Koronapäivitys: kuuma kesä tulossa, kollektiivinen herääminen valtaisassa nosteessa

2020-12-30T19:30:51+02:001.6.2020|

Hyvää kesäkuuta, rakas lukija! Olemme juuri astuneet kaikkien aikojen kuumimpaan kesään, ja kansan alkaa olla todella haastavan kevään jälkeen jälleen kevyempi hengittää. Luonnon uskomaton vihreys ja kauneus palauttaa sielumme ja mielemme tasapainoon, ja pääsemme maadoittumaan ja palautumaan.

Samaan aikaan on hyvä tiedostaa globalistien suunnitelmat siitä, että loppukesästä tai syksyllä on tarkoitus laukaista pandemian toinen aalto. Samalla kun palaudumme ja voimaannumme kesäisestä luonnosta, on hyvä muistaa herätellä kanssamatkustajia tiedostamaan tämän jo kolmanneksi maailmansodaksikin kutsutun operaation luonne, ja tulla tietoiseksi tapahtumien tavoitteista ja taustoista. Kun tarvittava kriittinen massa havahtuu tietoisuuden aalloilla surffatessaan meneillään olevaan tilanteeseen (todisteita ei ainakaan tarvitse enää etsiä!), voimme kansakuntana sanoa ei, ja aloittaa vanhojen valtarakenteiden siivoamisen omaneduntavoittelijoista ja korruptioituneista osasista. Tahoista, jotka eivät välttämättä aja meidän tai luonnon etuja.

Lähde mukaan kesäaktiviteettiesi ohella auttamaan ihmisiä ymmärtämään, mitä täällä parhaillaan tapahtuu ja keiden toimesta. Kyse on koko ihmiskunnan vapaudesta ja tulevaisuudesta. Meillä täällä Suomessa on mahdollisuus toimia notkeasti ja hyvin omavaraisesti. Voimme toimia suunnannäyttäjinä ja esimerkkinä maailmalle uuden tasa-arvoisen ja ihmisyyttä ja luontoa kunnioittavan maailman luomisessa. Valo tulee Pohjolasta!

Lue täältä sarjan edelliset artikkelit:
Kaikki tulee valoon
Ei enää salaliittoteoriaa
Trumpkortti ja WHO
Alkaako deep staten agendat paljastumaan?
Uskotko uutisiin, kuinka propaganda määritellään?
Työkaluja virusepidemian selättämiseksi, osa 2: mieli
Työkaluja virusepidemian selättämiseksi, osa 1: keho
Ajatuksia epidemiasta ja tämän hetken tilasta,
Onko koronavirus ihmisen valmistama?

Lue jälleen omaa parasta harkintakykyäsi harjoittaen. Mikäli jotkut aiheet kuulostavat uskomattomilta, ei sinun tarvitse välittää niistä. Tai voit vaihtoehtoisesti lähteä tutkimaan aihetta syvemmin. Näin on helpompi muodostaa omat oivallukset aiheesta ja löytää se oma totuus.

Monia näistä aiheista ei vielä käsitellä valtavirtamediassa. Siksi on tärkeää jakaa näkemyksiä ja uusia perspektiivejä, jotta voimme itse valita, mikä meille resonoi parhaiten.

 Todisteet ovat nyt esillä kaikkien nähtäväksi

Iltasanomat ja WHO varoittavat: ”Tämä virus ei ehkä koskaan katoa!” Tässä otsikoinnissa on hyvin kiteytetty tämän hetkinen virallinen narratiivi tästä pyskologisesta operaatiosta, joka ei enää ole kauhean uskottava.

San Diegon piirikunnan tarkastaja kertoi epidemiaan menehtyneiden todellisista luvuista. Alun perin 194 kuolemaa on tarkentunut tutkimuksissa todellisuudessa kuudeksi hengeksi. San Diegon alueella asuu 3,3 miljoonaa ihmistä, joista siis kuusi on kuollut epidemiaan.

Yhdysvaltain tartuntavirasto CDC myöntänyt, että todellinen kuolinprosentti epidemiassa on ollut 0,004 %. Tässä samasta datasta voi laskea, että flunssarokote on ollut kuolettavampi, kuin korona.

Vertauksen vuoksi, Yhdysvaltojen asukasluku on 328 miljoonaa ja virallisen tarinan mukaan covidiin on menehtynyt siellä noin 100 000 ihmistä. Japanin asukasluku on 126 miljoonaa ja siellä menehtyneitä oli vain 850 ihmistä. Japani ei sulkenut yhteiskuntaansa, ja on nyt purkanut myös poikkeustilan maasta. Näihin lukuihin hieman keskittymällä saatamme huomioida, kuinka hyvin yhteiskunnan sulkeminen on auttanut epidemian hoidossa?

Kiina, josta kaikki alkoi, oli suljettuna Wuhania lukuun ottamatta vain 16 päivää.
Kyseessä on maa, josta kaikki alkoi. Kauanko Suomi on ollut suljettuna?

Savon sanomat uutisoi äskettäin, että Suomessa on kuollut vähemmän ihmisiä tämän vuoden keväänä, kuin edellisenä keväänä.

Influenssaan on Suomessa kuollut tänä vuonna puolet enemmän ihmisiä, kuin itse pandemiaan.
Enää ei tarvitse enempää rautalangasta vääntää. Tässä on kyse jostakin aivan muusta, kuin meidän hyvinvoinnistamme!

Kalifornian sairaaloissa on ollut enemmän itsemurhatapauksia kuin koronaan menehtyneitä.

Demokraattien puoluejohtaja Nancy Pelosi muistuttaakin meitä, että jokainen kriisi on mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Samaa iskulausetta on toistellut myös Hillary Clinton. Kun ihmiset ovat peloissaan, on heidän vapauksistaan helpompi nipistää. Ja kun katsomme uutisia, on helppo olla peloissaan.
Jos taas katsomme ikkunasta ulos auringonpaisteeseen ja lintujen lauluun, saattaa todellisuus näyttäytyä hyvinkin toisenlaisena.

Sairaita on monissa maissa sijoitettu vanhainkoteihin, jotta tartuntoja ja kuolemia saataisiin lisää. Esimerkiksi 42 % Yhdysvaltojen koronakuolemista on tapahtunut hoitokodeissa (joka on tarkalleen 0,62% asumistiloista) uutisoi Forbes.

Sairaalat ovat olleet todellisuudessa tyhjillään, mutta sairaat on raahattu vastoin tahtoaan pahimman riskiryhmän keskelle. Tämän voisi joku nähdä jopa murhana.

Onneksi tutkimukset aiheesta on aloitettu, sillä kyseessä ei ole vahingossa tehty ratkaisu.

Se, että tämä pandemia olisi jo kauan sitten suunniteltu operaatio, alkaa saamaan tukea lukuisista esimerkeistä, joissa tätä mielen tason ohjelmointia ja kollektiivista valmistelua meneillään olevaan tapahtumaan on harjoitettu. Viimeisimpinä esimerkkeinä on tullut julkisuuteen vaikkapa Lontoon olympialaisten avajaisjuhlat vuonna 2012, mikä nyt tuoreilla silmillä tarkasteltuna esittäytyy aika demonisena show’na. EU julkaisi ohjelmallisen sarjakuvan epidemian tulosta jo vuosia sitten, ja lukuisat pandemiaelokuvat ovat tehneet ”myyntityötään” pitkään. Viimeisin esimerkki on amerikkalainen tv-sarja Dead Zone, jonka jo vuonna 2003 esitetyssä jaksossa koronaepidemia valtaa kaupungin, joka suljetaan. Parannuskeino epidemiaan kyseisessä sarjassa on hydroksiklorokiini.

On myös hyvä muistaa, että Gatesin jengi piti Event 201 -harjoituksen kuusi viikkoa ennen epidemian alkua. Harjoituksessa oli kyse koronaepidemiasta, ja yhtenä tärkeimpänä osiona oli valmistautuminen hiljentämään ihmiset, jotka eivät osta tarinaa ja ilahdu pakkorokotuksista.

Gates on ollut jälleen vauhdissa muillakin rintamilla, sillä hän ehdotti auringon peittämistä nanopartikkeleilla, jotta pelastuisimme ilmastonmuutokselta. Hän on myös sanonut, että vähintään 700 000 ihmistä tulee kuolemaan tai vahingoittumaan vakavasti uudesta rokotteesta. Muistakaamme, että samainen heppu, joka esittää mediassa lääkäriä, joka hän ei ole, on avoimesti puhunut julkisesti haaveistaan vähentää ihmispopulaatiota radikaalisti tältä pallolta.

Normaalisti rokotetta kehitetään reilu kymmenen vuotta, joten saattaa olla, että joudumme odottamaan pitkään. Tiedämme ainakin sen, että tulevassa rokotteessa on Luciferace-niminen ainesosa, joka saa tietyt partikkelit loistamaan. Jännä sanavalinta. Saattaa olla, että saman tahon ehdottama patentti 060606 – mikrosirupohjainen seurantamenetelmä, joka havannoikehon toimintaa, liittyy samaan teemaan?

Kyseisen hahmon Melissa-niminen puoliso esiintyi televisiossa kaulallaan koru, jossa oli risti väärinpäin. Käsittääkseni tämäkin liittyy samaan teemaan.

Sama luku esiintyy myös heidän uudessa lakialoitteessa nimeltä H.R. 6666.

Kyseinen laki sallisi muun muassa lapsien pakkonoutamisen kotoa, mikäli heillä epäiltäisiin flunssaa. Samaa laulua esitti WHO:n johtoryhmä jo aiemmin keväällä.

Kolme kuutosta löytyy myös jokaisesta viivakoodista, jokaisesta myytävästä tuotteesta.

”Gates on ehkä luonut viruksen siruttaakseen ihmiskunnan.” – Poliittinen neuvonantaja Roger Stone

Israelin pääministeri on ainakin ollut suorapuheinen suunnitelmistaan. Hän on ehdottanut suorasti, että lapset pitäisi varustaa mikrosiruilla ensitilassa.

WikiHow opettaa lapsia ottamaan rokotteen salaa vanhemmiltaan, ja kertoo yksityiskohtaiseti, kuinka toimia salaa vanhempien selän takana, ja kuinka valkoiset valheet eivät ole paha asia. He todella haluavat rokotteen mahdollisimman monille ihmisille.

Anthony Fauci, joka heiluu Yhdysvaltain terveysviraston puhemiehenä, on jäänyt kiinni rahoitettuaan kyseenalaisia nanobottipatentteja, joita löytyy 15 kappaletta. Patenttien pääsuunnittelijana toimi Harvardin kemisti-biologi Charles M. Lieber, joka pidätettiin epäillyistä koronavirusnäytteiden salakuljetuksesta Wuhanin ja Yhdysvaltojen välillä. Patentit löytyvät numeroilla: U.S. PAT. NOS. 9,702,849; 10,436,747; 10,369,255; 10,355,229; 9,786,850; 9,638,717; 9,595,685; 9,457,128; 7,956,427; 7,911,009; 7,619,290; 6,716,409; 6,716,409; 6,716,409; 6,159,742.

Yhdysvalloissa suuret mielenosoitukset, kuten Minnesotassa, Atlantassa ja New Yorkissa, ovat muuttuneet Sorosin maksettujen huligaaninen toimesta väkivaltaisiksi mellakoiksi. Näissä tehtävissä käytetään George Soroksen rahoittamia ja kouluttamia järjestöjä, kuten Antifaa (heidän logonsa on lähes identtinen natsien nuorisojärjestön kanssa) sekä Black Lives Matters -aktivistiliikettä.

Tämä vanha soluttautumistaktiikka saa rauhanomaiset mielenosoittajat näyttäytymään huonossa valossa mediassa. Sama media unohtaa uutisoida valtavia satojen tuhansien rauhanomaisten mielenosoittajien marsseja ympäri maailmaa. Sanonta: ”vallankumousta ei näytetä televisiossa” on aika kutinsa pitävä.

 ”Amerikan tuhoaminen tulee olemaan elämäntyöni kulminaatiopiste.” – George Soros

Yhdysvalloista kuuluu päivittäin uusia paljastuksia, kun varjohallituksen toimet paljastuvat yksi toisensa jälkeen. Planned Parenthood on jäänyt kiinni myytyään abortoitujen vauvojen osia. Kyseisen järjestön jäsenet todistivat valan alla ja myönsivät oikeudessa tehneensä tämän rikoksen. Kyseinen järjestö on myös kuuluisa pahamaineisesta eugeniikan ohjelmastaan, jolla koulutettiin aikoinaan natseja rotuopin saloihin.

Meidän saattaisi olla hyvä alkaa harkita, että nämä tahot palvovat joko tietoisesti tai uhattuina, pimeyden voimia. Useat todisteet viittaavat heidän harjoittavan ihmis- ja huumekauppaa, pedofiliaa, sekä rahoittavan sotien molempia osapuolia. Miksi maapallolla on niin paljon köyhyyttä ja kärsimystä? Pienellä murto-osalla sotateollisuuden budjetista voitaisiin hävittää kaikki köyhyys kauniilta planeetaltamme. Miksei näin toimita, jos ihmiskunnan hyvinvointi on heille merkityksellistä?

Valevirtamedia lisää vaihdetta silmään

Valevirtamedia koventaa panoksiaan, ja koittaa pyristellä huimaa vauhtia havahtuvaa väestöä vastaan. NY Times varoittelee huolissaan uuteen koronarokotteeseen, jota ei ole edes keksitty, liitetystä disinformaatiosta.

MTV3 uutisoi, että prosessoitu ruoka ei olekaan epäterveellistä. Samaan aikaan vitamiineista, kuten C, ja D ei ole mitään hyötyä. Myöskään muista ihmiskehoa lääkitsevistä ainesosista, varsinkin jos ne tulevat luonnosta, ei ole heidän mukaansa mitään hyötyä. Heidän mukaansa meidän omaa immuniteettia ei voi vahvistaa. Miksi meillä sitten on sellainen?
Ja samaan aikaan, jos yli 99 % koronaan sairastuneista on parantunut oman immuunijärjestelmän avulla, mihin tarvitsemme rokotteita?

Useiden lääkärien ja asiantuntijoiden lausunnot (jotka oikeasti ymmärtävät ihmiskehoa ja ravinnon laadun tärkeyttä), ovat poistettu YouTubesta ja muilta sosiaalisen medioitten kentiltä.
Sananvapauden laita alkaa olemaan aika huonoissa kantimissa siinä vaiheessa, kun emme saa enää keskustella aiheista, jotka päättäjille eivät sovi. Mitä jos puhelinoperaattorit kieltäisivät meitä puhumasta puhelimessa vaikka ravinnon puhtaudesta ja sulkisivat aina liittymämme? Itse en haluaisi elää tämänkaltaisessa yhteiskunnassa.

Kun median väki esiintyy televisiossa, on heillä hengityssuojaimet päässään. Kun kamerat sammuvat, lähtee maskit pois ja naureskelu alkaa. Näitä esimerkkejä löytyy lukuisia netistä. Kameramiehet ovat ilmeisesti myös aina immuuneja virukselle, sillä heillä ei maskeja näy.

Lukuisat lääkärit, jotka ymmärtävät mikrobiologiaa, ovat varoittaneet maskien pitämisen turhuudesta, ja maskipaketissakin mainitaan, etteivät ne suojaa tartunnalta. Sen sijaan ne saattavat lisätä tartuntariskiä ja heikentävät merkittävästi hapensaantia hengittäessämme samaa hiilidioksidia uudestaan maskin pinnalta. Toisaalta ne muistuttavat hyvin meidän sananvapauden heikentymisestä.

Meillä Suomessakin virus on jo kehittänyt luonteenpiirteitä, uuden ravintolasäädöksen mukaan virus leviää hurjasti enemmän iltakymmenen jälkeen.

Miehille on ehdotettu mediassa myös naishormonihoitoja, sillä virus tarttuu helpommin miehiin. Kun estrogeeniä lyödään koneeseen, ja muutumme pikkuhiljaa naisiksi on ongelmat ratkaistu!

Malcolm X varoitti meitä valevirtamediasta jo reilu 50 vuotta sitten:

”Media on planeetan voimakkain entiteetti, kokonaisuus. Heillä on mahti tehdä viattomasta syyllinen, ja syyllisestä viaton ja se on valtaa. He kontrolloivat massojen mieltä. Lehdistö on niin voimakas narratiivin luomisessa, että he saavat rikollisen näyttämään uhrilta ja uhrin näyttämään rikolliselta. Jos emme ole varovaisia, sanomalehdet saavat meidän vihaamaan ihmisiä, joita todellisuudessa alistetaan ja he saavat meidät rakastamaan heitä, jotka meitä alistavat.”

Yhdistyneet kansakunnat, eli YK, on myös vihdoin paljastanut rehdisti korttinsa. He ovat lähteneet markkinoimaan suorasti New World Orderia, eli pitkään vain salaliittoteoriana tunnettua NWO:ta, yhden suljetun maailman teknokraattista tyranniaa. YK:n nettiosoite on unnwo.org.

Varjot todella nousevat valoon tänä päivänä, ja tietämättömyys alkaa olemaan jo valinta, ettei näkisi kuinka palapelin palat alkavat muodostaa jo hyvin selkeää kuvaa. Eliitin agendat ovat nyt esillä. Meidän ei tarvitse muuta, kuin todistaa.
Se toki vaatii rohkeutta, jota meillä suomalaisilla ainakin pitäisi olla jo historiammekin valossa.

Samaan aikaan, kun ihmisten toimeentuloa tuhotaan, rikastuvat rikkaimmat entisestään.

Sijoittajat ovat tehneet jokaisella sairauteen menehtyneellä 100 miljoonaa.

Amazonin omistaja Jeff Bezosista on tulossa maapallon ensimmäinen trillionääri.

Yhteiskunnan sulkemisen hinta

Virus ei osaa lentää, immuunijärjestelmämme luo itsensä bakteereista ja basilleista, eristäytyminen ja desinfiointi tuhoaa elimistön oman flooran. Mitä pidemmälle meitä eristetään, immuniteetti tuhoutuu ja sairaudet vain lisääntyvät. Myös eristämisen henkinen puoli laskee immuniteettia. Kun sosiaalinen kanssakäynti ja vapaus poistetaan, kuinka moni on lähtenyt hakemaan lohtua pullosta?

Lähisuhde- ja muu väkivalta jättää elinikäiset traumat. Kun alamme palautua takaisin normaaliin elämään, saamme varmasti kuulla, kuinka alkoholismi, huumeiden ja lääkkeiden käyttö sekä masennus ja itsemurhat ovat lähteneet nousuun. Stressi, huoli tulevaisuudesta ja pienten yritysten alasajo tulee maksamaan meille paljon korjaustöitä.
Asiassa on kuitenkin se hyvä puoli, että olemme huomanneet nyt varmasti sen, kuinka paljon paremmin yhteiskuntamme voisi toimia, ja kuinka paljon parempia päätöksiä voisimme tehdä kollektiivisesti kotimaamme ja maailmamme hyväksi. Sillä tämänhetkiset päättäjät taitavat olla niin monessa talutusnuorassa, että jolleivat he itse kykene niistä vapautumaan, tarvitsemme ehdottomasti uusia projektipäälliköitä kehiin.

Toinen hyvä puoli on yhteisöllisyys ja yhteistyö, jonka tämä kevät on varmasti avannut meille ihan uudella tavalla. Kun tuemme toinen toistamme näissä eheytymistalkoissa, voimme huomata sen välittämisestä ja auttamisesta kumpuavan onnen ja rauhan tunteen, joka rikastuttaa meidän elämäämme valtavasti. Yhdessä olemme viisaampia, vahvempia ja turvassa.

Siksi emme lähde mukaan pelkoja lietsovan eliitin hajoita ja hallitse -metkuihin enää.

Hyvä tästä tulee!

 Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto on sulkenut Bill Gatesin koronaohjelman. Italialainen poliitikko on julkisesti esittänyt kyseisen jampan pidättämistä rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Tämä veijari ei enää koskaan uskalla kävellä kadulla rauhassa.

Myös Madagaskarin valtio on antanut Maailman terveysjärjestölle kenkää saareltansa. Afrikka näyttää nostavan pitkään jatkuneen sortonsa jälkeen nyt päätänsä, ja monet voisivat ottaa oppia heidän rohkeudestaan. Tansania heitti Gatesin jengin myös pihalle. Myös Trump katkaisi lopullisesti rahoituksen kyseiselle erikoisjoukolle. Kun rahahanat sulkeutuvat yksi toisensa jälkeen, alkaa loppu häämöttää ja paniikki kasvaa pimeyden leirissä.

Maailmamme luonto on korjannut itse itseään, homeostaasi pitää siitä huolen! Eläimet juhlivat ympäri maailmaa, ja alamme muistamaan, että olemme kirjaimellisesti tämän planeetan palasia, tehty maasta ja tähtipölystä. Kun tietoisuuteemme nousee harppauksin, emme halua enää palata vanhaan luontoa vahingoittavaan elämäntapaan. Puhdas teknologia ja ilmainen energia on jo olemassa, meidän on aika vaatia sitä nyt itsellemme. Pankkijärjestelmä natisee viimeisiä hetkiään liitoksissaan, ja pian kaikki velat tullaan antamaan anteeksi. Meitä on riistetty jo tarpeeksi pitkään, ja nyt on meidän vuoro, yltäkylläisyyden ja empatian aika. Olemme ansainneet sen jokainen!

Kymmeniä vuosia hyvin arveluttavaa toimintaa harjoittanut CIA on saanut uuden nokkamiehen nimeltä John Ratcliffe. Hän vaikuttaa lupaavalta hahmolta ja on luvannut paljastaa lisää salattua aineistoa lähitulevaisuudessa. Saammekohan pian ja vihdoin kuulla Kennedyn murhan todellisista taustapiruista?

Trump on allekirjoittanut uuden lain, joka keskittyy putsaamaan sosiaalisen median sensuuria. Tämä on suuri edistysaskel uuden läpinäkyvämmän yhteiskunnan luomisessa. Sama mies on myös luvannut lopettaa pitkään planeettaamme saastuttaneet kemikaalivanaprojektit, mikä on myös todella hieno uutinen. Myös pakkorokotusagendasta on Yhdysvalloissa luovuttu.

Myös Englannin kuningashuoneessa kuohuu. Vaikuttaa siltä, että pitkään monarkian etuja vaalineet henkilöt, kuten kuningatar, ovat riisuttu vallasta. Buckinghamin palatsin vaakunat on poistettu, ja kuninkaallisten vartijoiden tilalle on tullut tavalliset vartijat. Elisabeth ja Charles ovat myös esiintyneet ensikertaa arkivaatteissa, mikä indigoisi samaa asiaa. Huhut kertovat, että uusi kuningas John III olisi kruunattu, ja että hän olisi oikeasti kansan puolella.

Jotain kertoo myös maailman vinhasta muutoksesta se, että toiset sivilisaatiot universumissa ovat nyt virallista tietoa. Tämä saattaisi vaikuttaa kaikkiin uskontoihin ja teollisuudenaloihin ratkaisevasti, mutta kaiken myrskyn keskellä on tämäkin uutinen mennyt ohi olankohautuksella. Jäämme odottamaan jännityksellä, minkälaisia paljastuksia tulemme näkemään tästä aiheesta mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa.

Nyt on tärkeää olla rauhallinen ja keskittyä oman tasapainon löytämiseen. Olkaamme vahvoja. Olkaamme yhtenäisiä. Tukekaamme toisiamme ja auttakaamme lähimmäisiämme ymmärtäväisesti, kärsivällisesti ja empaattisesti. Elämme planeettamme historian merkityksellisintä aikaa ja todellinen show on vasta alkamassa. Aurinkoista kesää!

Katso täältä amerikkalaiskoomikko JP Searsin video median luoman pelon vaikutuksista.

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi