Helmikuun elokuvapäivitys – juoni tihenee!

2021-03-13T19:13:25+02:0026.2.2021|

Keväistä helmikuuta!
Toivottavasti olet voinut hyvin näiden erikoisten viikkojen aikana, kun nurinkurinen maailma paljastaa yhä enemmän luonnettaan ja avautuu kollektiivissa mitä erikoisimmilla tavoilla. Nämä päivät ovat kysyneet monilta meistä kärsivällisyyttä ja sisäistä rauhaa, mikä ei ole aina ollut ruusuilla tanssimista. Kun luomme uuttaa maailmaa ja odotamme sen näkyväksi tulemista, on hyvä muistaa kääntyä sisäänpäin ihmettelemään niitä piirteitä, jotka nousevat pintaan tarkasteltaviksi.
Mitkä asiat luovat painetta tehdä elämääsi muutosta? Mitkä ohjelmoinnit eivät enää palvele Sinua?
Samalla, kun jätämme vanhoja totuttuja ja jarruttavia uskomuksiamme taaksemme, kevenee olomme ja ilo ja luottamus täyttää koko kehomme ja olemuksemme. Meidän on tullut aika hoitaa itsemme tasapainoon, jotta voimme ottaa uuden todellisuuden avosylin vastaan!

Monet meistä kokivat pettymyksen tunnetta, kun kauan odotetut Yhdysvaltain vaalit tulivat ja menivät ilman odotettuja paljastuksia. Vaikka samaan aikaan mieli koitti esittää närkästyneitä vastalauseitaan, oli allekirjoittaneella ainakin yllättävän rauhallinen ja luottavainen olo.

Muutamien päivien jälkeen alkoi valanvalamistilaisuudesta kuitenkin paljastua merkillisiä yksityiskohtia. Koko Washingtonin kaupunki on suljettu ja pullollaan tuhansia sotilaita. Nykyinen teatteripresidentti joutui saapumaan tilaisuuteen vuokrakoneella ja ajaessaan Valkoiselle talolle kunniakujaa tekevät sotilaat käänsivät autosaattueelle selkänsä. Totutun 21:n virkaanastujais-tilaisuutta juhlistavan kanuunanlaukauksen sijaan tykit ampuivat kaksi laukausta, mikä on normaalisti hautajaisten kunnianosoitus. Trump lensi Air Force Onella kotiinsa, mukanaan yhä presidentin ydinasesalkku. Yhtäkään edellä mainituista ei ole koskaan aiemmin tapahtunut virkaanastujaistilaisuuden yhteydessä.

Ihmisissä ympäri maailmaa on herättänyt valtavasti ihmetystä myös Bidenin radikaalisti muuttunut ulkonäkö, sekä selvästi dementoitunut käytös. Useissa kuvissa näkyy, että muun muassa korvat ovat täysin erimuotoiset kuin alkuperäisellä veijarilla. Joissain otoksissa on nähtävissä naamarin lerpattavan ja villeimmissä veikkauksissa arvellaan jopa Jim Carreyn tai James Woodsin esiintyvä maskin takana…

Myös itse valanvannomistilaisuudessa oli paljon erikoisia luonteenpiirteitä; ulkona oli täysin aurinkoinen ja pilvetön sää, vaikka säätiedotukset ja kamerat kertoivat Washington DC:ssä olevan täysin pilvinen ja sateinen päivä. Kaikki armeijan henkilöinä esiintyneet henkilöt olivat ilmeisesti käyneet pukuvaraston kautta, sillä kaikki mitalit ja natsat puuttuivat asusteista.
Ensimmäisinä virkapäivinään Valkoisessa talossa operoinut Biden kirjoitti ennätysmäärän uusia lakialoitteita, jotka kumosivat pääsääntöisesti edellisen presidentin yhteiskunnallisia parannuksia. Työttömyys lähti rajuun nousuun. Valtavia rahoituspaketteja myönnettiin arveluttaviin kohteisiin (kuten pahamaineiseen Wuhanin Instituuttiin, jossa Covid-virus alun perin kehitettiin), joista hyötyivät pääsääntöisesti globalistit. Uusiin lakialoitteisiin kuuluivat muun muassa 200 miljoonan avustuspaketti WHO:lle. Miljardien edestä ohjussopimuksia. Tuhansien sotilaiden lähettämistä takaisin useisiin Lähi-idän kohteisiin. Useiden lääkkeiden, kuten insuliinin hinnat kymmenkertaistuivat. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle.

Elokuvan loppuhuipennus?

Samaan aikaan tarkkasilmäisimmät huomasivat hyvin nopeasti, että Biden esiintyi Valkoisen talon ovaalihuoneen sijaan elokuvastudiossa. Samaa lavastetta Castle Rock -tuotantoyhtiön tiloissa on käytetty useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa. Seinillä samat tapetit ja taulut. Ikkunoista näkyy autoja ja rakennuksia, vaikka todellisessa lokaatiossa taustalla on puita ja puistoa. Lavasteiden yhtymäkohdissa on selkeitä rakoja ja ”uuden presidentin” puuhailut vaikuttavat muutenkin yllättävän käsikirjoitetuilta. Samaan aikaan todellinen Valkoinen talo on ollut suljettuna ja pimeänä jo useita viikkoja. Mitä oikein on meneillään? Seuraammeko tarkoituksella lavastettua ja käsikirjoitettua elokuvaa? Päivä päivältä tilanne vaikuttaa enemmän ja enemmän juuri siltä.

Miksi näin sitten toimittaisiin? Saamme lukea päivittäin kansainvälisestä lehdistöstä lukuisten suurten yritysten johtajien eroista tai kuolemista. Kymmenien ellei satojen ihmiskauppaan liittyvien pidätysten uutisointeja tulvii myös uutisiin. Taustalla on menossa kaikkien aikojen siivous, jossa varjohallitusten edustajia on pidätetty ja vangittu tuhansittain. Täten ihmisille näytetään, kuinka surrealistista toimintaa nämä näyttelijät harjoittavat politiikan saralla. Samaan aikaan ympäri maailmaa putsataan maanalaisia tunneliverkostoja, joiden turvin on harjoitettu jo pitkään ihmiskauppaa, sekä lapsiin kohdistuvia pimeitä rituaaleja. Monet veikkailevat, että täällä Suomessakin on maan alla valtaisia tunneliverkostoja ja tukikohtia, joissa harjoitetaan rikoksia ihmisyyttä vastaan. Tulevat sulkutoimenpiteet koronan varjolla voisivat täälläkin liittyä näiden tunnelistojen puhdistuksiin. Jotta nämä operaatiot voidaan toteuttaa rauhassa päätöspisteeseen, on elokuvan pyörittävä. Ja samaan aikaan ihmiskunta havahtuu havahtumistaan.

Vaikka ”viralliset” uutiskanavat puskevat yhä valheellista pelkopropagandaa, on historiallisia tapahtumia menossa ympäri maailmaa päivittäin. Näinä historiallisina hetkinä meiltä kysytään vielä hieman kärsivällisyyttä. Maaliskuun neljäntenä päivänä saattaa tulla virallisia uutisia lisää siitä, kuka todellisuudessa voitti vaalit Yhdysvalloissa. Vaikka luvatut päivät ovat olleet tähän asti niin ja näin, voimme olla varmoja siitä, että valo on voittamassa tässä pitkään jatkuneessa sodassa. Vaikka ulkopuolinen todellisuus ei aina tukisikaan tätä uskomattoman valtaisaa muutosta, jonka keskellä meidän on kunnia kulkea – on tärkeää, että pidämme lipun korkealla. Visualisoimme ja luomme täysin uudenlaista maailmaa, jossa pahuus ja epätasa-arvo on pian pelkkää vanhaa surullista muistoa. Meillä on mahdollisuus opetella elämään koko ajan enemmän sydämestämme käsin, ja loistaa valoa ja myötätuntoa pelossa elävien kanssamatkustajiemme todellisuuteen.
Pian on odotuksemme ohi!

Liity täältä Valomedian kasvavaan Telegram-ryhmään, josta saat päivittäisiä myönteisiä uutisia maailmalta sekä hymykuoppiasi aktivoivia meemejä!

https://t.me/Valomedia

Mikäli koet haluavasi tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, voit ostaa Valomedialle tukipopkornit täältä! Olemme Sydämellisesti kiitollisia tuestasi! 🙏🏻✨💕

Kiitos kun olet!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi