Kesäkuinen Valopäivitys

2021-06-02T19:23:10+03:002.6.2021|

Ihanaa kesäkuuta rakkaat! Toivottavasti olette voineet hyvin ja onnistuneet surffailemaan flow’ssa näiden valtavien energiapäivitysten aikana. Rakas planeettamme on ennen näkemättömien energiapurkausten alaisena, ja maapallon magneettikentän heikennyttyä radikaalisti nämä voimallisen muutoksen tuulet pääsevät pyyhkimään tietoisuuttamme nyt valtaisalla voimalla.

Elämme vuoden valoisimpia aikoja ja luonto on räjähtänyt kukoistukseen ja vihreän eri sävyt avaavat parhaillaan sydäntämme huimalla tavalla. Monet meistä ovat kokeneet erilaisia ylösnousemusoireita, vanhan tiedostamattoman noustessa pintaan pulsseittain. Monenlaista energeettistä painetta ja kutittelua liikkuu kollektiivissa ja näinä aikoina on erittäin tärkeää viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja luonnossa, pyrkiä liikuttamaan soluja ja juomaan paljon elävää vettä ja tukemaan solu- ja kehomuutosta rikkailla mineraaleilla. Myös erilaiset keholliset läsnäoloharjoitukset, meditointi ja muut sinulle sopivat henkiset harjoitteet auttavat kehoa ja mieltä sopeutumaan näihin väkeviin muutoksen energioihin. Tunnetko kutinan, että kohta saattaa alkaa tapahtua myös niin sanotulla ”virallisella” puolella aikamoisia yllätyksiä?

Maailmamme käy parhaillaan läpi ennen kokematonta muutosprosessia ja metamorfoosia, ja pitkään varjoissa operoineet entiteetit pakotetaan esiin ja moniin pimeisiin paikkoihin on alkanut virrata puhdistavaa valoa ensi kertaa tuhansiin vuosiin. Tämä tulee olemaan kollektiiviselle enrgiakentällemme rankkaa aikaa, ja monet kohtaavat pelon tarkasteltavakseen näinä aikoina sen moninaisissa muodoissaan. Siksi meidän on erittäin tärkeää nyt valmistautua, puhdistaa ja maadoittaa itsemme pian tuleviin kuohunnan aikoihin. Kotimaamme ihmeellinen luonto tarjoaa tähän mitä moninaisimpia työkaluja ja muistakaamme huoltaa itsemme myös mahdollisimman korkeisiin värähtelyihin, jotta kykenemme astumaan niihin isoihin ja kauniisiin saappaisiimme tällä huikealla missiolla, johon olemme saaneet etuoikeuden saapastella! Laita happinaamari ensin itsellesi ja sitten vasta lähimmäisellesi.

Mietithän tarkkaan ennen kuin otat piikin

Kärsivällisyyden ja armon käsikynkässä ei ole aina ollut helppo kulkea, kun suuri osa kansasta jonottaa innoissaan piikille ja mainostaa ratkaisuaan hyvesignaalien muodossa näyttävästi. Kun läheinen ihminen on tehnyt valintansa, on meidän hyväksyttävä tuo vapaan tahdon projisointi ja pyrittävä löytämään itsessämme hyväksyntä erilaisia sielunpolun sopimuksia kohtaan. Uskon, että monet meistä ovat saaneet tämän valinnanmahdollisuuden todistamisesta erilaisia tuntemuksia, joita ei välttämättä ole helppo tuntea ja ennen kaikkea hyväksyä.

Mitä tapahtuu rokotteen ottajille? Jo tähän mennessä ennätysmäärä ihmisiä on kuollut rokotteeseen, symbolisimpana ensimmäisen piikin maailmassa saanut William Shakespeare. Sosiaalisten medioiden aggressiivisesti sensuroima sisältö kaikista piikin saaneitten sairauksista ja kuolemista on noussut esiin yhä selkeämmin, viimeisenä esimerkkinä Veritasin esiin tuomat Facebookin henkilökunnan paljastukset. Yhä kasvavan joukon esiin nousseiden lääkärien, virologien ja muiden asiantuntijoiden sulkeminen kokonaan sosiaalisesta mediasta on niin radikaalia, että luulisi tämän jo herättävän ihmisissä kysymyksiä agendoista tämän kaikkien aikojen markkinointikampanjan keskellä. Rokotteen ottajia lahjotaan miljoona-arvonnoilla, donitseilla ja hampurilaisilla ympäri maailmaa. Onko tämänkaltaista tapahtunut koskaan ennen historiassa? Miksei samankaltaista hypeä olla nostettu esim. oman immuniteettijärjestelmän vahvistamisesta lukuisten erilaisten edullisten tai täysin ilmaisten työkalujen kohdalla?

Tällä hetkellä kenties ainoa sensuurivapaa viestinnän työkalu Telegram pursuaa mystisiä videoita piikillä käyneiden pistoskohtaan kiinnittyvistä magneeteista, rokotteiden sisältämien sirujen yhteydenotoista ympäröiviin bluetooth-laitteisiin sekä muista erikoisista ominaisuuksista. Ranskalainen arvostettu virologi ja Nobelpalkittu Luc Montagnier tiimeineen julkaisi äskettäin aika lohduttomalta kuulostavan tutkimuksen rokotteen sisältämistä ainesosista (jotka ovat luonnollisesti täysin salattuja!). Hän oli tullut siihen tulokseen, että kaikki molemmat piikit ottaneista tulevat poistumaan täältä seuraavan kahden vuoden sisällä, eikä hänen mielestään minkäänlaisia hoitomuotoja ole olemassa.

Samaan aikaan piikin ottaneiden levittämät piikkiproteiinit huolestuttavat luonnollisen elämäntavan valinneita. Monet puhuvat mäntypuista löytyvän sikimihapon, fenkoli- ja tähtianisteen piikkiproteiineja pilkkovista ja hoitavista ainesosasista. Myös kiniinin, jota demonisoitu hydroksiklorokiinini myös pitää sisällään, käytön lisäämistä suositellaan. Voit keittää itse tätä esim. luomugreipin ja sitruunan kuorista. Piikkiproteinit käyttäytyvät hyvin viruksien omaisesti, ja jotkut jopa epäilevät niiden olevan tämän ”pandemian” takana. Monet Kiinan Wuhanissa vierailleet tiedemiehet olisivat huhun mukaan levittäneet näitä proteiineja lentoasemille ja vastaaviin paikkoihin viime vuoden alussa. Yksi asia alkaa kuitenkin näyttämään selvältä niin kuin Valomedian ensimmäinen koronapäivitys jo reilun vuoden takaa helmikuulta uumoili.  75 % ihmiskunnasta on tarkoitus saada rokotettua tällä kokeellisella piikillä, jonka virallinen testaus loppuu vasta vuoden 2023 lopulla. Haluatko itse olla tässä arveluttavassa ”testissä” koekaniinina?

Gates jyrän alle

Suomenkin lehdistö on alkanut muuttamaan kantaansa ihmiskunnan ”arvostetuimman lääkärin ja pelastajan”, Bill Gatesin statukseen. Selvän strategisesti junailtu ero Melindan ja Billin välillä on nostanut nyt ennen salaliittoteorioina pidetyt Gatesin läheiset suhteet Jeffrey Epsteiniin suurennuslasin alle ja samalla strategialla myös Gatesin miljoonaomaisuutta on saatu kanavoitua uusiin kohteisiin. Onko tässä merkki valkohattujen viestinnän kasvusta vai ovatko pimeyden voimat huomanneet, ettei Gatesille kynsin hampain luotu sädekehä enää kannattele samalla tavalla? Kyseinen pariskunta on muutenkin ollut vahvasti elokuvaa, sillä useat huhut kertovat heidän todellisuudessa kuolleen Intiassa jo vuonna 2014. Ja onko tässä ”elokuvassa” Melindaa sen jälkeen näytellyt Kevin Kline?

Myös Fauci on ollut haasteiden edessä kytköksistään Wuhanin laboratorioon. Jopa Facebook joutui poistamaan eston tämän aiheen tiimoilta, joten odotettavissa on hyvinkin pian vanhan ja naurettavan lepakkotarinan katoaminen virallisena tarinana viruksen alkuperästä. Myös kotimaassamme pääministeriä ollaan hiekoittamassa parhaillaan mediassa aamiaiskohun saattelemana. Näin olemme huomanneet, että ”salaliittoteorioiden” ja ”virallisen totuuden” ero on 6–12 kuukautta.

Ei ole myöskään vaikeaa seurata kaikista loogisinta jälkeä – kuka hyötyy ja seuraa rahaa ja niin edelleen. Samaan aikaan, kun itsenäinen toimeentulo on saatu poistettua miljoonilta ihmisiltä, ovat maailman rikkaimmat henkilöt tuplanneet tai jopa triplanneet omaisuutensa viimeisen vuoden aikana.

Trumpin paluu

Maricopassa ja muutamassa muussa lokaatiossa on nyt vihdoin ruvettu tutkimaan oikein tosissaan vaalivilppiä, jolla Bideniä esittävä näyttelijä saatiin puikkoihin. Nämä auditeiksi kutsutut tutkimukset tulevat lähipäivinä näyttämään toteen sataprosenttisella varmuudella, kuinka historian suurin vaalihuijaus saatiin toteutettua. Koska tämä informaatio on niin räjähdysherkkää, on vastapuoli petailemassa parhaillaan kauan odotettua ufopaljastusjuttua, josta on jatkuvasti tihkunut enemmän ja enemmän tietoa valevirtamediaan. Nasan entinen natsijohtaja Werner Von Braun paljasti jo 70-luvulla kuolinvuoteellaan lavastetun ufohyökkäyksen olevan cabalin viimeinen kortti pelattavakseen ennen paljastumistaan. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että se hetki, jota on odotettu jo pitkään, olisi lähellä: Trump olisi astuva pian takaisin eturiviin ja rooliinsa takaisin parrasvaloissa!

Putsaukset verhojen takana kiihtyvät

Tämän vuoden Oscar-juhlissa loistivat poissaolollaan kaikki suuret Hollywood-tähdet. Tokkopa heitä koskaan enää tullaan näkemäänkään? Valtava määrä eturivin vihulaisia on poistettu yhtälöstä, suurin osa kuninkaallisista ja paavia myöten. Myös Suomessa tutun Nygårdin kaikki omaisuus on vastikään pakkolunastettu Trumpin lakialoitteen ansioista, jolla ihmiskauppaan sekaantuneiden talous saadaan jäädytettyä täysin.
Sadat mystiset maanjäristykset ovat järisyttäneet maailmaa Suomea myöten. Mikä näissä järistyksissä on ollut poikkeuksellista, on se, että ne ovat tapahtuneet järjestään kymmenen kilometrin syvyydessä, jossa tunneliverkostot ja maanalaiset armeijan tukikohdat (D.U.M.B.) sijaitsevat. Normaalisyvyys maanjäristyksille on n. 40 kilometriä. Erilaisia puolustusvoimien järjestämiä ”harjoituksia” on ympäri maailmaa kiihtyvään tahtiin ja moni on todistanut valtavia kulkuneuvojen ja asetarvikkeiden logistisia siirtoja ennennäkemättömissä lokaatioissa myös Suomessa. Myös Israelin muutaman päivän sota tuli ja meni. Vaikuttaa siltä, että monella rintamalla valmistaudutaan johonkin todella suureen operaatioon. Puhutaan, että ydinsodan uhkaa vahvasti väläyttelemällä päästäisiin vihdoin toteuttamaan se kuuluisa ten days of darkness – kymmenen päivän pimennys, jota täällä Valomediassakin odoteltiin jo viime keväänä. Tuhansien vuosien vallassaolon jälkeen sotilaalliset operaatiot valkohattujen puolelta ovat varmasti kokeneet monenlaisia käänteitä ja yllätyksiä, mutta jostakin syystä tuntuu, että nyt olisimme pikkuhiljaa siirtyneet energeettisesti pisteeseen, jossa nämä suuret paljastukset voisivat vihdoin tapahtua. Emergency Broadcast Systemin pärähtäessä päälle ja kaiken informaatioliikenteen katketessa kannattaa parkkeerata television ääreen ja varata popcornia roppakaupalla eteensä, sillä kun ympärivuorokautiset televisioidut tunnustukset alkavat, ovat juhlat valmiina!

Oma voima

Valo on voittanut, korona kohta maailmasta kadonnut ja viimeisetkin varjot tulevat pian valoon. Nyt on viimeinen hetki alkaa puhua omaa totuuttaan ja nousta omaan voimaansa. Kriittinen massa alkaa olla herännyt ja vaikka voimmekin varmasti vielä herätellä ja aktivoida viimeisiä unikekoja, on samaan aikaan hyvä päästää irti siitä suorituksellisesta ihmisten herättämisestä. Uskon, että olemme optimaalisella aikajanalla ja nyt on hyvä siivota oma pääty kuntoon, päästää irti vanhoista pelkopohjaisista ohjelmoinneista ja keskittyä hoivaamaan itsensä optimaaliseen kuntoon. Sisä- ja varjotyöt on hyvä suorittaa nyt loppuun luonnon voimaannuttavien ja eheyttävien energioiden helliessä kehoa ja mieltä ja valmistautua siihen todelliseen tehtäväämme, miksi olemme tänne saapuneet. Osa meistä aloittaa traumatisoituneiden ihmisten eheyttämisen ja osa taas alkaa luomaan uutta maailmaa, jossa tasa-arvo, myötätunto ja läpinäkyvyys ja luonnon ja eläinten kunnioittaminen kulkee käsi kädessä. Olemme niin onnekkaita, kun saamme olla täällä juuri nyt näinä historiallisina aikoina luomassa uutta maailmaa, ja tukemassa toinen toisiamme tämän huikean seikkailun tiimellyksessä. Voit todella katsoa itseäsi peilistä rehdisti silmästä silmään ja onnitella itseäsi! Rakastaa itseäsi pyyteettömästi ja antaa anteeksi ja päästää irti kaikista niistä inhimillisistä taakoista, joita olet kantanut niin pitkään. On aika juhlia ja inspiroitua, rakastaa ja iloita.

Me teimme sen!

Katso täältä nostattava Valo tulee Pohjolasta –paneeli!

Mikäli haluat saada päivittäin ajankohtaisia inspiroivia uutisia ja meemejä, niin liity täältä Valomedian jo yli tuhat henkeä kattavaan Telegram-ryhmään!

Mikäli haluat tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, osta ilolla Valomedialle tukipopkornit täältä!

Kiitos kun olet!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi