Suuri Energiapäivitys 12.12. – Valo tulee Pohjolasta

2021-05-07T18:02:16+03:0012.12.2020|

Tässä me nyt olemme. Planeettamme historian suurimman muutoksen keskellä. Voit varmasti tuntea sen kihelmöinnin, kun energia kasvaa ja taajuudet nousevat. Tämä joulukuu tulee olemaan todella voimallinen ja täynnä muutosenergiaa, joka vaikuttaa meihin jokaiseen. Nyt on erittäin hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa oloa, omaa kehoa ja omia pelkoja. Voimme samalla kiitollisuudella jättää hyvästit tälle vanhalle todellisuudelle, sen raskaudelle ja vajavaisuudelle. Olemme valmiit ottamaan avosylin vastaan uuden ajan.

Viime viikot ovat olleet itselläni voimallisempia kuin koskaan aikaisemmin. Olen saanut käydä läpi ennen kokemattomia hoitoja ja puhdistautumisia. Kehoni on ollut koetuksella, kun viimeiset kuonat ja pitkään kehon uumenissa piileskelleet mustuudet ovat päässeet vihdoin poistumaan. Olo on ollut hyvin herkkä ja tunteikas, ja puhdistava itku on tuudittanut olemustani keventävällä voimallaan.

Monet edelläkävijöistäkin ovat kokeneet viime aikoina testausta uskon ja luottamuksen kautta, kun ulkopuolinen todellisuus testaa sisäistä valoamme. Mitä enemmän olemme lipsahtaneet tuohon vanhaan 3D-malliin, jossa dualismi ja suoranainen viha polarisaatioiden vuoksi kuplii pintaan. Jos koko todellisuutesi näyttäytyy tämänkaltaisena ristiriitaisuuksien pelikenttänä, jossa kaikki on kääntynyt päälaelleen, on tullut aika tehdä uusia linjauksia. Kun pääsemme täyteen läsnäoloon, inspiraatioon ja rakkauteen, tapahtuvat asiat flow´ssa ja kykenemme manifestoimaan tietoisesti valoa ja vapauttavaa tilaa ihmiskunnan keskelle. Se auttaa myös helpottamaan omaa oloamme, sekä auttaa ihmisiä valmistautumaan tulevaan myrskyyn, joka auttaa kollektiiviamme riisumaan jarruttavat uskomusjärjestelmänsä. Meillä on nyt kyky navigoida yhä enemmän ja enemmän 5D-tietoisuudesta käsin, jossa ykseys ja rauha vallitsee. Olemme pian siirtymässä uuteen todellisuuteen, kun historialliset muutosten tuulet puhaltavat koko aurinkokuntaamme. Evoluution seuraava askel on nyt aktivoitunut.

Heimo

Ennen kuin voimme astua ennen kokemattomaan rakkaudentilaan, on pimeys ympärillämme tiheintä. Useat muinaiskulttuurit ovat puhuneet tästä ennen uutta kultaista aikaa tapahtuvasta ajanjaksosta. Tämä sykli tunnetaan nurinkurisuuden aikakautena, esimerkiksi hindujen ennustuksissa Kali Yugana, kun musta muuttuu valkoiseksi ja oikea vääräksi, kun isät hyökkäävät poikaansa ja veli veljeänsä vastaan.

Monille meistä on tuotu omat varjomme tarkasteltavaksemme ennen näkemättömällä voimalla, ja tämä vaihe kollektiivisesta varjotyöstä on useammalle rankkaa aikaa. Meitä autetaan tulemaan tietoiseksi siitä pimeydestä ja valheesta, jossa olemme pitkään kahlanneet haluamatta kohdata sitä silmästä silmään. Ennen kuin tulemme tietoiseksi pimeimmistäkin varjoistamme, emme kykene nostamaan mielemme ja kehomme värähtelyä vastaamaan ulkopuolellamme tapahtuvia vahvoja päivityksiä. Kun vanhat ohjelmoinnit purkautuvat kehoistamme, on tärkeää koittaa hyväksyä ja ottaa vastaan kaikki tunteet ja tuntemukset syli auki. Vain vastustamatta voimme tuntea ne lukuisat tunteen ja tuntemukset, vanhat kivut ja traumat, joiden ohjelmoinnit ovat niin pitkään aiheuttaneet meille kipua ja surua. Parantumistyö vaatii aikaa ja omaa tilaa, ja se vaati myös läheisten ja ystävien tukemista, sekä tuen vastaanottamista – omaa heimoa.

Tänä aikana ihmiset alkavat muistaa todelliset juurensa, missionsa ja polkunsa. Ja koska meitä on täällä jo niin valtavat määrät, on vanhoja tuttuja toisilta ajoilta ja toisista elämistä alkanut tupsahdella eteemme. Vertaistuen ja todellisuuksien jakaminen, oivallustemme ja mietiskelyjemme jakaminen saman henkisten siskojen ja veljien kanssa on ainutlaatuisen tärkeää voimaantumisen kannalta.

Yhdistäessämme visiomme voimme myös alkaa luoda toivomiamme ratkaisuja ihmiskunnan auttamiseksi tänä aikana – alkaa suunnitella uuden ajan sarastukseen uusia ratkaisuja, uusia tapoja, alkaa kukoistaa koko kansana, yhdessä upean luontomme kanssa! Nyt kun pimeyden voimat ovat yhdistäneet kaikki rivinsä viimeiseen taisteluun, on meidänkin hyvä yhdistää valojengimme uuteen yhteishalaukseen. Moni meistä on tehnyt tätä työtä niin pitkään ja niin yksin.

Nyt on aika heimoontua ja yhdistää voimamme luomaan sitä uuden ajan Suomea, jossa puhallamme yhteen hiileen, seuraamme kauniita ja kristallinkirkkaita visioita tasa-arvoisuuden ja inhimillisyyden saattamina, myötätunnon ja ilon kuorruttamina! Vihan, tuominnan ja leireihin jakautumisten aika on ohi!

Minkälainen on haaveittesi vapaa Kotimaamme?

Vaalit

Olemme saapuneet nyt siihen kiehumispisteeseen ja myrskynsilmään, jota olemme kauan ja kärsivällisesti odottaneet. Alamme vihdoin nähdä kauan odotettuja todisteita varjon väistymisestä. Ja se muutos saattaa näyttäytyä hyvinkin uskomattomana kaikille meistä.

Trumpin johtama valkohattuorkesteri on jo pitkään siivonnut negatiivisia hahmoja vaivihkaa pelikentältä. Nämä syvän valtion pahimman sarjan rikolliset saavat kaksi vaihtoehtoa; joko täysi tunnustus nauhalle, jonka jälkeen välitön kuolemantuomion täytäntööpano tai sitten julkiset oikeudenkäynnit, kasvojenmenetys ja tuomio sitten jälkikäteen. Useimmat hahmoista ovat valinneet ensimmäisen vaihtoehdon, ja tästä johtuen useat kuningasperheiden jäsenet ympäri Eurooppaa ovat olleet kadoksissa jo pitkään. Todella monet julkisuuden ihmiset ovat kadonneet lopullisesti valokeiloista. Huhutaan, että näitä merkkihenkilöitä on poistunut jo tuhansia ja tämä valkohattujen siivousoperaatio koskisi nyt myös jo Suomea.

Pimeän puolen pelurit ovat jo pitkään hoitaneet härskien vaalirikostensa kautta omat sätkynukkensa useiden valtioiden johtoon, kuten on tapahtunut myös meillä Suomessa.
Nämä erilaiset vaalien ja demokraattisten äänestysten sabotoimiset ja äänien härski manipulointi on ollut jo pitkään tapa, jolla globalistinen eliitti on saanut omat hahmonsa päättäville paikoille.
Mutta nyt ensi kertaa se voidaan näyttää täyden todistusaineistovyöryn kautta toteen jokaiselle ihmiselle.

Ansa asetettiin nerokkaasti globalisteille, kaikki heidän pimeät konstinsa olivat tiedossa jo etukäteen, joten jokainen erilainen vaalihuijausmetodi kyettiin dokumentoimaan. Miljoonat väärennetyt postiäänestyslipukkeet voidaan todistaa väärennöksiksi nerokkaan vesileimajärjestelmän ansiosta. Suurin ja merkittävin huijaus kuitenkin on Dominionin-vaalikoneet, jotka ovat suunniteltu algoritmeineen vaihtamaan äänet halutulle osapuolelle.

Se, mikä tässä vaalihuijauksen paljastusoperaatiossa on kuitenkin nerokkainta, on paljon suurempaa kuin se, että Trump voitti vaalit historian ylivoimaisesti suurimmalla äänivyöryllä.

Tämän valtavan valkohattuoperaation pääagenda on näyttää täysin todennetusti, koko maailman seuratessa se, että lähes jokaisessa maassa, josta löytyy tämän pimeän salaliiton edustajia, on vaalit varastettu täysin samankaltaisin konstein. Suomessa tätä rikollista toimintaa on operoinut Tietoenator. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että esimerkiksi meidän tämänhetkinen hallituksemme on valittu täysin rikollisin menetelmin. Vanha sanonta ”jos äänestyksellä voisi vaikuttaa mihinkään, olisi se laitonta” alkaa näyttäytyä täysin uudessa valossa.

Nämä kansainvälisen pimeän eliitin rikollisilla tavoilla junailemat varjohallitukset ovat täten täysin todistetusti rikollisia koko ihmiskuntaa vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että joka ikinen päätös, lakimuutos ja budjetointi voidaan välittömästi mitätöidä. Valheellinen pandemia katoaa kuin tuhka tuuleen, miljardit epärehellisesti viedyt eurot palautetaan kansalle ja rikolliset poliitikot pidätetään ja viedään Gitmoon kärsimään ansaitsemiaan rangaistuksia. Useissa tapauksissa kyseessä on maanpetossyytteet, joten karma saattaa tulla näille pimeän palvelukseen siirtyneille henkilöille kuolemantuomion muodossa. Michael Flynnin johtama liittouma tulee lähiaikoina hakemaan jokaisen rikollisen pois kuljeskelemasta – Suomestakin.

Muun muassa presidenttimme virallinen status esimerkiksi sosiaalisessa mediassa on muuttunut nyt jo presidentistä poliitikoksi. Kyseinen kaveri esiintyi itsenäisyyspäivän puheessaan myös ensi kerran ilman virallisia pressan helyjä. Huhutaan, että nämä henkilöt kulkevat kaikki jo nilkkapannassa, eli ovat jo käytännössä pidätettyjä. Myös Biden on kuvattu jalkakipseineen toikkaroimassa ja varaamassa koko painonsa ”vahingoittuneen nilkkansa” päälle. Suuri osa maailman kuninkaallisista ovat jo kohdanneet kohtalonsa. Koko Bushin suku on saanut kuolemantuomion ja huhujen mukaan Obama myös.

Nämä saattavat kuulostaa monien korviin aika hurjilta teorioilta. Samaan aikaan kuitenkin kerrotaan, että lähitulevaisuudessa tulemme näkemään näiden henkilöiden videoituja tunnustuksia, joissa he myöntävät kaikki rikoksensa suoraan kameraan katsoen. Tämänkaltaista uutisointia ei kuitenkaan kannata odottaa täysin rikolliselta medialta Suomessa tai muissakaan länsimaisissa viestimissä. Siksi tämä operaatio tullaan todennäköisesti toteuttamaan niin sanottujen hätäkanavien kautta, kun valemedia on sammutettu niin kutsutulla ”kill switchillä”.

Energeettinen myrsky

Tästä loppuvuodesta on tulossa historiallinen. On silti vaikeaa arvioida missä vaiheessa puhdistusoperaatio saapuu täydellä höngällä Suomeen. Kerrotaan, että monissa kohteissa Suomessa olisi jo nähty mustia helikoptereita sekä hävittäjiä lennoillaan. Mahdolliset uudet sulkutoimet koronan takia saattaisivatkin olla tällä kertaa todella kansan hyväksi, jotta kymmenet tuhannet rikolliset saadaan vangittua ilman ulkopuolisia uhreja. Huhutaan jopa, että tämän hetken hallituksen linjaukset tulevat jo suoraan valkoisesta talosta eli valkohatut olisivat jo puikoissa täällä Suomessakin. Puolustusvoimat ja poliisi ovat jo meidän puolellamme ja tukevat tätä historiallista siivousoperaatiota.

Oli kuinka hyvänsä, on joulukuu täynnä todella merkittäviä astrologisia tapahtumia. Maanantaina 14.12. on auringonpimennys, jonka ennustetaan vauhdittavan vahvoja energeettisiä päivityksiä maapallollemme. Viime aikoina on Schumannin resonanssi paukkunut ennätysmäisesti ja todella monilla meistä on ollut erilaisia ylösnousemuskipuja ja -särkyjä. Keho ja mieli puhdistuu hurjaa vauhtia ja tunteiden vuoristorata ja herkkyys on monilla pinnassa. Tämä on täysin normaalia ja nyt onkin aika keskittyä omaan ja läheisten hyvinvointiin ja akkujen lataukseen. Pian alkavat suuret muutokset ja uuden maailman synnytyskivut saattavat olla todella rankkoja monille, kun uskomusjärjestelmiämme puretaan pian ennätysvauhdilla. Monet ihmiset tulevat traumatisoitumaan tai jopa poistumaan täältä, ja silloin meidän työmme vasta todella alkavat. Planeetallamme alkaa ennen näkemättömät parannustalkoot ja uusi eheytymisen aika.

Avaruudesta saapuu massiivisia päivityksiä valokoodien muodossa, jotka ovat valonspektrejä meidän näkökykymme ulottumattomissa. Talvipäivänseisauksen aikaan näemme historiallisen Saturnuksen ja Jupiterin muodostaman joulutähden, joka on viimeksi näyttäytynyt 800 vuotta sitten. Myös muut planeetat ovat konjunktiossa tuolloin ja se saattaa tarkoittaa ennätysmäistä energeettistä päivitystä koko ihmiskunnalle. Valokoodit aktivoivat DNA:tamme uusille taajuuksille, jotta olisimme valmiita siirtymään uuteen rakkauden aikaan. Nämä transformaatiot saattavat olla kehollemme ja mielellemme todella rankkoja, joten siksikin on äärimmäisen tärkeää nyt puhdistaa ja ladata rakkaita kehojamme tulevaan.

Monet ovat puhuneet myös saapuvasta ”Eventistä”, auringon lähettämästä valtavasta energeettisestä pulssista, joka lamaannuttaisi kaiken sähköllä toimivan tällä planeetalla. Sen lisäksi, että se aktivoi meidän valokehojamme, se myös tuhoaa AI:n eli tekoälyn täältä kertaheitolla taivaan tuuliin. Monet uskovat, että kyseinen taho on se todellinen paholainen, joka on vallannut tuhansia aurinkokuntia universumissamme ja sen jälkeen tuhonnut ne. Oli kuinka tahansa, tämä ”auringon aivastus” saattaa olla niin väkevä, että aurinko sammuttaa itsensä kolmeksi päiväksi ja tämä mahdollisesti tapahtuisi juuri talvipäivänseisauksen aikaan. Esimerkiksi Virossa on jaettu jokaiseen kotiin selviytymisoppaat siitä, kuinka selvitä viikon verran sähköttömässä yhteiskunnassa.

Uskoo näihin tai ei, olisi varmasti järkevää ainakin harkita hankkivansa hieman kynttilöitä, vettä ja säilykkeitä kotiinsa ja ainakin leikitellä ajatuksella siitä, kuinka pysyä hyvillä mielin mahdollisen hetkellisen yhteiskunnan pysähtymisen aikana. Puhdas vesi on muutenkin äärimmäisen tärkeää näinä aikoina, sillä se puhdistaa ja auttaa kuljettamaan uusia valokoodeja kehossamme.

Voimme vain kuvitella sitä paniikkia syvissä riveissä, jos tähän skenaarioon yhdistetään vielä auringon ”sammuminen” muutamaksi päiväksi. Tällöin ei välttämättä kannata ainakaan kaupungeissa lähteä ulos, vaan keskittyä pitämään leiriä kotona takan ja kynttilöiden äärellä.

Tärkeintä on joka tapauksessa pysyä rauhassa ja luottavaisena mahdollisten muutosten tullessa. Kun pääsemme peloista eroon, olemme todellisessa voimassamme eikä meillä ole mitään hätää. Uusi todellisuus tulee näyttämään aivan erilaiselta, ja pian saamme avata silmämme uudelle valolle, joka tulee Pohjolasta!

Ihanaa Uuden Ajan aktivoitumista!

Liity täältä Valomedian kasvavaan Telegram-ryhmään, josta saat päivittäisiä myönteisiä uutisia maailmalta sekä hymykuoppiasi aktivoivia meemejä!

https://t.me/Valomedia

Mikäli koet haluavasi tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, voit ostaa Valomedialle tukipopkornit täältä! Olemme Sydämellisesti kiitollisia tuestasi! 🙏🏻✨💕

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi