Olen sinun aallokkosi

2019-10-03T11:43:55+03:0023.6.2019|

Väreilemme yhdessä kuin aalto. Aalto, joka koskettaa toista aaltoa ja saa sen jatkamaan väreilyään. Lepään itsessäni. Väreilyssäni. Lepään sinussa. Väreilyssäsi. Hengitämme samaan tahtiin. Aallot hyväilevät toisiaan. Se on meidän hiljaista rakkauden osoitusta. Siinä ei ole enää pyrkimyksiä. Ei odotuksia. Vain oloa omassa itsessään.

Tunnustelen hyväileviä väreitäsi. Luen niitä sydämelläni ja vastaan niihin hellästi. Välillä aaltosi yltyvät myrskyksi. Ne tulevat voimalla ja ottavat minut mukaasi. En vastustele. Antaudun. Nautin. Huumaantuneena tästä hiljaisesta onnesta. Sydän avaa valkoisia terälehtiään. Taivaasta sataa päällemme kultaa. Keinumme hiljaa hurmiossa maaäidin sylissä.

Hymyilen. Ei tarvita sanoja. Tunnen.
Olen sinun aallokkosi. Sinun väreilysi. Sinä minun satamani. Rantani ja kallioni.

Teen hiekkaasi kuoppia. Kaivan syvälle sisällesi. Tunnet minut joka solussasi. Sydämesi kipuilee. Annan rakkauden hoitaa haavojasi. Jatkan, kunnes kaikki on puhdasta. Valmis vastaamaan aaltoihini. Ottamaan vastaan intohimoisen myrskyni, joka kypsyy sisälläni. Tulen, joka polttaa kaiken vanhan. Roihun, joka avaa yhteyksiä.

Puhdistan, kunnes et enää pakene. Luotat. Haluat antautua. Itsellesi. Niin, hassua – Itsellesi. Hymyilen ja tiedän, että tunnet sen väreilynä. Laitan käteni toiselle kädelleni. Olet kaukana, mutta tunnet sen kädelläsi ja hymyilet. Olet minussa ja minä sinussa. Sydän tietää. Mieli epäilee. Tämä on ihmeellistä. Elämä raottaa salaisuuksiaan. Jumala hivelee partaansa ja nauraa. Minä nauran ja itken ilosta samaan aikaan.

Tiedän, että on tulossa vieläkin enemmän. En yritäkään arvata. Katson ja ihmettelen. Olen valmis. Olen sinun aallokkosi. Sinun väreilysi. Kiitollisena kaikesta. Luottaen ja ihmetellen. Antautuen elämän vietäväksi.

Jaana Kiuru,
Valon Ihmisyyden Akatemia
Weareone

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi