Myrsky on täällä, valmistautukaamme! – Uuden Vuoden 2021 erikoispäivitys

2021-03-13T19:12:47+02:0010.1.2021|

Uskomattoman upeaa uutta vuotta 2021 sinulle! Lumi on saapunut peittämään kauniilla hunnullaan koko Suomen ja ilmassa tuoksuu voimalliset muutoksen voimat. Tulevina päivinä alkavat muutokset tulevat jäämään historian kirjoihin. Saamme olla kiitollisia päästessämme todistamaan näitä kollektiivisen havahtumisen aikoja, jolloin kaikki tulee valoon.

Vuoden ensimmäisinä päivinä saimme vetää hieman henkeä ja ravistella viime vuoden raskaan viitan harteiltamme. Vuoden vaihtuessa tuntui siltä, että jotakin oli muuttunut. Kenties tämän vuoden ensituulahdukset tuovat väkevän viestin toivosta – kauan odottamastamme muutoksesta.

Vuosi 2020 oli niin poikkeuksellinen koko ihmiskunnalle, että suurin osa siitä kului lähinnä ihmetellessä kaikkea sitä hämmennystä niin itsessä kuin koko ihmiskunnassa. Suurin osa pallomme väestöstä joutui kohtaamaan haasteita ja pelkoja suuren muutoksen keskellä. Vanhat tarpeettomiksi käyneet traumat ja ohjelmoinnit nousivat pintaan tarkasteltaviksemme ja jarruttavien uskomustemme kohtaaminen ei aina ole ruusuilla tanssimista. Paljastuksia tulvi myös ulkoisesti; vanhan hallitsemisjärjestelmän tullessa yhtäkkiä näkyväksi ja pelon ja sensuurin vallatessa mediat monet alkoivat voida pahoin.

Vuoden vaihtuessa alkoivat viime vuoden haasteelliset energiat päästää irti. Pakkasen puhdistaessa ilmaa ja auringonvalon lisääntyessä päivittäin voimme hengittää uutta voimallista happea ja voimaantua yhdessä. Sillä nyt on vihdoin alkanut tapahtua.

Toivokaamme, että juuremme ovat tarpeeksi syvällä, kun valon ja pimeyden viimeinen taistelu on parhaillaan tulossa viimeiseen näytökseen. Elokuvan juoni on ollut käänteitä täynnä, ja loppuhuipennuksessa kaikki paljastuu! Kiinnitä turvavyöt ja varaa paljon popcornia!

Vaikka vuotta on takana vasta reilu viikko, on maailmalla ehtinyt tapahtua. Täysin globalistien vallassa olevat bigtech-yritykset ovat villiintyneet täysin. Sekä Twitter että Facebook jäädyttivät sekä Yhdysvaltain presidentin, että tämän lähipiirin kaikki tilit. YouTube sulki loputkin tilit, joilla informointiin virallisesta narratiivista poikkeavaa sisältöä. Tämän jälkeen suljettiin koko Yhdysvaltain hallituksen tili. Pian lähtivät Trumpin nettikaupat, jonka jälkeen sähköpostitilit suljettiin. Tämän luokan sensuurioperaatio kenties maailman tunnetuimman päämiehen ja taustavoimien hiljentämiseksi kertoo todella väkevästä epätoivosta vastapuolella. Valtion kommunikaatiokanavien katkaisemista voidaan pitää suoranaisena sodanjulistuksena. Kaikesta edellä mainitusta syytetään erittäin näytelmältä vaikuttaneen kongressitalon valtausta. Tästä mediasirkuksesta tulemme varmasti pian saamaan hyvin toisenlaisia versioita ihmeteltäväksi.

Samaan aikaan Bidenin taustajoukot ovat julistautuneet voittajiksi. Täten he ovat virallisesti tehneet maanpetoksen. Tuhansien vaalivilppitodisteiden tultua julki voidaan näyttää kiistatta historian suurimman vaalirikoksen tapahtuneen ja vaalituloksen todellisuudessa olleen historiallisen suuri Trumpin eduksi. Nyt kun kaikki viralliset viestimet on poistettu yhtälöstä voimme vihdoin odottaa kansallisen hätäviestintäjärjestelmän aktivoimista. Maailmanlaajuiset kommunikointikanavat saattavat kokea lähiaikoina aikamoisia kolauksia.

On hyvin mahdollista, että pääsemme todistamaan näillä näppäimillä planeetan mittaluokan pidätysoperaatiota, jossa valkohattuarmeija käy pidättämässä kaikki suurimmat rikolliset. Monet armeijan osastoista ovat parhaillaan uudelleensijoitettuina ja lähtövalmiina.

Samaan aikaan kaikki viestintä suljetaan ja TV-, radio- sekä matkapuhelinverkot ohitetaan hätäviestintäjärjestelmällä. Ympäri vuorokauden esitettävä sisältö saattaa yllättää monia meistä. Huhut kertovat, että tiedossa on muun muassa yllättäviä tunnustuksia suoraan kameralle monilta julkisuuden henkilöiltä. Muistakaamme, että korkeimman oikeuden käsittelyyn saapuneiden suljettujen syytekirjelmien määrä on jo ylittänyt 200 000 ja pidätykset ovat jo alkaneet.

Siivoustalkoot alkavat pian myös täällä, joten on hyvä harkita varaavansa hieman lisäelintarvikkeita kaapinpohjalle.

On kuvaavaa, että kansainvälinen popcornipäivä on 19. tammikuuta. Seuraavana päivänä aloittaa erikoisvaaleilla valittu uusi presidentti. Vai aloittaako?

Elokuvan loppuhuipennus on alkamassa.

Liity täältä Valomedian kasvavaan Telegram-ryhmään, josta saat päivittäisiä myönteisiä uutisia maailmalta sekä hymykuoppiasi aktivoivia meemejä!

https://t.me/Valomedia

Mikäli koet haluavasi tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, voit ostaa Valomedialle tukipopkornit täältä! Olemme Sydämellisesti kiitollisia tuestasi! 🙏🏻✨💕

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi