ulkoministeri sanoo koronaviruksen levinneen Wuhanin laboratoriosta: ’Valtaisa näyttö'”.

Mitäpä, jos covid-19 onkin lyhenne seuraavista sanoista: Certificate of Vaccination ID-19?

Suomeksi henkilötunniste rokotustodistuksesta (-19). Bill Gatesin ajaessa maailmanlaajuista rokotekampanjaansa, josta hänen mukaansa pitäisi tehdä pakollinen jokaiselle, saattaisi joku hätäisempi pysähtyä miettimään, miksi Gatesin omia lapsia ei ole rokotettu lainkaan?

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut myös hauskoja videoita siitä, kun politiikoille on ”annettu rokotteita”, vaikka hidastuskuvassa näkyy selvästi, että rokotteen piikkiä peittää muovinen suojakorkki.

Useat tahot ovat myös esittäneet huolensa rokotteen mukana tulevasta mikrosirusta.

Myös mediassa lisääntyy mainostus mikrosirujen sijoittamisesta ihon alle, sillä on niin kätevää, kun ei tarvitse kantaa enää lompakkoa mukanaan. Tässä Maikkarin mainos aiheesta.

Yksi eliitin suurimmista haaveista on luoda rahaton yhteiskunta, sillä käteisessä on se harmillinen puoli, ettei sen käyttöä pystytä valvomaan yhtä tehokkaasti kuin muovirahan.

Kun sirutettu kuuliainen kansalainen saakin päähänsä ruveta kyseenalaistamaan isoveljeä, on siru helppo kytkeä pois päältä. Mikäli jatkamme ihmiskuntana sokeaa luottamusta varjohallituksen suunnitelmia kohtaan, saatamme pian huomata elävämme sosiaalisen kreditin yhteiskunnassa, jota Kiinassa on jo harjoiteltu pitkään. Kun käyttäytyminen ei miellytä valtaapitäviä, pisteet laskevat ja yhtäkkiä et voikaan enää esimerkiksi matkustaa lentokoneella tai junalla.

Toinen aalto

Gates ja kumppanit maalailevat jo epidemian toisen aallon tuloa. Mikäli heidän suunnitelmansa onnistuvat, siitä tulee monella tapaa todellinen. Tässä vaiheessa ei tosin ole kyse enää viruksen aiheuttamista sairauksista, sillä silloin heidän on tarkoitus aktivoida uusi ja uljas 5G todelliseen mittaansa. Karanteenin aikana on Suomessakin asennettu useihin paikkoihin, kuten kouluihin, uusia asemia, jotka ovat tähän mennessä toimineet alemmilla taajuuksilla. Oireet ovat hyvin samankaltaisia, kuin koronassa: päänsärky ja uupumus – niin kutsutut korkean ilmanpaineen oireyhtymän oireet.

Kun ”toinen aalto” varjohallituksen fantasioissa aktivoidaan, laitettaisiin siinä 5G-asemat täysille, ja silloin alkaisi porukkaa lakoamaan oikein kunnolla. Näin pitkälle heidän suunnitelmansa ei missään nimessä pääse tapahtumaan. Miten voisimme toimia, että nopeuttaisimme havahtumista tämän teknlogian suhteen?

Katso tästä laaja tutkimus karttoineen ensimmäisen aallon korrelaatiosta 5G-testausasemiin.

Tietotekniikan erikoislehti Tivi uutisoi äskettäin, että Bryssel on laittanut kaikki 5G-projektit jäihin vedoten siihen, ettemme ole mitään laboratoriohiiriä.

Mikäli mepit ja ministerit eivät halua olla ihmiskoehenkilöstöä, onko oikein, että me muut sitten olisimme?

Mikä on Bill Gatesin koulutus? Onko hänet äänestetty kansan johdosta asemaansa? Kuka sanoo, että mitään hänen sanomaansa pitäisi ottaa millään tasolla tosissaan?

Täältä voit lukea, kuinka Yhdysvaltain terveyspuhemies Michael Caputo kertoo, kuinka Rothschildit ja Soros ovat meneillään olevien hankkeiden takapiruja.

On hyvä ymmärtää, että maailmassamme esiintyvän kärsimyksen taustalla ei ole eri valtiot, uskonnot tai puolueet, jotka eivät pääse syystä tai toisesta yhteisymmärrykseen. Sen sijaan sotia ja köyhyyttä pitää yllä pieni valtaan päässyt rikollisryhmittymä, joka vähät välittää meidän ihmisten hyvinvoinnista.

Rapakon takana roiskuu!

FBI on jäänyt kiinni rikollisista toimista Flynniä ja Trumpia vastaan!

Spygate-nimellä tunnetuksi tuleva salaliitto Trumpia ja Michael Flynniä vastaan on näinä päivinä tulossa isompaan tietoisuuteen. FBI:n erotettu johtaja Comey, entinen presidentti Obama ja heidän kaverinsa ovat pian lähtemässä telkien taakse.

Tämä ryhmä ovat pitäneet huolen siitä, että lait eivät koske heitä, ja monet laeista ovat luotuja pitämään kansan mahdollisimman riippuvaisina päättäjistä. Näemme koko ajan selvemmin ja selvemmin heidän lopulliset suunnitelmansa, jotka ovat hyvinkin totalitaarisia. Sananvapaus on tänä päivänä rajoitettua, sillä heidän suurin pelkonsa on havahtunut kansa, jota ei enää voi pelolla hallita.

Suuri osa tästä veijariporukasta on sukua toisilleen.

Sanonta ”eliittiin ei pääse kuin syntymällä” alkaa näyttäytyä hieman eri valossa, kun ihmettelet muun muassa seuraavaa:

Adam Schiffin sisko on naimissa Sorosin pojan kanssa. Angela Merkel on Hitlerin tytär. Nancy Pelosi on Hitlerin sisarentytär. Hillaryn tytär Chelsea on naimisissa Sorosin veljenpojan kanssa. ABC:n uutisten vastaava tuottaja Ian Cameron on naimisissa Susan Ricen kanssa, joka oli Obaman kansallisen turvallisuuden neuvonantaja. ABC:n presidentti Ben Sherwood on Elisabeth Sherwoodin veli, joka toimi Obaman erikoisneuvonantajana. CBS:n presidentti David Rhodes on Ben Rhodesin veli, joka oli myös Obaman leivissä. CNN presidentti Virginia Moseley on naimisissa Tom Nidesin kanssa, joka oli Hillary Clintonin apulaispääsihteeri.

Jos sinun on haastava uskoa, että valtavirtamedia saisi iskulauseensa jostain toisaalta, kuin toimittajien omista kynistä, saatat yllättyä tästä ohjelmasta, jonka loppupuolella kymmenet uutisankkurit toistavat täysin identtisesti sanasta sanaan samaa laulua.

Meillä ovat kaikki avaimet

Schumannin resonanssi on viime päivinä ollut ennätysmäisen korkealla, useat energiapiikit ovat nostaneen planeettamme värähtelyä hetkittäin lähemmäs 100 Hz:ä. Monilla meistä on saattanut olla väsymystä, kolotusta tai kipuja, kun kehomme pyrkii adaptoitumaan nouseviin taajuksiin ja DNA:mme päivittyy ja aktivoituu parhaillaan.

Elämme huikaisevaa kevättä, jollaista planeetallamme ei ole ennen koettu. Valon määrä todella kasvaa nyt harppauksin!

Seuraamalla valtavirtamedian ja varjohallituksen edustajien yhä älyttömämmiksi käyviä liikkeitä ja väittämiä, alkaa koko heidän viljelemä narratiivi olemaan jo niin läpinäkyvää, ettei sille voi kuin nauraa.

Jokaisella meistä, jotka rohkaistuvat puhumaan näistä epäkohdista, on satoja linkkejä pienelläkin tutkimuksella tukenaan, joista yksittäinenkin näyte auttaa vielä pelossa eläviä ystäviä ja läheisimpiämme näkemään, että tässä meneillään olevassa operaatiossa ei ole takana huoli meidän kansalaisten hyvinvoinnista, vaan jostakin ihan muusta.

Mitkä olisivat seuraukset, jos alkaisin toimia sen mukaan, mihin uskon? Mitkä ovat seuraukset, jos en alkaisi?

Mitä rauhallisempia ja maadoittuneempia olemme, sen helpommin saamme jaettua näitä tärkeitä asioita. On hyvä muistaa välttää suu vaahdossa paasamista ja pelon kautta asioiden esittämistä ihmisille, jotka olisivat mahdollisesti valmiita kuulemaan uusia näkökantoja.

Tuominnan ja vastakkainasettelun sijaan olisi hyvä esittää uusia näkökantoja rauhan ja vaikkapa huumorin kautta. Kun toimimme itse esimerkillisesti ja sisäisestä rauhasta käsin, on havahtuvien kanssamatkalaistemme helpompi omaksua uusia näkökantoja, ja voimme näin keventää painetta ja vastustusta sekä itseämme, että kuulijaa ajatellen.

Ihmiset muistavat paljon pidempään sen, minkälainen olo ja tunnelma heille jäi kohtaamisesta, kuin meidän tarkkaan harkituista sanoista.

Marshall B. Rosenbergin sanoin: ”Oletko mielummin oikeassa, vai onnellinen?”

Kun yhdistämme voimamme, alamme saada valtavasti tukea toisistamme ja inspiraatiota miljoonista ihmisistä ympäri maailmaa, jotka ovat alkaneet puhumaan kuuluvasti omalla äänellään.

Oppikaamme kysymään ja ihmettelemään, näkemään asioita uusin silmin. Mitä sitten, jos en tiennytkään kaikkea?

Kun olemme avoimia, värähtelyt ja taajuudet nousevat ja sydän aukeaa. Rakkaus on pelon poissaoloa. Heräämme todelliseen potentiaaliimme. Heräämme todelliseen ihmisyyteen.

Kun pelko poistuu ja alamme elää sydämestä käsin ja tekemään sitä, minkä tiedämme olevan oikein, alkaa synergia kasvamaan elämässämme. Kaikki mitä tarvitsemme, saapuu luoksemme. Juuri silloin, kun sitä tarvitsemme.

Olemme yhdessä muokkaamassa uuden ajan Suomea ja maailmaa ja meitä tuetaan niin monella tasolla, että emme sitä vielä edes ymmärrä!

Nosta pääsi pystyyn, täytä sydämesi valolla ja rakkaudella ja katso, kuinka maailma muuttuu silmiesi edessä!

Tästä alkaa kaikkien aikojen show!

Liity täältä Valomedian kasvavaan Telegram-ryhmään, josta saat päivittäisiä myönteisiä uutisia maailmalta sekä hymykuoppiasi aktivoivia meemejä!

https://t.me/Valomedia

Mikäli koet haluavasi tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, voit ostaa Valomedialle tukipopkornit täältä! Olemme Sydämellisesti kiitollisia tuestasi! 🙏🏻✨💕

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi