Napakka syyskuun päivitys – peli kovenee!

2020-12-30T19:31:20+02:0023.9.2020|

Mahtavaa syyskuuta!

Valtavat tapahtumaketjut ja muutosten tuulet vyöryvät ympäri maailmaa.

Ihmiskunta havahtuu parhaillaan kollektiivisesti pitkästä talviunesta ja elämme ikimuistoisia aikoja. Olemme keskellä historiallista muutosprosessia, jossa pitkään piilossa olleet varjot tulevat näkyviksi kiihtyvällä vauhdilla.
Draamankaari tässä muutosprosessissa lähenee kliimaksia ja katharsista.

Voimme todella juhlia sitä, että saamme olla todistamassa tätä historiallista Suurta Havahtumista. Aikaa, jolloin löydämme sisäisen voimamme ja annamme äänemme kuulua.

Viimeisten tutkimusten mukaan on todennäköisempää voittaa lotossa, kun kuolla C-19-virukseen. Tässä valossa voimme tarkastella viimeistä puolta vuotta uudesta perspektiivistä. Onko kaikki toimet olleet meidän suojelemiseksi vai olemmeko saaneet tarkastella ilmaista maistiaista kaavaillusta uudesta maailmanjärjestyksestä? Kun yleisellä paikalla puhtaan ilman hengittäminen leimataan itsekkääksi sekä jopa rikolliseksi, on todella oikea hetki pysähtyä miettimään maailmanmenoa oikein tosissaan.

Mikäli annamme tämän suunnitelman jatkua, on tiedossa enemmän pelkoa, toisten ihmisten vahtimista ja syyttelyä. Kun uudet epidemian vahtiohjelmat asennetaan puhelimiimme, annamme tietoisesti luvan jatkuvalle monitoroinnille ja vahtimiselle. Vaikka tämänkaltainen ihmisten valvominen ei varmasti ole mikään uusi piirre historiassamme, on siitä tullut nyt paljon näkyvämpää.

Kiinassa sosiaalisen krediittijärjestelmän pisteytys kansalaisten kuuliaisuudesta on viety jo siihen pisteeseen, että bussilla tai lentäen ei voi enää matkustaa, mikäli statuksen pisteytys on jäänyt alemmalle tasolle. Mikäli toimii sensuuria vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Tai sattuu tuntemaan ”vääriä” henkilöitä. ”Uusi normaali” tuo tullessaan stasi-mallisia kansalaisvahteja, jotka epäilevät naapuria päivätyökseen. Toivommeko todella tämänkaltaista tulevaisuutta? Joku viisas on joskus sanonut, että olemme tuomittuja toistamaan historian virheitä, jollemme ole niistä oppineet. Pelko, sensuuri ja kansalaispoliisien kansalaisten terrorisointi on tuttua esimerkiksi 30-luvun Saksasta. Kun Göring aloitti poliisien varojen jäädytyksen ja lisäsi tilalle omia ruskeapaitaisia ”järjestyksenvalvojiaan”, oli alkusoitot tulevalle sävelletty. Samaa ohjekirjaa noudatetaan tällä hetkellä Yhdysvalloissa, kun panikoiva varjohallitus koittaa pitää pelkoa ja kaaosta yllä mellakoiden ja metsäpalojen kautta.

Kaliforniasta on paennut lähemmäs miljoona ihmistä osavaltion muuttuessa tulevaisuuden dystopiaksi verenpunaisine taivaineen. Näkymät ovat lähes identtisiä Blade Runner 2049 -elokuvan kanssa.

Kymmeniä ihmisiä on pidätetty tuhopolttojen sytyttämisestä, ja satelliittikuvista on kyetty havaitsemaan infrapunataajudella sähisevät energia-aseet, joilla maastoa on käristelty satelliiteista tai lentokoneista. Kun tulipalot sulattavat autoista alumiinit kuin uudenvuoden tinat, mutta metrin päässä oleva puska on täysin vahingoittumaton, tai kun metsän keskellä olevat talot tuhoutuvat täysin yhdenkään lähipuun kärsimättä, voi metsäpaloista vähemmän tietävä vain ihmetellä. Rikollisista toimista kiinni jääneet kuvernöörit syyttävät ilmastonlämpenemistä ja hallitsevaa presidenttiä, mutta kyseiseen narratiiviin ei usko enää juuri kukaan. Monia syytteitä on nostettua näitä tahoja vastaan, ja pian saamme kaikki ihmetellä tämän eliitin hämmentäviä strategioita.

Kun Robert F. Kennedy Jr. oli lähdössä puhumaan Berliiniin pandemiahuijauksesta, kertoi media hänen menevän luennoimaan muutamalle tuhannelle natsille. Tämä natsikortti on muutenkin nosteessa ja sillä koitetaan mustamaalata totuudenetsijöitä. Eliitin säännön numeroi yksi ollessa: ”Syytä aina vastustajaa siitä, mitä teet itse”.

Kun Nasan, Naton, EU:n ja YK:n johdossa on ollut Operaatio Paperclipin aikana noukittuja natsirikollisia, ei tämän strategian itsestäänselvyyteen tarvitse sen koomin palata.

Kennedy ei ole saanut minuuttiakaan aikaa isoilla tv-yhtiöillä, sillä yksi median suurimmista rahoittajista on jättimäiset lääkekorporaatiot. Rapakon takana uutisten lomassa on keskimäärin 22 mainosta, joista noin 17 tulee lääkeyhtiöiltä. Tässä valossa itseään uutisankkureiksi tai journalisteiksi nimittävät puhuvat naamat ovat todellisuudessa rokotteiden myyntihenkilöitä. Miksiköhän samat puhuvat naamat televisioissa ympäri maailman nyt sitten myyvät tätä pandemian toista aaltoa? Samojen lääkeyhtiöiden laajaan tiimiverkkoon kuuluu myös teleyhtiöt 5G-teknologioineen. Google, joka sensuroi varsinkin YouTubessa todella raskaalla kädellä sisältöä, joka ei tue heidän pelkonarratiiviaan, valmistaa myös itse rokotteita. Eihän tällaista voisi kukaan edes keksiä!

Asiantuntijat ovat olleet ihmeissään, miksi Afrikan manner on säästynyt käytännössä kokonaan epidemialta. Jos oletamme, että epidemia on edes olemassa, voisi joku itsenäinen tutkija epäillä hydroksiklorokiinia, jota Afrikassa porukka popsii kuin karkkia. Länsimaissa kyseinen lääke on täysin boikotissa. Ilmeisten syiden lisäksi huhutaan, että hydroksiklorokiini puhdistaisi nauttijoidensa kalkkiintuneita käpylisäkkeitä nopeuttaen näin heidän henkistä heräämistään. Kuka tietää?

Samaan aikaan Afrikassa leviää polioepidemia, joka on lähtenyt liikkeelle poliorokotuksesta itsestään. Vähän niin kuin koronatestit, joilla on tartutettu testattavia. Nämä testit, jotka eivät siis testaa mitään virusta, ja jotka on valmistettu jo pari vuotta ennen epidemian puhkeamista. Joskus olisi hauskaa kuulla näistä kristallipalloista, joita eliitillä on hallussaan!

Kauniissa kotimaassamme astellaan nöyränä uuden maailmanjärjestyksen viitoittamaa tietä. Suomen asianajaliitto puskee uutta lakialoitetta läpi, joka keskittyy ” terrorismirikosten kriminalistointiin liittyviin oikeusturvakysymyksiin. Yleisellä tasolla kyse on koko ajan lievempien rikosnimikkeiden lisäämisestä esitutkintaviranomaisten pakkokeinovalikoimaan”.

Vaikka voisi ajatella, että tässä on kyse jostain, joka ei liity sananvapauteen millään lailla, on kyseessä äärimmäisen vakavasti otettava asia. Terroristileimalla on kyetty jo 60-luvulta lähtien ottamaan käytäntöön erikoislakipykälät, joiden varjolla voidaan poistaa jokainen valtion ajamaa linjaa kyseenalaistava taho pois kuljeskelemasta ilman ihmisoikeuksia. Tässä tapauksessa esimerkiksi julkinen kannanotto (sosiaalisessa mediassa), sanotaan vaikkapa kaavailtuja massarokotuksia vastaan, voisi aiheuttaa säilöönoton ennalta määrittelemättömäksi ajaksi.

Tästä on nähtävissä jo selviä merkkejä esimerkiksi Australiassa, jossa ihmisiä on haettu kotoa Facebook-kirjoitusten takia, missä he ovat puolustaneet perheiden ulkoiluoikeutta raittiissa ilmassa.

Myös jättimäisen suurennuslasin alle kannattaa laittaa Suomeen kaavailtu EU:n koronatukipaketti. Kyseisessä ”viattomassa avustuspaketissa” tulisi todella rajut lakimuutokset, joiden kautta Suomesta tulisi osavaltio ties kenelle, ja viimeinenkin päätäntävalta kotimaastamme olisi silloin luovutettu. Herättää todella paljon ihmetystä se tosiasia, että kotimaamme kymmeniä vuosia tapahtunutta yksityistämistä ulkomaisille jättikorporaatioille kutsutaan täällä politiikaksi ja kansanedustamiseksi. Jos vaikkapa Nestle omistaa kaikki pohjavetemme (kyllä, niitä on salaa jo myyty ulkomaille) ja samalla kaikki maa-alueet niiden yläpuolella (koska lakia muutettiin ilman kansanäänestystä), niin kuinka tämä olisi nähtävissä millään laseilla kansan eduksi?

Tänä informaation aikakautena meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa itse näistä asioista selvää. Se on meidän vastuumme. Niin kauan, kun emme ole tietoisia oikeuksistamme, voimme olla vakuuttuneita, että rikolliset tahot käyttävät tietämättömyyttämme hyväkseen. Kunnes emme enää anna siihen lupaa.

On aika nousta sohvalta ja katsella uusin silmin ulos. Meidän tarvitsee vain todistaa sitä näytelmää, jota luolan seinälle parhaillaan heijastetaan. Ja kävellä ulos.

Katso täältä (jos resonoi) allekirjoittaneen letkeät juttutuokiot Yazka Loven kanssa.

Lue täältä Kirkko ja kaupunki -lehden kirjoitus tämän ajan ”kultista”.

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi