Ajatuksia epidemiasta ja tämän hetken tilasta

2020-06-01T22:14:36+03:0019.3.2020|

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Suomessa sekä maailmalla vallitsee mieltä huimaava poikkeustila, ja kansakunnassamme on tuskin sodan jälkeen koettu kertaakaan tämän kaltaista massahysteriaa.

Miten flunssavirus on saanut maailman sekaisin ja kuinka me voimme valmistautua tähän suureen katalyyttiin, joka koskettaa meitä kaikkia?

Lue artikkelisarjan ensimmäinen osa täältä. 

Varoitus: Pyydän nöyrästi sinua lukemaan tämän avoimin mielin, vaikka viihdyttävänä erilaisena artikkelina meneillään olevasta tapahtumasta. Älä usko mitään, mitä tässä kirjoitetaan. Ja jos silti kiinnostuit, ota itse lisää selvää.

En myöskään missään nimessä halua vähätellä sairastuneiden ja kuolleiden, sekä heidän läheistensä ihmisten tuskaa. Enkä kaikkea sitä pelkoa, jota hallitseva historiallinen tilanne herättää kansassa ja varsinkin vanhemmassa väestössä.

 Seuraavat väittämät saattavat olla hankalia sulattaa, ja silti toivon, että lukisit seuraavan tekstin mahdollisimman avoimin mielin. Elämme aikoja, jolloin monenlaisia valheita paljastuu.  

Artikkeli on pyritty kirjoittamaan kaikella rakkaudella, ja sen tarkoitus on auttaa meitä ihmiskuntana havahtumaan ja ottamaan vastuuta omasta ja kollektiivisesta hyvinvoinnistamme.

Korona, eli Covid-19 virus, on influenssavirus, joka teki ensiesiintymisensä Wuhanissa joulukuussa 2019.

Heti alusta saakka kovan mediahuomion saanut pandemia on herättänyt paljon erilaisia teorioita ja epäilyksiä. Tavalliset influenssat, liikenneonnettomuudet, lääkkeiden sivuvaikutukset tai itsemurhat poistavat yksikseen tuhat kertaisia määriä ihmisiä tältä planeetalta, verrattuna käsillä olevaan epidemiaan. Pandemia on ennustettu kirjallisuudessa hämmästyttävän tarkasti, tästä esimerkkinä vaikka Dean Koontzin kirja ”The Eyes of Darkness”,  jossa kuvaillaan tarkasti epidemian alkutahdit Wuhanissa, sekä ajankohdaksi juurikin meneillään oleva vuosi. Kirja on kirjoitettu 1980-luvun alussa eli lähes 40 vuotta sitten.

Melinda ja Bill Gates Foundationin rahoittamalla Pirbright-instituutilla on patentti koronavirukseen. 

Koko maailma oli yhtä mieltä äärettömän nopeasti siitä, että kaikki on laitettava kiinni kuin globalismikatkaisijaa olisi yhtäkkiä väännetty off-asentoon.

Meneillään olevasta pandemiasta löytyy monien mielestä yllättäen myös myönteisiä puolia, joihin palaamme vielä tuonnempana.

Psykologinen sodankäynti

Aluksi vain viattomilta sattumuksilta vaikuttavat asiat ovat harvoin sattumia, ja monet todisteet viittaavat siihen, että pandemiaa on liioiteltu valtavasti. Itse viruskin, joita saattaa olla liikkeellä muutamaa eri variaatiota, saattaa olla tarkoituksella laskettu irti. Italiassa alkanut Euroopan kanta lähti leviämään todella äkäisesti ja saavutti pian myös Pohjoismaat.

Kemiallinen sodankäynti on tuttua historiastamme, ja sitä tukemaan tuotu valtava psykologinen sodankäynti vyöryy päälle jokaisesta medialaitteesta.

Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että länsimaisesta mediasta noin 90 % omistaa kuusi jättimäistä yritystä,  joilla on vahvoja kytköksiä lääke- ja yritysmaailmaan. Niin kutsuttu Big Pharma, eli lääketeollisuus, on yksi suurimmista bisneksistä maailmassamme.

Vuoden 1991 Bilderberg-kokouksessa edesmennyt David Rockefeller, yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista miehistä, kiitti 40 vuoden menestyksekästä yhteistyötä valtavirtamedian kanssa. ”Jos toimemme olisivat olleet salamavalojen tarkasteltavissa, emme olisi ikinä onnistuneet. Ilman valtamedian apua ja toisaalle katsomista emme olisi koskaan onnistuneet hankkeessamme kohti maailmanlaajuista hallintoamme.”

Jos oletamme, että koronapandemia olisi rikos ihmisyyttä vastaan, kannattaa tutkimukset aloittaa aina siitä, kuka hyötyy rikoksesta eniten? Kyseessä on vanha ja usein toimiva ”seuraa rahaa” -periaate, joka useimmiten rikollisuudessa johtaa sylttytehtaalle. Tätä kaavaa seuraamalla olisi todennäköinen johtopäätös se, että pian saisimme kuulla uudesta ihmerokotteesta, jonka ottamisesta voitaisiin huonoimmassa versiossa tehdä jopa pakollista. Tässä kohtaa voittajana kehästä nousisi suuret lääkeyhtiöt, joiden poliittinen valta on hyvin mittavaa länsimaisessa maailmassa.

Tästä vaihtoehdosta ei vähennä epäluuloisuutta sellainen pieni tekninen lakipykälä, joka poistaa kaiken vastuun mahdollisista haittavaikutuksista lääkkeen valmistajalta tuotteen vaihdettua omistajaa. Tämä johtunee siitä, että rokotteet ovat sairastuttaneet valtavat määrät ihmisiä ympäri maailmaa. Nykyisin korvauksen vahingoista maksaa veronmaksaja itse.

Elektroninen sodankäynti

Monille saattaa tulla täytenä yllätyksenä, kuinka tämä epidemia liittyy parhaillaan kasvavaan 5G-teknologiaan. Kaikki niin kutsutut kuumat paikat, jossa virus on levinnyt räjähdysmäisimmin, ovat sattumoisin kohteita, joihin on juuri asennettu uutta tuliterää 5G-teknologiaa. Tämä noin 60 GHz:n taajuudella toimivan teknologian on kehittänyt aseteollisuus, ja se tutkitusti aiheuttaa sekä ihmiselle että luonnolle suurta haittaa.

Kyseessä on niin kutsuttu kohdistettu energia-ase, jonka mikroaallot saavat ihon kutisemaan sietämättömästi ja jopa ihmisen veren kiehumaan.

Hollannin valtiosihteeri Mona Keijzer myönsi äskettäin, että 5G-teknologiaa käytetään joukkojen hallintaan ja sitä voidaan myös kohdentaa tarkasti ihmisryhmiin esimerkiksi mielenosoituksissa.

Säteily- ja mikroaaltopitoiset energia-aseet ovat olleet pitkään käytössä armeijoilla, joten tämän ei pitäisi olla mikään tuulesta temmattu teoria.

Suurta huolta tutkijoiden keskuudessa on herättänyt myös SpaceX:n Starlink-projekti, jonka tarkoituksena on laukaista avaruuteen kymmeniä tuhansia 5G-satelliitteja, joilla saataisiin peilattua koko planeettamme pinta-ala. Myös Facebook ja Amazon ovat suunnittelemassa omien 5G-satelliittien laukaisemista. Satelliittien on tarkoitus asettua ionisfääriin, alimmalle kiertoradalle. Tämän luokan järjestäytynyt planeetan säteilyttäminen vaikuttaa kaikkeen elolliseen tällä kauniilla planeetallamme ja on täysin surrealistista uskotella meille, että heidän ainoana tarkoitusperänä olisi nopeuttaa meidän WiFi-yhteyksiämme.

Kun 5G-teknologiaa alettiin tosissaan markkinoida, allekirjoitti 26 000 tutkijaa ja tiedemiestä adressin,  joka vastusti vahvasti hanketta tuoden esiin monia ihmiselle ja luonnolle haitallisia tekijöitä.

Esimerkiksi Belgian pääkaupunki Bryssel ja Slovakia ovat kieltäneet kyseisen verkon kokonaan vedoten muun muassa ihmiskokeiden vastaisiin periaatteisiin.

Miksi ihmeessä Suomi on lanseeraamassa 5G:tä aivan innoissaan?

Kiina ja 5G

Wuhanin 5G-verkko saatiin toimivaksi juuri ennen epidemiaa, ja influenssan puhjettua seitsemässä päivässä rakennettuun sairaalaan lahjoitettiin myös äkkiä 5G-asemat.

60 GHz säteilyn oireet ihmisissä muistuttavat hämmästyttävän paljon influenssan oireita.

Kyseinen taajuus vaikuttaa suoraan happimolekyyleihin, joka saa ne pois tolaltaan. Elektronien pyöriminen happiatomien ympärillä kiihtyy, ja se hankaloittaa hapen siirtymistä hemoglobiiniin punasoluissa. Hapen siirtyminen verenkiertoon hidastuu. Mikroaaltouuni toimii lähes samalla periaatteella kuin uudet uljaat 5G-mastot, kiehauttaen vaikkapa vesimolekyylit teekupissamme.

Kun happimolekyylit käräytetään, eivät ne pääse siirtymään verenkiertoomme eräässä tietyssä kohtaa kehoa, johon tietty viruskin ensiksi vaikuttaa. Kyllä, arvasit oikein – keuhkoihin.

Kyseessä on teknologia, jonka myyntipuheena on nopeammat yhteydet meidän kaikkien laajakaistoille. Samaan se aikaan vaikuttaa hapen laatuun ja siihen, miten elimistömme pystyy sitä käyttämään. Hapen, joka on varmasti tärkeimpiä, ellei tärkein yksikkö kaikelle elolliselle tällä planeetalla, kannattaisiko olla hieman maltillisempi sen lanseerauksen kanssa?

Allekirjoita 5G:n vastainen adressi täältä. 

Populaation liikakasvu

Gates on maininnut sekä televisiossa että Ted-puheessaan suuresta huolestaan ihmiskunnan liikakasvua kohtaan sekä suurista suunnitelmistaan rokotteiden suhteen, sillä suurten ja onnistuneiden rokoteohjelmien avulla saadaan ihmiskuntaa vähennettyä jopa 15 %:lla!

Sama kaveri on kertoillut myös 96 miljoonan amerikkalaisen saaneen poliorokotteen mukana syöpäsoluja, erilaisia geneettisiä mutaatioita(!) sekä hedelmällisyyttä heikentäviä ainesosia.

Myös historia osoittaa lukuisia esimerkkejä rokotteiden haittavaikutuksista. Muun muassa Intia on haastanut oikeuteen Gatesin poliorokoteohjelman, jonka katsotaan aiheuttaneen Intiassa lähes 50 000 ihmisen kuoleman.

”Toivoisin palavaani maahan tappajaviruksena, joka alentaisi reilusti maailman väestöä…” – Prinssi Philip

”95 % vähennys maailmanväestöön olisi kaikista ideaalisin!” – Ted Turner, yhdysvaltalainen mediamoguli

Ihmiskunnan väestön radikaalille vähentämiselle on pystytetty Yhdysvalloissa jopa muistomerkki, mystinen Georgia Guidestones, jonka alkuperästä on hyvin vähän tietoa saatavilla.

Rokotukset ovat suurimpia liiketoiminnan lypsylehmiä, tämän vuoden yhteisnettovoittojen arvioidaan nousevan jopa yli 60 miljardiin!

Stanley Plotkin, jota pidetään rokotteiden kummisetänä, on kertonut rokotteiden sisältävän viruksia eri eläimistä, DNA:ta sekä lukuisia eri osasia, joita on kerätty ihmissikiöistä. En tiedä, olenko vanhanaikainen, mutta itse ajattelen hieman luonnollisempien ainesosien olevan kenties turvallisempia parantamaan kehomme luontaista puolustusjärjestelmää.

Samaan aikaan on hieman pelottavaa, että minkälaisia reaktioita mediassa ja valtaapitävissä herää, jos joku hairahtuu kyseenalaistamaan rokotteita minkäänlaisessa yhteydessä. Vastavoimat ovat lähteneet liikkeelle hyvin äkäisesti, kyseisten ihmisten toiminta on ensin naurunalaistettu ja sen jälkeen hiljennetty todella systemaattisesti. Sosiaalisen median tilit on suljettu. Kirjat poistettu myynnistä. Yhteistyösopimukset purettu.

Minun mielestäni sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisesta aiheesta voi keskustella ja kysyä kysymyksiä. Toivon mukaan tietysti rakentavasti ja yhteistä hyvinvointia edistäen. Miksi siis kyseinen aihe on totaalinen tabu? Voisiko olla, että kyseisellä alueella ei olisi aivan puhtaita jauhoja pussissa. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa?

Useat rokotteita valmistavat lääkeyhtiöt ovat jääneet kiinni valtaisista lahjuksista, joilla on edesautettu rokotteiden ja lääkkeiden ”turvallisuuden” todistamista, saatu valvovia elimiä katsomaan toisaalle, tai muuttamaan jopa lakeja niin, ettei yhtiöitä itseään voida syyttää ongelmista, joita heidän rokotteensa mahdollisesti aiheuttavat. Mielestäni tästä selvästi rikollisesta toiminnasta olisi hyvä keskustella huomattavasti enemmän, ja esittää kysymyksiä päättäville elimille. Jos emme me, niin ketkä sitten?

Gates Foundationin viime vuoden lopulla järjestämässä harjoituksessa, Event 201:ssä, harjoiteltiin epidemiaa, jossa koronaviruspandemia valtaa maailman. Harjoitus ajoittui sattumoisin vain muutamaa viikkoa ennen ensimmäistä tapausta.

Samaisen paneelin päähaasteita oli, kuinka heidän jo keksimänsä rokote saataisiin puskettua jokaisen hihaan, ilman että ”feikkiuutiset” ja vastarannankiisket saisivat enempää kuuluvuutta aiheen tiimoilta. Ratkaisuksi esitettiin välitöntä väliintuloa ja viestinnän katkaisemista keinoja kaihtamatta tai jopa informaation levittäjän pidättämistä. Kuulostaa siltä, että heidän kannastaan eriävillä mielipiteillä ei ole ihmisarvoa. Ajatukset siirtyvät helposti lähemmäksi diktatuuria ja fasismia, kuin avointa tasa-arvoista yhteiskuntaa.

Voiko tästä seurata jotain hyvää?

Moni meistä tuskin lähtee ensiksi listaamaan hallitsevasta tilanteesta myönteisiä puolia. Uskon, että se olisi kuitenkin suositeltavaa, sillä pelkoa tästä tulee meille jo ihan tarpeeksi.

Vastustus lisää vastustusta. Kun keskitymme pelkoon, huolestumiseen ja muihin matalampiin värähtelytaajuuksiin, kehomme ja aivomme ottavat ne täysin todesta. Aivomme ja kehomme eivät eivätymmärrä niiden olevan vain ajatuksia, vaan aloittavat ns. pakene tai taistele -reaktion toteuttamisen kehossamme. Jos ajatuksiamme on noin 70 000 kappaletta päivässä, joista monet ovat toki niin nopeita, ettemme ehdi niitä välttämättä itse todeta, voimme ehkä saada pikku välähdyksiä siitä henkisestä myrkytyksestä, mitä tämän hetkinen psykologinen operaatio saattaa saada meissä aikaan. Siksi olisi erittäin tärkeätä olla lähtemättä mukaan pelon lietsontaan ja ymmärtää tämän olevan tietynlaista peliä, katsoa toisen pelaajan bluffi ja naurahtaa helpotuksesta muistaessaan meidän omaavan voittavan käden.

Jos hyväksymme tilanteen täysin, hengitämme oikein syvään ja toteamme: ”Ai, tämä menikin tällä lailla…”, annamme hartioittemme laskeutua ja hengitämme, hengitämme. Vastustus ja pelko, stressi ja ahdistus alkaa poistua kehostamme.

Maailma ja sen luonto puhdistuu parhaillaan ennen näkemätöntä vauhtia. Tehtaita suljetaan, matkailu ja lentäminen on vähentynyt huomattavasti. Saasteet vähenevät ja vedet puhdistuvat. Planeettamme homeostaasi pääse käyntiin kunnolla.

Meillä ihmisillä on nyt paljon enemmän aikaa tehdä niitä asioita, joilla on merkitystä. Viettää aikaa läheistemme kanssa. Nauttia omasta laatuajasta höyryävän kupposen kanssa. Liikkua luonnossa ja tehdä vaikkapa piknikretkiä lempikohteisiimme.

Katsoa elokuvia ja lukea kirjoja. Ehkä huomaamme kuinka merkityksellistä elämä voi ollakaan, kun saamme kiireeseen hieman hengähdystaukoa.

Useat tahot arvelevat parhaillaan myös valheellisen pankkijärjestelmän, joka perustuu velan luomiseen, olevan pian valmiina nollaukseen. Globaali talous on paniikissa, joten tässä olisi paikka uusia koko rahajärjestelmä. Tällä kertaa siitä voisi tehdä todellisen ja tasavertaisen.

Lue täältä ja täältä, miksi rahajärjestelmämme olisi päivityksen tarpeessa.

Maailman rikkaimmat 500 henkilöä ovat menettäneet yhteisomaisuudestaan yli 16 % pelkästään tämän vuoden puolella. Wall Streetillä ollaan todellisessa paniikissa, sillä historiallisia notkahduksia tulee siellä lähes päivittäin. Yhdessä päivässä tämä ryhmä menetti pelkästään 239 miljardia!

Useasta seuraamastani lähteestä tulee myös myönteistä viestiä siitä, että niin kutsutut valkohatut olisivat pitkään valmistelleet hiljaisuudessa ihmiskunnan vapauttamista pitkään jatkuneesta ahneesta suurkorporaatioiden harjoittamasta häikäilettömästä sorrosta. Tämä myös allianssiksi kutsuttu ryhmä olisi tiennyt tämän tarkoituksellisen pandemian esiin tulosta etukäteen ja käyttävät nyt hyväkseen sen aiheuttamaa hälyä ja huomioarvoa.

Pitkään hyllyllä olleet ja jatkuvasti lisääntyneet suljetut syytekirjelmät, joiden määrä on ylittänyt jo huikeat 150 000 kappaletta, olisivat vihdoin valmiita avattavaksi ja käsiteltäväksi. Tämä tarkoittaa varmasti planeettamme historian suurinta poliisi- ja armeijaoperaatiota, jossa erittäin korkea-arvoisia ja tunnettuja rikollisia aloitetaan pidättämään historiallisessa operaatiossa. Tämä ryhmä kuuluu niin kutsuttuun negatiiviseen eliittiin, varjohallitukseen, joka on jo pitkään ajanut omia rikollisia etujaan ihmiskuntaa vastaan.

Kun kaikki liikenne on kiinni, on nämä valtaisat massapidätykset helpompi toteuttaa. Tulevaa operaatiota tukee havainto siitä, että pelkästään tämän vuoden aikana valtaisa määrä suuryritysten toimitusjohtajia ovat yllättäen ottaneet lopputilin. Listasta mainittakoon Disney, Bayer ja tuoreimpana Lockheed Martin. Todella jännittävää nähdä kuinka tämä kevät tästä vielä kehittyy!

 

Tietoisuuden kasvu

Nämä kiihtyvät ajat ja hysteria, jota media levittää, ovat ainutlaatuista aikaa meidän tarkastella omia uskomuksiamme, pelkojamme ja ennen kaikkea oman voimamme valjastamista yhteiseen hyvään. Suuren kriisin keskellä meidän on helpompi muistaa, että olemme loppujen lopuksi kaikki yhtä suurta perhettä. Meillä kaikilla on varmasti toiveissa yhteiskunta, jossa tasa-arvo ja myötätunto kohtaavat, todellisuus, jossa autamme toisiamme ja puhallamme yhteiseen hiileen meidän kaikkien parhaaksi. Nyt meillä on aikaa ottaa vastuuta omasta ajatusmaailmastamme, vertailla uskomuksia, jotka tyydyttävät hyvinvointiamme ja tarpeitamme niihin, jotka jarruttavat kehitystämme ja tukevat ennemmin pelkoenergiaa. Meillä on kaikki mahdollisuudet alkaa ottamaan asioista selvää, kouluttaa itseämme ja tarkistaa uskomuksiamme siitä, mikä palvelee ihmiskuntaa sekä meidän omaa hyvinvointiamme ja mikä taas ei.

Jos koronarokote on meidän suomalaisten ratkaisu tulevaisuudessa, pyydän nöyrästi sinua harkitsemaan tarkkaan. Miettimään kahdesti. Ottamaan itse vastuuta ja ottamaan itse asioista selvää. Toivon kovasti, että vaikka tämän artikkelin esittämät näkökannat eivät välttämättä ole sinulle tosia, saattaisivat ne innoittaa sinua omalla polullasi ottamaan asioista itse selvää. Löytämään sinun oman totuuden, jota ei joku toinen ole sinulle valmiiksi pureskeltuna ojentanut.
Totuuden, jonka olet itse selvittänyt. Oivaltanut. Mikäli tutkimusmatkasi olisikin vasta alussa, saattaa se johdattaa sinut aluksi jännän äärelle, sillä herääminen pitkästä unesta voi olla pelottavaa.

Vain tekemällä tämän työn saamme ohjelmoinnit purettua, ja pääsemme itse pikkuhiljaa ohjaimiin. Silloin alkaa huikein matka, jonka vain voimme kuvitella!

Kun heräämme pitkään jatkuneesta muistinmenetyksestä, alamme jälleen kukoistaa ja loistaa! Muistamme, että olemme kaikki luojia, meillä on vapaa tahto, ja meillä on enemmän voimaa ja vaikutusvaltaa, kuin olisimme koskaan voineet edes kuvitella. Juuri tästä johtuen meitä on ”hypnotisoitu” hiljaa mutta varmasti, meidän omalla luvallamme.

Yhdessä olemme voittamattomia. Valo voittaa aina pimeyden. Rakkaus pelon. Me valitsemme, kumpaa todellisuutta ruokimme!

Nyt on aika nousta seisomaan ja tulla kuulluksi – minun kehoni, minun mieleni ja sieluni.

Eikö meillä tulisi olla oikeus ainakin niihin? Voimme sanoa ei, sillä meillä on vapaa tahto. Meillä on enemmistö.

Valitse rakkaus. Valitse yhteenkuuluvuus. Toisia syytellessämme tulemme katkeriksi, yhdessä voimme kukoistaa!

Kiitos kun luit tämän.

Artikkelin pian ilmestyvässä kolmannessa osassa tarkastellaan erilaisia työkaluja, joilla voimme nostaa vastustuskykyämme ja vahvistaa kehoamme, sekä immuunijärjestelmäämme näinä aikoina. Luonnollisin keinoin.

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi