Manifestoinnin salat

2020-04-06T19:26:14+03:0014.9.2019|

Miksi asioita ei tapahdu, vaikka kuinka toivomme niitä? Mitkä asiat vaikuttavat siihen, että manifestointi eli luominen onnistuu ja saamme toivottuja asioita elämäämme?

Kaikki suuret salaisuudet ovat hyvin yksinkertaisia. Ole se, mitä toivot. Mitä se sitten tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että jos haluat vaurautta, sinun pitää tuntea, että olet vauraus ja runsaus. Jos haluat rakkautta, niin sinun pitää olla tuo rakkaus. Kyse on vetovoiman laista – virittäytymisestä sille taajuudelle, mitä haluat vetää puoleesi ja yksinkertaisesti olemalla se.

Miksi en sitten saa lottovoittoa, vaikka kuinka näen itseni rahavirtana? Siihen voi olla useampiakin syitä. Meissä voi olla vielä sisäänrakennettuna puuteajattelua eli emme luota siihen, että universumin virta tuo meille sitä mitä tarvitsemme. Epäilemme, emmekä usko vielä tarpeeksi. Tuo energia ei virtaa kehossamme, mikä on yksi este toiveen toteutumiselle. Toivomme, mutta samalla kuitenkin seuraavassa lauseessa mitätöimme toiveemme toteamalla, että en usko, että sellaista voi minulle tapahtua. Ajatusten ja tunnetilojen lisäksi luomiseen vaikuttavat myös sanamme.

Luulen, että aika moni on jo mestari puutteen ja negatiivisen luomisessa, koska juuri tuo arvottomuuden tunne itsessämme ja tunne, että olemme epätäydellisiä tuo meille lisää puutevärähtelyä. Tuolloin voimme todistettavasti nähdä, että vetovoiman laki toimii. Saadaksemme sen, mitä haluamme, meidän on vain tietoisesti keskityttävä puutteen ja pelon sijasta positiivisiin asioihin.

Avain yltäkylläisyyden, vaurauden, runsauden, rakkauden ja terveyden luomiseen on siis meissä itsessämme. Kun nostamme taajuuttamme eli värähtelyämme, myös ulkoinen rupeaa muuttumaan. Sairaus ei värähtele korkealla taajuudella. Rakkaus puolestaan värähtelee.

On tärkeää harjoituttaa mielen mestarointia eli pysäyttää mielen syöttämät uskomukset ja pelot: en ole arvokas, en pysty, ei onnistu, minulle ei koskaan tapahdu mitään hyvää, olen epäonnistunut, pelkään sitä ja tätä, kaikki muut ovat onnekkaita mutta en minä ja niin edelleen. On tärkeää ymmärtää, että voimme ohjelmoida mielemme uudelleen, niin että se tukee meitä positiivisesti tai että ainakin osaamme laittaa stopin sen syöttämälle informaatiolle, joka ei palvele meidän haluamaamme luomista.

Itse aloitin mielen harjoittamisen ihan sillä, että seurasin tietoisesti, millaista liikennettä mielessä oli ja annoin sen virrata. Seuraavaksi pyrin keskeyttämään tuon ajatusten virran ja luomaan hetkeksi tyhjyyden tilan mieleen. Moni harjoituttaa mieltänsä meditoidessa ja joogatessa. Toinen tyhjentää mielensä luonnossa. Rauha ja hiljaisuus ovat siinä tärkeitä elementtejä. Pääasia on kuitenkin, että löydät oman tapasi saada mielesi ohjaksiin.

Samalla, kun opit hallitsemaan mieltäsi, niin tärkeää on myös päästää irti niistä uskomuksista ja peloista, joita sieltä löytyy. Mentaalitason lisäksi vapauta ne tietoisesti myös tunnetasolla. Anna tunteiden virrata ja hyväksy kaikki sellaisenaan kuin ne tulevat. Viimeinen taso, ennen kuin tunne tai pelko poistuu, on kehotaso.

Kehotasolla jumiutuneet tunteet tai pelot ilmenevät kipuina ja sairauksina. Hyväksy nekin sellaisenaan ja pyydä sitten vapautumaan niistä. Hyvänä apuna ja tukena tässä prosessissa on energiahoidot ja ladatut kristallit, joita saa Weareonen sivujen kautta. Voit myös hengitysharjoituksella vapauttaa tunnejumeja kehossasi: hengitä sisään universumin rakkautta ja hengitä ulos irtipäästäen samalla pelkoja, tunnelukkoja ja vanhoja mielen rakenteita.

Tätä mentaali-tunnekeho-fyysinen keho  -vapautusta voi kestää jonkin aikaa, koska meitä kuoritaan pala kerrallaan yhä uudelleen ja uudelleen, joten ole kärsivällinen. Pikku hiljaa värähtelysi nousee ja opit hallitsemaan yhä enemmän mieltäsi. Silloin myös asioiden manifestointi helpottuu ja rupeat näkemään tuloksia. Myös luottamuksesi ja uskosi näin kasvaa.

Juuri itsensä rakastamisen esteiden purku ja tasapaino sisälläsi on avain ihanien asioiden ja tapahtumien luomiseen. Kun saat käsiteltyä kehosi pelot, arvottomuutesi, puuteajattelusi ja rupeat rakastamaan itseäsi, niin energia sinussa alkaa virtaamaan ja siinä hetkessä voit ruveta loistamaan ja olemaan vauraus, runsaus ja yltäkylläisyys. On tärkeää fokusoida myös tarkasti ja saada ”Minulla on jo kaikki” -tunne syntymään sisälläsi. Tätä tunnetta seuraa syvä kiitollisuuden tunne, jonka syntyminen auttaa luomista toteutumaan. Mitä olemme sisältä, sitä saamme myös ulkopuolelta.

Nyt on aika unelmoida suuria. Laittaa ylös päivämääriä ja tavoitteita, mutta samalla unohtaa ne ja keskittyä tähän hetkeen. Vähän kuin pieni lapsi unelmoisi ja sitten jatkaisi leikkiä unohtaen, mitä oli unelmoinut. Tärkeää on olla kiinnittymättä mihinkään, jotta et luo energialle tukosta, vaan se voi virrata vapaasti ja tuoda kaiken tarvittavan. Samalla muistetaan ja ymmärretään, että emme luo pelkästään itsellemme. Luomme, mikä palvelee kaikkien parasta, yhteistä hyvää. Mikä tuo tasapainon maailmaan ja yltäkylläisyyttä kaikille.

Itse käytän tällaista affirmaatiota päivittäin: ”Olen yltäkylläisyys, vauraus, runsaus, rakkaus ja terveys. Minulla on aina yllin kyllin kaikkea, itselleni, perheelleni ja muille jaettavaksi ja yhteisesti nautittavaksi. Kaikki tulee ja ilmentyy helposti ja vaivattomasti.”

Emme ole erillisiä. Olemme kaikki, mitä on. Olemme luonto ja eläimet. Olemme kaikki ihmiset ja maapallo. Kun luominen rupeaa onnistumaan, niin muistetaan, että olemme myös vastuussa kaikesta. Luodaan siis viisaudella ja rakkaudella.

Puute- ja kärsimysluomisessa olemme jo mestareita. Eikö olisi jo aika tulla mestariksi rakkaudesta luomisessa?

Rakkaudella,

Jaana Kiuru
Valon Ihmisyyden Akatemia
Weareone
Elämää Valkolassa
Isoäidin Aikaan

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi