Elokuinen Voimapäivitys – Leijonaportti

2021-08-04T20:59:53+03:004.8.2021|

Elokuu on saapunut Pohjolaan. Trooppinen kesä on hellinyt meitä valollaan ja lämmöllään ja virkistävä vesi on hoivannut ja nostanut värähtelyämme valmistaen meitä kaikkien aikojen syksyyn. Loppuvuosi tulee olemaan suurten muutosten aikaa, johon voimallinen Leijonaportti 8.8. meitä aktivoi. Olemme vahvistuneet ja puhdistaneet vanhoja pelkopohjaisia ohjelmointeja tämän historiallisen hullunmyllyn keskellä ja olemme silti järjissämme ja sydän täynnä rakkautta ja voimaa! Nyt on alkamassa loppunäytös, jota varten olemme valmistautuneet. Hetki, jota olemme odottaneet ja jonka takia olemme nyt täällä. Heimomme on löytynyt ja soturit ovat valmiina. Meidän takanamme ja tukenamme seisovat väkevät valonjoukot varmistavat selustaamme. Olemme tulleet tänne todistamaan vanhan maailman murenemista kaikkien valheiden noustessa pintaan, jotta voimme oppia unestamme ja virheistämme ja täten olla koskaan enää toistamatta niitä uudelleen.
Meidän naurumme voittaa teidän huutonne. Meidän rakkautemme voittaa teidän vihanne. Meidän tanssimme voittaa teidän marssinne. Ottakaamme sisariamme ja veljiämme tukevasti kädestä kiinni ja muistakaamme, ettemme ole koskaan yksin. Olemme tulleet luomaan tänne uuden maailman, ja työmme on vasta alkamassa. Siitä tulee niin kaunista!

Kaikki tulee valoon

Kun syksy tekee tuloaan, tulemme varmasti todistamaan vanhojen voimien viimeisiä pyristelyjä niin maailmalla kuin täällä Suomessakin. Virallisesti kokonaan kadonnut influenssa, sekä koko ajan lisääntyvät rokotevauriot ja kuolemat tullaan brändäämään uuden deltavariantin nimiin. Nyt olemme jo kuulleet tuhansista ja tuhansista vaurioista ja kuolemista, joita kokeellinen pistos on aiheuttanut. Todellisuudessa koko deltavarianttia ei tietenkään ole olemassakaan, sillä sitä ei ole koskaan eristetty niin kuin ei ole koko koronavirustakaan tähän päivään mennessä. Erilaiset kreikkalaisten aakkosten mukaan nimetyt variantit on suunniteltu jo vuosiksi eteenpäin, mutta on hyvin epätodennäköistä, että tämä valheellisuuteen perustuva suunnitelma tulee kantamaan tätä loppuvuotta pidemmälle.

Monet meistä ovat olleet huolissaan tulevista rokotepasseista sekä muista ihmisten vapautta rajoittavista sulkutoimista, mutta uskon että näitä toimenpiteitä ei koskaan tulla saamaan lainvoimaisiksi. Kyseessä on viimeinen epätoivoinen peloittelutoimenpide, joka tulee herättämään loputkin unessa olevat. Meidän on nyt tärkeää pysyä omassa voimassamme ja säteillä rakkautta ja myötätuntoa urheita kanssamatkustajiamme kohtaan, jotka ovat valinneet sielunsopimustasolla poistua täältä rohkeina sieluina havahduttaen koko ihmiskuntaa pimeiden voimien todellisista agendoista.

On ollut surullista todistaa useiden julkisuuden henkilöiden maksettua mainontaa tästä myrkyllistä grafeenioksidia sisältävästä injektiosta. Kun rokotevaurioiden todelliset mittasuhteet alkavat tulla ihmiskunnan tietoisuuteen, on pitkään verhojen takana tapahtuneiden pidätysten ja tuomioiden julkituominen kansalle paljon helpompi hyväksyä ja ottaa vastaan. Pitkään ihmiskuntaa kohtaan harjoitettujen rikosten mittakaava on niin valtaisa, ettei kriittinen massa olisi ollut valmis uskomaan minkäänlaisia todisteita kyseisen pimeän agendan olemassaolosta ilman tätä katkeransuloista asioiden paljastumista.

Onneksi kuulemme myös jatkuvasti erilaisista luontaisista lääkkeistä, joilla kyetään ehkäisemään piikkiproteiinien leviämistä. Myös erilaisten uuden polven teknologioiden, kuten ääni- ja valoteknologiaa käyttävien kapseleiden tai lääkekotiloiden (medbeds), huhutaan kykenevän parantamaan täysin rokotevauriot lähitulevaisuudessa.

Seuraa vettä

Heinäkuu näyttäytyi ympäri maailmaa valtaisien tulvien muodossa. Tälläkin rintamalla olemme saaneet todistaa sekä laajamittaisia maanalaisten tunnelien puhdistamisoperaatioita että erilaisilla säänmuokkausmenetelmillä tehtyjä tarkoituksellisia vastaiskuja. Saksassa on eri lähteiden mukaan tulvavesistä löydetty yli 600 lasten ruumista, jotka ovat huuhtoutuneet salaisista maanalaisista tukikohdista. Myös monenlaisien erilaisten klooni- ja geenimuokkauskokeiden aikaansaannosten huhutaan näkevän päivänvalon tulvien jälkeisiltä alueilta.

Useissa osavaltioissa ovat vaalivilppitutkimukset valmistuneet ja paljastaneet ennennäkemättömän huijauksen viime lokakuun äänestyksissä. Kun nämä auditoinnit pian julkaistaan, voimme olla varmoja ennennäkemättömien harhautusoperaatioiden aktivoitumisista, joilla ihmisten huomiota pyritään viemään toisaalle. Myös Reiner Fuellmichin ja hänen valtaisan lääkäri- ja lakimiestiiminsä pitkään valmistelemien Nurembergin 2.0 -oikeudenkäyntien alkamista odotellaan maailmalla todella suurella mielenkiinnolla. Hämmästyttävän pitkään olemme saaneet myös odottaa John Durhamin syytetutkimusten valmistumista ja julkistamista. Uskon tämän syksyn tuovan meille kaikille todella iloisia uutisia näiden historiaa muuttavien näytösten osalta.

Seuraa intohimojasi ja iloa

Nämä ajat ovat olleet meille kaikille rankkoja. Saamme olla kiitollisia, että olemme kyenneet kääntämään lukuisat haasteet, joita olemme sekä yksilöinä että kansakuntina kohdanneet loistavien gurujen kaltaisina katalyytteinä, ovat auttaneet tarkastelemaan omia jarruttavia uskomuksiamme.

Informaatiosodan myrskynsilmässä vastapuoli harjoittaa nyt ennennäkemätöntä hajota ja hallitse -sodankäyntiä, jonka tarkoituksena on saada jaetuksi ihmiset kiistelemään ja hyökkäämään toisiaan vastaan. Olen havainnut paljon niin sanotuissa havahtuneissa piireissä myös erillisyyden harjoittamista ja ihmisten tuomintaa. Toivoisin meidän muistavan, että emme voi koskaan tietää toisten ihmisten polkua ja kuinka he toimivat selviytymistilassa, kun kaikki mihin ihmiset ovat pitkään uskoneet, alkavat murentua. Tämä on todella historiallista heräämisen aikaa ja vaikka välillä on helppo nostaa itsensä jalustalle ja tuomita ihmisiä, joiden strategioita meidän ei ole aina helppo ymmärtää, haluaisin muistuttaa, että me olemme ihmiskuntana samalla puolella. Sen sijaan, että leimaisimme toisia lampaiksi, meidän tulisi nyt todella alkaa muistaa, että olemme kaikki yhtä ja samaan aikaan täysin uniikkeja ja yhdenvertaisia olentoja tällä kauniilla planeetallamme. Olemme saaneet lottovoiton kaltaisen erikoisluvan päästä seikkailemaan tänne nyt, kun kaikki muuttuu. Koittakaamme ymmärtää toistemme erilaisia ratkaisuja ja hyväksyä kaiken tapahtuvan juuri oikealla tavalla.

Vaikka on täysin inhimillistä tuntea valtaisaa huolta ihmiskunnan ja läheistemme hyvinvoinnista, ja pyrkiä auttamaan läheisiämme parhaamme mukaan, niin samalla on hyvä havaita itsessämme tapahtuvia jarruttavia ja tuomitsevia ajatuksia. Kuinka voisimmekaan suhtautua ihmisiin muuten, kuin valtavalla myötätunnolla ja empatialla? Jokainen meistä tekee parhaansa ja kaikki eivät ole vielä valmiita näkemään isoa kuvaa johtuen valtavasta propagandan määrästä, jota valtavirtamedia viimeisillä voimillaan puskee kaikista tuuteista.

Uskomusjärjestelmämme on viimeinen puolustuslinnakkeemme, ja kaiken sen kääntäminen päälaelleen, mihin olemme uskoneet monia sukupolvia ei ole helppo tehtävä. Olkaamme voimakkaita, mutta helliä auttaessamme vielä pelossa eläviä veljiämme ja siskojamme. Usein se riittää, että olemme vierellä läsnä olevina ja vain kuuntelemme samalla valoa ja myötätuntoa säteillen.

Kun kuulemme keskeyttämättä läheistemme huolia, he tulevat kuulluiksi ja parhaassa tapauksessa saavat takaisin yhteyden itseensä. Ja tämän jälkeen meidän on niin paljon helpompi myös tuoda hellästi omia näkemyksiämme esille.

Me olemme he, keitä olemme aina odottaneet!

Katso täältä vetoomus lasten puolesta pakkorokotuksia kohtaan!

Mikäli haluat saada päivittäin ajankohtaisia inspiroivia uutisia ja meemejä, niin liity täältä Valomedian jo yli tuhat henkeä kattavaan Telegram-ryhmään!

Jos haluat tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, osta ilolla Valomedialle tukipopkornit täältä!

Kiitos kun olet!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi