Kuinka meditointi ja tietoisuutemme voi vaikuttaa todellisuuteen?

2020-05-14T17:31:47+03:003.4.2020|

 

Kognitiivinen ja kollektiivinen tietoisuutemme vaikuttaa suoraan kaikkeen ympärillämme. Kun valtavien massojen omaavat planeettojen radat osuvat niin kutsuttuun konjuktioon, on niiden yhteisvetovoima vielä vahvempi.

 

Ajattele, että pieni kuu noin 328 000 kilometrin päässä liikuttaa valtameriä ja niiden miljardeja kiloja tuosta vain. Ihmisestä on ¾ vettä, joten jo pelkästään Kuun vetovoima vaikuttaa meihin suorasti. Englannin kielen hullua kuvaava sana lunatic tulee kuusta; luna. Meillä Suomessakin nostetaan valmiustilaa esim. poliisissa täydenkuun aikaan, sillä silloin tilastollisesti poksahtelee herkimmillä henkilöillä keskimääräistä enemmän.

 ”Miljonäärit eivät usko astrologiaan, mutta miljardöörit uskovat!”
– J.P. Morgan – kuuluisa pankkiiri

Massameditaatioefekti

Lukuisissa tutkimuksissa on havaittu suurten ihmismäärien keskittymisen samaan asiaan olevan todella vahva tapa vaikuttaa konkreettisesti todellisuuteemme. Suurilla yhteismeditaatioilla on kyetty vähentämään rikollisuutta, terrorismia, väkivaltaa ja sotia jopa 72 prosenttia.

Yksi kollektiivista tietoisuutta tukeva tutkimus tunnetaan nimellä Sadannen apinan efekti.

Kun kriittinen massa oppii jonkin uuden asian, muuttaa se todellisuutta yhtäkkiä siten, että kaikkien tietoisuus poimii tuon tiedon.

Samaan aikaan tapahtuvat meditaatiot ympäri maailmaa on varmasti tehokkain tapa auttaa ihmisiä ja tätä planeettaa parantumaan mahdollisimman nopeasti ja kitkattomasti. Meidän kollektiivinen voimamme on rajaton! Mitä useampi tulee mukaan yhteismeditaatioihin, sitä suurempi teho sillä on.

Schumannin resonanssina tunnettu ilmiö mittaa maapallon taajuutta, hertsilukemaa.

Useiden yhteismeditaatioiden jälkeen on havaittu valtavia energiapiikkejä maapallon sykkimässä taajuudessa silloin, kun meditaatio on ollut käynnissä.

Alamme pikkuhiljaa ymmärtää, että koko ihmiskunta on yksi iso kokonaisuus ja olemme yhtä koko elävän planeettamme kanssa. Olemme kirjaimellisesti planeetan ”osasia”.

Tiesitkö, että meissä on lähes identtisessä suhteessa kaikki mineraalit, metallit ja vesi kuin Äiti Maassa?

On huhuttu, että ilman lukuisia viimevuotisia massameditaatioita pimeät voimat olisivat onnistuneet tappamaan valtavasti enemmän ihmisiä. Heidän agendanaan on ollut pitkään vähentää planeetan väestöä dramaattisesti, kuten mm. Georgia Guidestones -graniittimonumentissa todetaan.

Meditaation avulla voimme vaikuttaa fotonitasolla energiaan konkreettisesti. Voimme näyttää yhteisen voimamme vahvimmalla ja konkreettisimmalla työkalulla – tietoisuudellamme.

Äärettömät mahdollisuudet

On olemassa loputon määrä erilaisia todellisuuksia ja aikajanoja. Kun yhdistämme voimamme, voimme vaikuttaa myös siihen, minkälaisen tulevaisuuden meille manifestoimme. Pystymme vaihtamaan kollektiivisella voimallamme aikajanoja. Todellisuuksia. Toisin sanoen vaikuttamaan todella paljon. Yhdessä.

Tämä on suuri salaisuus, jota meille ei ole kerrottu. Aikojen saatossa meidän unohdettuamme kollektiivisen luomisvoimamme, on negatiivisten voimien ollut mahdollista nousta suurempaan valtaan planeetallamme. Vapaan tahdon mukaisesti meidän itsemme on annettava heille lupa kaikkeen kärsimykseen, jota he ovat aiheuttaneet. Niin kauan, kun meissä itsessämme on paljon tuomitsemista, vihaa ja pelkoa, on pimeillä voimilla mahdollista toimia ikään kuin peilinä meidän kollektiivisen tietoisuutemme omalle kaaokselle.

Mitäpä jos näiden negatiivisten ja pimeitten voimien takana olisikin kaunis ajatus; herättää meidät tekemään tietoinen valinta. Havaitsemaan kärsimyksen ja onnen ero ja merkitys meille. Muistamaan, että voimme sanoa ei. Voimme valita. Voimme toimia. Mitä useampi meistä muistaa oman todellisen voimansa, ja alkaa toimia itseensä luottaen omaan päättelykykyynsä nojaten ja omaa sydäntänsä kuunnellen, sitä vaikeampi meitä on enää manipuloida. Alamme nähdä kimalluksen ja pelien läpi. Alamme muistaa, keitä olemme. Miksi olemme täällä? Mikä on tehtävämme? Olemmeko täällä torailemassa vai rakentamassa yhdessä kaunista ja tasa-arvoista tulevaisuutta? Auttamassa toinen toisiamme? Kun annamme, saamme itse monin verroin takaisin!

Tämä on tärkeää myös siltä osalta, että kun tietoisesti laitat intentiota ja energiaa auttaaksesi ihmiskuntaa, laitat joka tapauksessa energiaa liikkeelle. Olet tehnyt valinnan auttaa sekä palvella yhteistä hyvää. Tämä itsessään on jo suuri muutos. Se on tietoinen valinta.

Suuressa kuvassa palvelemisen polkuja on kaksi – ainakin Yhden Lain mukaan. Service to self ja service to others – joko itsensä tai toisten palveleminen. Itsensä palveleminen on niin sanottu negatiivinen polku, jossa kaikki teot tähtäävät itsensä hyödyttämiseen muista välittämättä.

Tämä polku on aika yksinäinen ja täynnä vihaa, kärsimystä ja petosta. Toisten palvelemiseen ja auttamiseen tähtäävä polku on myönteinen, ja siinä opettelemme rakkautta ja sitä, että olemme kaikki loppujen lopuksi Yhtä.

Yhden lain mukaan yksi suuri syy kaaokseen tällä planeetalle on se, ettei suuri määrä ihmiskuntaa ole koskaan tehnyt tätä valintaa. Dualistisessa todellisuudessa kaikki perustuu polariteetteihin. Yin ja Yang. Yö ja päivä. Kesä ja talvi. Sisään- ja uloshengitys.

Siksi meidän olisi hyvä määritellä oma polariteettimme, oma polkumme.

Kutsunkin sinut nyt harkitsemaan, voisiko toisten ihmisten auttaminen, muodossa tai toisessa, resonoida juuri tässä hetkessä sinulle? Kenties teet sitä jo?

Juuri näin aikoina se on elintärkeää sekä kollektiivisen hyvinvoinnin lisäämiseksi että energeettisellä puolella, auttaaksemme planeetan sekä ihmiskunnan kiihtyvää muutosta.

Valon määrän kasvua. Meidän adaptoitumista nouseviin energioihin, joista niin moni muinainen sivilisaatio on meitä kauan sitten jo informoinut.

Yhteys alkuvoimaan

On todella lempeätä ajatella, ja jopa tuntea, että sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa, jopa miljoonat, istuvat yhtä aikaa sovitusti hiljentymään yhteisen hyvän vuoksi. Saatat tuntea uskomattomia onnen ja rakkauden tunteita, sinua saattaa itkettää ja naurattaa yhtä aikaa, saatat saada kutittelevia tunteita ympäri kehoa. Saatat myös tuntea kaikki sisaret ja veljet ympäri maailmaa, jotka ovat samalla taajuudella kanssasi. Yhteisenä vilpittömänä toiveena lähettää valoa ja rakkautta planeetalle ja sen asukkaille – huuhtoa kaikkia kansakuntia valolla, jotta voisimme mahdollisimman pian päästä pois tästä epidemiasta ja karanteenista. Ja jotta negatiiviset voimat saataisiin mahdollisimman nätisti poistettua vallasta ja jotta voisimme alkaa vihdoin kanavoida kaikkea olemassa olevaa yltäkylläisyyttä, koko meidän planeettamme yhteiseksi hyväksi!

Ja hei, vaikket uskoisikaan siihen, että pystyisimme yhdessä meditoimalla vaikuttamaan todellisuuteen, mitä hävittävää meillä on! Joka tapauksessa meditaation useista paranantavista aspekteista on valtavasti tutkimuksia ja saattahan olla, että koet uuden kokemuksen, oivalluksia itsestäsi tai jotain ihan uutta?

Mielestäni on win-win lähteä testaamaan meditaatiota, vaikket ehkä uskoisikaan hiljentymisen olevan sinun juttusi. On huikeaa ajatella sitä turvaa ja yhteisöllisyyttä, kun valtavat määrät ihmisiä pyhittää hetken yhteisen hyvän eteen. Se on todella kaunista ja herättää minussa valtavasti kiitollisuutta.
Haluan kantaa korteni kekoon.

 

Kuinka meditoida?

Jos meditointi ei ole sinulle tuttua, ei hätä ole tämän näköinen! Tekniikoita on lukuisia, ja löydät varmasti itsellesi juuri mieluisan. Isoin kysymys on varmasti, haluatko itse määritellä meditaation keston, mahdollisen sisällön mahdollisine visualisaatioineen, intentioineen ja affirmaatioineen.

Toinen vaihtoehto on tehdä meditaatio ohjatusti, niitä löytyy netistä ilmaiseksikin todella lukuisia. Itse suosin ohjatussa meditaatiossa 528 Hz:n tai 432 Hz:n taajuuden musiikkia, joka ainakin itselläni auttaa poistamaan stressiä ja pääsemään parempaan yhteyteen itseni kanssa.

Meditaatiossa usein suositellaan pitämään silmiä kiinni, mutta jos tämä syystä tai toisesta kuulostaa haastavalta, voit koittaa tuijottaa myös vaikkapa kynttilän liekkiä tai valkoista seinää.

Juo vettä ja pese kätesi, ennen kuin aloitat. Tämä on puhdistumista ja valmistautumista hiljentymiseen.

Asetu risti-istuntaan mukavalle alustalle lattialle, tukevasti tuolille jalat maassa, tai makaa selälläsi. Tärkeintä olisi pitää selkäranka mahdollisimman suorana. Pue yllesi väljiä ja rentoja vaatteita.

Aseta intentio meditaatiolle, eli koronaviruksen katoaminen, sekä planeetan asettuminen optimaalisimmalle aikajanalle kollektiivisen hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kun suljet silmäsi, ala keskittyä hengitykseen. Anna sen syventyä. Keskity siihen, kuinka hengität valoa ja rakkautta sisääsi, ja uloshengityksen kautta poistuu kehostasi kaikki kireys, stressi sekä raskaat, turhat energiat. Itse tykkään hengittää syvähengitystä nenän kautta, mutta löydät itsellesi varmasti parhaan tavan hengitellä.

Anna hengityksen syventyä vatsaasi asti. Tunne, kuinka rentous täyttää sinut. Kihelmöikö sinua jostain? Anna sen tapahtua. Jos jossain kehon kohdassa tuntuu kipua tai tunnet painetta jossakin kohtaa kehoa, voit keskittyä hengittämään valoa juuri tuohon kohtaan. Ja uloshengitys poistakoon kipua kehostasi.

Koita tyhjentää mielesi samaan aikaan kun rentoudut. Jos ajatuksia pääsee lipumaan mieleesi, ajattele niitä kuin pilvinä, jotka vain lipuvat ohitsesi. Tuomitsematta. Reagoimatta. Anna niiden vain tulla ja mennä.
Keskity hengittämiseen. Se ankkuroi sinut tähän hetkeen, jolloin ajatukset pikkuhiljaa katoavat mielestä. Tarkoitus olisi päästä mahdollisimman tyhjään paikkaan, hiljaisuuteen, jossa voit alkaa kuulla ehkä universumin puhuvan. Saatat saada viestejä korkeammalta minältäsi. Saatat nähdä visioita.

Tai sitten ei tapahdu mitään. Vain hiljaisuus. Vain rentoutuminen. Irtipäästäminen.

Voit myös visualisoida kirkasta valkoista valoa, joka ympäröi koko planeettaamme. Valoa ja rakkautta jokaiselle elävälle olennolle maaplaneetallamme. Voit myös visualisoida, kuinka virus liukenee ja katoaa valkoisessa rakkaudellisessa valossa.

Voit myös visualisoida onnea, runsautta ja kaikkea toivomaasi hyvää kaikille ihmisille, nähdä kuinka köyhyys ja kärsimys poistuu. Nähdä, kuinka ilo ja onni täyttää ihmisten sydämet.

Kiitos.

 

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi