Tervetuloa Valomediaan!

2019-10-03T11:46:31+03:0021.6.2019|

Ihanaa kesää ja Juhannusta Sinulle!

Olemme todella kiitollisia siitä, että olet löytänyt tiesi tänne uunituoreeseen Valomediaan! Valomedia on ollut jo pitkään haaveeni, sillä olen toivonut kovasti nopeasti muuttuvan maailmamme keskelle täysin uudenlaista mediaa. Mediaa, joka keskittyisi uutisiin ja artikkeleihin, jotka olisivat lukijalleen lähtökohtaiseti nostattavia ja inspiroivia. Uskon, että tämän päivän median tärkeimpiä piirteitä tulisi olla viihdyttävä sekä kehittävä sisältö, jossa lukija muuntautuu kokijaksi ja saa mahdollisia oivalluksia, uusi näkökantoja itsensä kehittämiseen, sekä ympäröivään maailmanmenoon.

Sanotaan että kansalla on ansaitsemansa hallitus. Ajattelen, että olemme antaneet oman päätösvaltamme muille, ja hyväksymme nöyrästi viralliset rakenteet, jotka usein inspiroinnin sijaan saattavat tukahduttaa ja ahdistaa. Miksi maailmassa on niin paljon kärsimystä? Miksi yhä planeettaamme saastuteaan ja riistetään, miksi sotia käydään?

Olemme kenties hiljalleen alistuneet hyväksymään tämän, ja kääntämään katseen pois suojellaksemme itseämme.

Mielestäni voisimme useammin muistaa, kuinka vaikutusvaltaisia ja mahtavia luojia parhaimillaan olemmekaan! Olemme kuin ”muistinmenetyksestä kärsiviä miljonäärejä”, olemme unohtaneet, kuinka suuri rikkaus ja voima meillä on!

Hopi-intiaanien lempiennustukseni näistä ajoista on: ”me olemme he, keitä olemme odottaneet”

Uskon että elämme kaikkien aikojen tietoisuuden kasvua ja muutosta. Meidän kollektiiviinen tietoisuutemme ja myönteiset sekä rakkaudelliset aikeemme alkavat muokkaamaan todellisuuttamme yhä nopeammin ja tehokkaammin!

Useat tutkimukset satojen, tai jopa tuhansien meditoivien munkkien intention yhteisvaikutuksesta ovat hätkähdyttäviä! Muun muassa rikollisuus ja väkivaltatilastot ovat laskeneet radikaalisti Maharishi efektinä tunnetun ryhmämeditointien jälkeen.

“Ihmisen suurin harha on uskomus siitä, että asioille on olemassa muita syitä kuin hänen oma mielensä.”   – Neville Goddard

Superpositio

Mitä useampi meistä löytää yhteyden itseensä ja  omaan voimaansa, sitä voimallisemmaksi meidän intentiomme, haaveemme ja rukouksemme muodostuvat. Alamme uudenlaisena yhteisönä manifestoimaan juuri sellaista maailmaa, jossa olemme kaikki samanarvoisia, onnellisia ja hyvinvoivia.

Kaikesta materiasta suurin osa on energiaa, ja tuota samaa energiaa voimme muokata ajatuksillamme ja sydämellämme. Kvanttifysiikassa tehty kuuluisa tutkimus todistaa, että tarkkailijan läsnäolo muuttaa kokeen lopputulosta. Tätä kutsutaan superpositioksi – tilaksi, jossa kaikki on mahdollista!

”Se mitä tulevaisuus tuo tullessaan, riippuu sinun tämänhetkisestä tietoisuuden tilasta.” – Echart Tolle

Haluaisimme luoda tämänkaltaisen kohtauspaikan ihmisille, jotka jakavat ajatuksen uudenlaisesta maailmasta, jossa empatia ja välittäminen toisia kohtaan vallitsee, ja jossa elämme harmoniassa toistemme ja luonnon kanssa.

Uudenlainen teknologia sekä saastuttamaton energia odottaa meitä jo nurkan takana, samalla kun vanhat valtarakenteet alkavat murentua. Tiesitkö, että 1800-luvun lopulla oli enemmän sähkö- kuin polttomoottoriautoja? Tai että Nikola Tesla kehitti täysin ilmaisen ja puhtaan energian jo yli sata vuotta sitten?

Elämme vuotta 2019 ja on tullut aika heittää syyllisyyssaappaat ja marttyyriviitta narikan nurkkaan ja alkaa ottamaan enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistamme! On aika alkaa luomaan enemmän myönteisyyttä, iloa ja inspiroitumista, tulla tietoiseksi juuristamme sekä luontoyhteydestämme ja osallisuudestamme tässä uskomattomassa kokonaisuudessa nimeltä elämä.

Kun muutamme itseämme, muutamme perspektiiviä ja sitä kautta todellisuuttamme. Kun vapaaehtoisesti alamme auttamaan itseämme ja muita, alamme saamaan myös itse enemmän. Alamme jakamaan heimollemme omia oivalluksiamme ja alamme pitämään toistemme puolia. Välitämme, reiluudesta ja läpinäkyvyydestä, ja annamme oman äänemme rohkeasti kuulua. Näin alamme myös rohkaisemaan muita, ja niin yhteiskunnankin on alettava seuraamaan perässä. Meillä on vastuu. Meillä on avaimet!

”Paras tapa ennustaa tulevaisuutta on luoda se itse.” – R. Bukminster Fuller

Uuden ajan media

Valomedia haluaa tuoda ratkaisukeskeistä sisältöä juuri sinulle, ja ehkäpä jopa tarjota konkreettisia työkaluja oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Haluamme luoda turvallisen ja empaattisen yhteisön, joka toimii alustana rakentavalle ja myönteiselle keskustelulle.

Haluamme jatkossa tuoda enemmän myös laadukasta tv-sisältöä, webinaareja, podcasteja kirjoitetun sisällön rinnalle. Haluamme myös kuulla juuri sinulta, minkä kaltaista inspiroivaa sisältöä sinä kaipaat.

Toivomme meille kaunista yhteistä taivalta ja uskomme, että kuulemme jo historian sivujen havisevan, kun alamme yhdessä eheytyä ja voimaantua.

Voimme alkaa rakentaa valoyhteisöä, joka haluaa puhtaamman ja empaattisemman maailman. Kuten sanotaan: valo tulee Pohjolasta.

Me voimme alkaa täällä Suomessa näyttämään esimerkkiä siitä, kuinka elämme harmoniassa toistemme ja luonnon kanssa. Meillä on vanhat ja voimalliset juuret. Me pystymme siihen. Yhdessä.

Askel lähempänä kotia. Valomedia.

Kiitos kun tulit.

P.S.

Haluatko lähettää meille juttuidean tai vaikka ryhtyä meille sisällöntuottajaksi?

Haluaisitko jakaa meille tietoa, jonka ajattelisit lukijoitamme kiinnostavan?

Tai muuten vain jakaa ajatuksiasi Valomediasta tai maailmasta?

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi