Punaisen lokakuun tiukka päivitys – rikoksista ihmiskuntaa vastaan

2021-01-10T20:00:11+02:0011.10.2020|

Huikaisevan jännittävää lokakuuta, rakkaat lukijat.

Samaan aikaan, kun kollektiivinen herääminen maailmalla kiihtyy kiihtymistään, alkaa polariteetit vahvistua kaikkialla, kuten myös meillä Suomessa. Kuvitteellisella toisella aallolla pelottelu, väkevät maskisuositukset ja kristallinkirkkaana näyttäytyvä pelonlietsonta alkavat olla arkipäivää. Jatkuvan ja tarkoituksenmukaisen epävarmuuden lisääminen kansankuntamme kollektiiviseen mielentilaan median ja poliitikkojen avulla ovat jokaisen meidän tarkasteltavana vahvemmin kuin koskaan.

Olemme parhaillaan todistamassa tämän planeetan historian mielivaltaisinta ja suurinta rikosta koko ihmiskuntaa vastaan. Näistä rikoksista on valtaisat näytöt (kts. lopusta) ja tuhannet todelliset asiantuntijat painavat pitkää päivää ihmiskunnan pelastamisen puolesta. Ja näiden valonsotureiden määrä kasvaa joka päivä räjähdysmäisesti.

Tämä historiallinen näytelmä ja henkinen taistelu näyttäytyy parhaillaan hyvin vahvana heille, jotka siitä ovat tulleet tietoiseksi. Näinä päivinä kysytään todella vahvaa uskoa ja luottamusta siihen, että tietoisuuden kasvu ja herääminen alkaisi näkyä vahvemmin myös omassa todellisuuskuplassamme. Kärsivällisyys on todellinen hyve ja aiheen parissa on varmasti paininut yksi, jos toinenkin.

Yhä useampi meistä varmasti odottaa tuskaisen malttamattomana konkreettisten todisteiden ilmaantumista niin mediaan kuin lähipiiriimme siitä, että ihmiskunnan puolesta taistelevien voimien tulokset tulisivat näkyvimmiksi. Vallankumousta ei esitetä televisioissa. Vastapuoli tekee nyt aivan kaikkensa estääkseen tietoisuuden nousua kollektiivissa ja pyrkii tekemään myönteisen ja havahduttavan informaation jakamisesta todella haastavaa. Suosituimmat sosiaalisen median alustat ovat sulkeneet tilejä kiihtyvällä tahdilla ja ihmisiä kannustetaan vahvaan stasimalliseen naapurin ilmiantoon kaikista toimista, jotka haastavat virallisen pelkonarratiivin.

Pelkästään se, että valemedia saa julkaista täysin faktoihin riippumatonta pelottelua päivästä toiseen on rikollista. Onko mielestäsi journalistisen etiikan mukaista julkaista ainoastaan yhtä puolta meitä kaikkia koskevasta agendasta, ja vielä useimmiten hyvin vahvasti väritettynä? Tai jopa täysin tietoisesti jakaa kolmansien osapuolien tuottamaa informaatiota, joka on osoittautunut kerta toisensa jälkeen täysin virheelliseksi?

Vaikka uskoisitkin, että kaikki on juuri niin kuin uutisissa kerrotaan, eikö edes joku osa sisimmästäsi hälytä tiettyjen yksityiskohtien ristiriitaissuudesta liittyen tähän toisella aallolla pelotteluun? Jatkuvasta faktojen muuttumisesta? Muistatko vielä, kun tämä kaikki alkoi ja sen sanottiin kestävän vain muutaman viikon? Jos haluamme uskoa politiikkojen ja päättäjien vilpittömyyteen, niin heidän asiantuntemuksensa saa pakollisen kolauksen. Tuliko tämä kaikki heillekin yllätyksenä? Eikö koko hyvinvointiala ja tiede tosiaan ymmärtänyt epidemian alkumetreillä mistään mitään?

Kun olemme eläneet tähän vuoteen asti suhteellisen normaalisti täällä Suomessa, haluatko todella uskoa, että parhaillaan sisään ajettavat lait, säädökset ja rajoitukset ovat kaikki välttämättömiä? Ja että ne ovat tulossa jäädäkseen? Minkälaisena näet tulevaisuuden Suomen?

Toinen aalto

Kuinka monta ihmistä tunnet, jotka ovat sairastuneet koronaan? Varsinkin tässä meneillään olevan syksyn aikana? Kuinka moni ”sairastuneista” on saattanut potea koronan sijaan influenssan? Kuinka monta tuttuasi on menehtynyt kyseiseen ”epidemiaan”?

Haastan sinut nyt lähtemään hypoteettiselle matkalle ajatusleikkiin, jossa epidemiaa ei olisi lainkaan olemassa. Ainakaan tällä hetkellä. Ainoa tieteellinen epidemian toista aaltoa tukeva näyttö tulee tällä hetkellä testauksista, joita tehdään täällä meilläkin niin kutsutuilla PCR-testeillä. Nämä kyseiset testit eivät millään mittarilla tarkasteltuna ole päteviä tuottamaan luotettavaa dataa epidemian kulusta.

PCR-testit näyttävät positiivista jopa täysin terveellä ihmisellä. Koska testit testaavat vain muutoksia RNA-ketjuissa, voi kyseessä olla esimerkiksi kuollut virus, jonka oma immuunijärjestelmä on selättänyt, vaikka flunssaviruksen muodossa ilman minkäänlaisia oireita. Oireeton henkilö tunnettiin ennen tätä vuotta terveenä yksilönä.

Kyseinen testi EI siis mittaa sars-2-virusta, eikä mitään muutakaan virusta. Se ei ole edes suunniteltu testaamaan minkäänlaista virusta alun alkaenkaan.

Itseasiassa koko Covid-19-virusta ei ole kyetty täysin edes todentamaan, koska se mutatoituu niin nopeasti, kuten monet influenssavirukset tekevät, joten kukaan ei oikein edes tiedä, mitä pitäisi etsiä.

PCR-testit eivät myöskään mittaa tai etsi minkäänlaisia tulehduksia, jotka ovat useimpien sairauksien taustalla. Ja ajatelkaammepa tätä hetki ihan rauhassa: jos viimeisimpien ”tutkimusten” mukaan virus leviää jopa laulamisen mukana (emme tässä kohtaa halua edes muistella CDC:n äskeistä julkaisua, jossa se myönsi, että virus EI leviäkään ilmateitse! Yhdysvaltain tautiviraston mukaan viruksen tarttuminen ilman kautta oli ”vahingossa” lipsahtanut virallisiin faktapaketteihin), niin minkä ihmeen takia sitä testataan tunkemalla vanupuikkoa pään sisään useita senttimetrejä? Eikös ne maskit juuri estä sitä suusta tuleva pisaratartuntaa? Vai estävätkö ne sitten tartuntaa, vaikka viruksen osaset ovat 15 kertaa pienempiä kuin maskien pienimmät rakoset? Vaikea enää muistaa, kun faktat vaihtelevat tilanteen mukaan niin rivakasti.

Lienee myös puhdasta sattumaa, että niin monet testit ovat itsessään olleet saastuneita Covid-viruksesta.
Puhumattakaan siitä, että vuohista ja papaijahedelmästä otetut näytteet ovat olleet kaikki positiivisia.

Toimitukseemme on tihkunut huhuja myös suomalaisilta testaajilta siitä, että jos testitulos ei meinaa näyttää muuten positiiviselta, voidaan tiettyjä muuttujia muokata analyysissä siten, että positiivinen lopputulos on taattu.

Ja vielä kerran; mikäli hedelmälihasta otettu näyte on positiivinen, kuinka luotettavana pidät kaikkia lisääntyviä rajoituksia yhteiskunnassamme, jotka perustuvat ainoastaan tähän kyseiseen testiin?

Lukuisat asiantuntijat sanovatkin, että ainoa asia, mitä näillä testauksilla saavutetaan, on valtaisa pelko ihmisissä. Testejä ei heidän mukaansa saisi koskaan enää käyttää eikä missään yhteydessä.

Ehkä juuri tästä syystä lukuisat lääkärit ympäri maailmaa ovat toitottaneet, että meillä ei ole minkäänlaista koronaepidemiaa, meillä on PCR-epidemia.

Testien, maskien, käsidesien ja suunniteltujen rokotteiden myynti toki on kasvanut ennätysmaisiin lukemiin, kun nyt lähes jokaisen maapallon ihmisen pitäisi niitä käyttää. Tämänkaltaista voittoa on tuskin yksikään yritys tehnyt maailmamme historiassa. Kun joka ikinen planeettamme asukas onkin yhtäkkiä pakollista kohderyhmääsi.

Filippiineillä on jopa ammuttu viranomaisten toimesta ihmisiä, jotka eivät ole pitäneet maskia tai ovat pitäneet sitä väärin.

Kanadassa ja muualla maailmassa ihmisiä lukitaan parhaillaan vankilaan samasta ”rikkomuksesta”. Kyse on siis maskeista, jotka eivät suojaa virustartunnalta, kuten useassa maskimyyntipakkauksessakin se nätisti meille kerrotaan.

Todellisuudessa maskit kierrättävät tehokkaimman myrkkyjen poistojärjestelmämme, eli uloshengityksen saasteet, meille uudelleen sisään vedettäviksi.

Kosteassa naamiossa viihtyvät myös kaikenlaiset virukset ja bakteerit oikein mainiosti.

Maailmalla ei taida olla ensimmäistäkään lapsiin kohdistunutta Covid-tapausta ja siitä huolimatta lasten hengitystä hankaloitetaan näillä kapistuksilla meillä Suomessakin. Lapset myös traumatisoituvat helposti tämänkaltaisen pelon keskellä, ja sitä laskua saatetaan joutua maksamaan vielä pitkään.

Nämä kaikki yllämainitut esimerkit ovat täysin vedenpitävää ja tutkittua dataa, mutta mitä tekee media? Leimaa todelliset asiantuntijat; lääkärit, virologit ja kemian sekä fysiikan Nobel-palkitut kaverit salaliittoteoreetikoiksi, ja sen sensuroivat sisällön jakamisen ja sitten sulkevat heidän sometilinsä. Samaan aikaan julkisuuden henkilöille ja somevaikuttajille maksetaan suuria summia koronapaniikin tukemisesta.

Lukuisat sairaalat ovat menneet konkurssiin, kun ne ovat olleet tyhjillään puolisen vuotta. Valtavat määrät todellisia sairaustapauksia ovat jääneet hoitamatta, eikä minkäänlaista korona-asiakasaaltoa koskaan saapunut. Joissakin kaupungeissa maailmalla ovat ambulanssit ajelleet tyhjillään vilkut päällä ympäri sairaaloiden lähikatuja, joka on tietysti herättänyt suurta ihmetystä henkilökunnassa, mutta mitäpä sitä ei tekisi työpaikkansa eteen johtoportaan painostaessa vähintäänkin outoihin ratkaisuihin?

Ainoa raha, jota sairaaloihin on virrannut, on tullut maksetuista koronamerkinnöistä kuolintodistuksiin, joiden todellinen syy on ollut sydänkohtaus tai jopa ampumahaava. Jokainen kuollut potilas ja jokainen koronaleima kuolintodistuksessa on tuonut tuhansia euroja kirjaimellisesti puhtaana pöytään. Myös ruumiinavaukset ovat olleet kiellettyjä, joten kukaan ei saa koskaan tietää, mikä todellinen kuolinsyy oli. Miksi näin?

Syyskuussa myös maailman suurimpiin lääkevalmistajiin kuuluvan Pfitzerin entinen johtavana tiedevirkamiehenä toiminut Mike Yeadon julkaisi laajoine asiantuntijakollegoineen lausuman, jonka mukaan kaikki toimenpiteet epidemiaan liittyen perustuvat täysin epätosiin ja virheellisiin olettamuksiin. Ilman PCR-testauskampanjaa koko epidemia olisi täysin kadonnut, koska sitä ei ole enää edes olemassa. Hänen mukaansa vain median pelonlietsonta pitää tätä sirkusta pystyssä ja median, kuten tiedämme, omistaa muutama jättikorporaatio, jotka omistavat myös suurimpia lääkeyrityksiä.
Toinen aalto on muutenkin täysin järjenvastainen, sillä tässä vaiheessa suurin osa planeetan väestöä on jo kehittänyt immuuniuden erilaisten koronavirusvariaatioiden varalle. Tämä tunnetaan paremmin laumaimmuniteettinä.

Muistakaamme myös, että sekä Bill Gates että Anthony Fauci molemmat ”ennustivat” varmana asiana muutama vuosi sitten, että ihmiskuntaa kohtaa lähiaikoina hirmuinen virusepidemia. Samaiset herrasmiehet sattuvat olemaan rahallisesti erittäin myönteisessä asemassa epidemian hoitokeinojen mahdollistamiin miljardivoittoihin. Rahaa seuraamalla, kuten sanotaan, pääsee tutkimuksissa usein pitkälle.

Ennen epidemiaa tietokonesimulaatioiden kehittäjät varottivat, kuinka valtavat määrät ihmisiä tulee kuolemaan. Esimerkiksi Ruotsissa ennustettujen kuolin lukujen piti ylittää kesäkuuhun mennessä yli 100 000 ihmisen rajapyykin, kun todellinen luku oli hieman yli 5000 henkilöä. Luku täyttää Ruotsin normaalivuoden miedon flunssa-aallon sadon. Ruotsi oli ainoita maita, joissa kotiarestien käyttöön ei ryhdytty.

Niin Suomessa kuin muualla maailmassakin karanteeneihin (terveiden ihmisten eristämiseen, mitä karanteenitermi ei missään nimessä alun perin tarkoita!) alettiin vasta, kun epidemian leviämisen piikki oli kääntynyt jo selvään syöksylaskuun. Tässäkin kohtaa logiikka oli täysin järjetön ja toimenpiteet ja paniikki täysin tarpeetonta. Toki jos tarkoituksena oli ajaa pienet ja keskisuuret yritykset sekä itsenäinen toimeentulo ahtaalle, onnistuttiin strategian valinnassa oivallisesti. Unohtamatta kaikkea henkistä kärsimystä ja pelkoa, jota radikaali vapaudenriisto-operaatio kansassa aiheutti.

Yllämainitut esimerkit ovat vain jäävuoren huippu meneillään olevasta fasistisesta diktatuuriin tähtäävästä huijauksesta. Se on niin laillisesta kuin moraalisestakin perspektiivistä tarkasteltuna suurin ja historiallisin rikos koko ihmiskuntaa vastaan.

Nyt on meidän kansalaisten otettava vastuu omasta hyvinvoinnistamme. Ottaa vastuu meidän laillisista oikeuksistamme sekä yksilöinä että yhteiskuntana. Annammeko tämän jatkua vai sanommeko ei – nyt saa luvan riittää?
Me olemme jokainen itse vastuussa tulevaisuudestamme. Minkälaisena sinä halusit nähdä sen?

Saksa toimii tällä hetkellä Euroopan valopilkkuna tässä taistelussa vapauksiemme puolesta. Siellä sadat lääkärit ja asiantuntijat ovat käyneet vastarintaan tätä valheellista epidemiaa vastaan. Oikeudenkäyntejä ympäri maailmaa valmistellaan parhaillaan.

Lue täältä Belgian lääkäreiden avoin kirje päättäjille koronahuijauksesta.

Voimme olla varmoja, että syylliset tullaan tulevaisuudessa asettamaan vastuuseen teoistaan. Oikeusjärjestelmillä ympäri maailmaa tulee lähitulevaisuudessa olemaan sen verran kiireistä, että hyvä jos ehtivät kotiin välillä nukkumaan.

Olkaamme kiitollisia tästä uuden maailman synnystä. Mitä lähempänä se on, sen kovempaa pimeys huutaa peloissaan. Mitä suurempi muutos on, sen hurjemmalta sen myrskyn silmässä tuntuu. Olkaamme luottavaisia. Koittakaamme toimia tuomitsematta heitä, joiden ratkaisut tuntuvat meistä kyseenalaisilta. Koittakaamme olla samaistumasta pelkoon. Aina kun reagoimme ärsykkeeseen vihalla, kertoo se jostain pelosta meissä itsessämme. Tämä aika toimii täydellisenä ponnahduslautana uuteen tietoisuuteen, jossa pimeydellä ei enää ole tilaa. Ponnahduslautana uuteen ja onnelliseen, tasapainoiseen ja empaattiseen minään.

Tuokaamme uutta todellisuutta omilla toimillamme ja valaiskaamme pimeyteen lempeää ja inspiroivaa resonanssia.

Olemme ansainneet turvan, eheyden ja rakkauden.

Tämän artikkelin innoittajan toimi tämä upea puheenvuoro  saksalaiselta lakimieheltä Reiner Fuellmichiltä. Videosta (n. 50 min) löytyvät myös viitteet ja listat lukuisista tunnetuista ja vaikutusvaltaisista lääkäreistä ja tohtoreista, joiden lausumia on tässä kirjoituksessa lennokkaasti nakeltu ilmoille. Suosittelen lämpimästi tämän vajaan tunnin puheen katsomista.

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi