Tuhti Covid-19 päivitys: alkaako Deep Staten agendat paljastumaan?

2020-09-23T16:38:44+03:0010.4.2020|

Tämä kirjoitus tarkastelee lähemmin vaihtoehtoista teoriaa, jota kansainvälinen media ja sitä ohjaileva Deep State joidenkin lähteiden mukaan ajaa takaa. Pyydän sinua lukemaan tämän kirjoituksen mahdollisimman avoimin mielin. En halua, että uskot minua ja samaan aikaan kutsun sinut ottamaan itse asioista selvää ja muodostamaan oman mielipiteesi.

Vaikka alla olevat saattavat kuulostaa pelottavalta, uskon ehdottomasti, että tämä kaikki kääntyy hyväksi meille jokaiselle.

Me alamme herätä tämän tietyn jengin suunnitelmiin. Pitkään verhojen takana toimineet tahot alkavat nyt paljastaa todellisen suunnitelmansa. Heidän taikansa alkaa murentua, ja alamme nähdä heidän luomiensa illuusioiden läpi. Kun valon ja tietoisuuden määrä kasvaa, pelko poistuu.

Kun pelko poistuu, löydämme todellisen voimamme ja löydämme toisemme. Kun yhdistämme voimamme, olemme voittamattomia.

Vielä kymmenen vuotta sitten oli useiden mielestä harhaista salaliittoteoriaa, että jokaista tekoamme tarkkaillaan älypuhelimien ja muiden Big Tech -sovelluksien kautta. Snowdenin paljastukset havahduttivat monet tilanteen todelliseen luonteeseen, jossa yksityisyyttämme rikottiin meille kertomatta. Nyt poliisilla on Suomessakin lupa käyttää Telian paikallistamistietoja meidän liikkeistämme ja sijainneista. Myös Google on virallisesti alkanut jakaa paikantamistietoja viranomaisille.

Onko epidemian kokoa liioiteltu?

Huomioiden maailman sulkemisen napakkuuden, on monella herännyt epäilyjä siitä, että emme tiedä tästä tilanteesta kaikkea. Vaisto kertoo, että tässä on jotain hämärää.

Italiasta uutisoitiin, että 99 prosentilla epidemiaan kuolleista oli yksi tai useampi sairaus jo menossa.

Valkoisen talon koronavastaava lääkäri Deborah Birx totesi äskettäin, että Yhdysvalloissa kaikilla pandemian alkamisen jälkeen menehtyneillä ihmisillä, joilla oli todettu koronavirus, merkattiin kuoleman syyksi korona, vaikka potilaalla olisi ollut muitakin vakavia ja mahdollisesti kuolemaan johtavia sairauksia.

Se, että potilas on saanut koronatestistä positiivisen vahvistuksen, ei välttämättä myöskään kerro koko totuutta asiasta. Useat lääkärit ovat arvostelleet myös itse testiä, sillä testi ei heidän mukaansa edes mittaa kyseistä virusta vaan saa hälytyksen lukemattomista muistakin geneettisistä materiaaleista kuin viruksesta. Testin spektri olisi heidän mukaansa liian laaja, tavallisenkin flunssan oireet antaisivat positiivisen vastauksen. Mikäli näin olisi, saataisiin useat kuolemantapaukset, joita korona ei ole aiheuttanut, näyttämään epidemian aiheuttamilta kuolemilta.

CDC – Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ehkäisykeskuskset julkaisivat äskettäin tiedotteen, että maaliskuussa Yhdysvalloissa on kuollut 10–15 % vähemmän ihmisiä kuin normaalisti kyseisen ajanjakson keskiarvo on.

Samainen CDC ohjeistaa sairaaloita nyt merkitsemään kaikki kuolemat koronan piikkiin, vaikkei koronatestauskaan tätä edes tukisi. Miksi näin toimitaan?

Tästä aiheesta olisi mukava kuulla joltakin asiantuntevalta lääkäriltä Suomessa kokemuksia?

Ympäri maailmaa tulvii videoita, joissa kansalaisjournalistit ovat kuvanneet sairaaloita, jotka median mukaan ovat epidemian kriisikeskuksia, joihin ihmiset jonottavat. Sairaalat ovat kuitenkin aivan tyhjillään, ja eräs saksalainen kiersi kaksi tuntia kuvaten isoa koronasairaalaa sisältä. Aavemaisen hiljaista. Ainakin yksi näistä kuvaajista on pidätetty julkaistessaan virallista narratiivia uhkaavaa sisältöä.

Englannissa on paljastunut, että suuret määrät itse koronatesteistä oli saastunut koronaviruksella. Testit olivat valmistaneet yhtiö, jota Bill Gates rahoittaa.

Useat uutisten lähettämät kuvat johtavasta koronasairaalasta ovat myös herättäneet monissa hämmästystä. Täysin identtinen kuvamateriaali edistyksellisestä koronasairaalan osastosta, mutta sairaalaan lokaatio vaihtelee Sydneyn, New Yorkin, sekä Italian välillä.

Jotkut lääkärit jopa ihmettelevät, että ovatko kuolemantapaukset edes nousseet merkittävästi maailmassa normaaliin verrattuna vai ovatko ne vain brändätty nyt uudella nimellä?

Jos olettaisimme, että pimeän voimilla olisi yhtenä aiheuttaa huomattavia vahinkoja talousjärjestelmällemme sekä pienille että keskisuurille yrityksille (jotka eivät ole suurten korporaatioiden omistuksessa), sopisi karanteeni hyvin suunnitelmiin. Eikä se olisi silloin heidän toiveissaan loppumassa vielä pitkään aikaan.

Henry Kissinger ilmoitti juuri, että hänen mukaansa ratkaisu epidemiaan olisi maailmanlaajuinen hallinto, ”One World Government”. Kyseistä visiota ovat viljelleet jo pitkään useat varjohallitukseen kuuluvat hahmot Kissingerin lisäksi, kuten George Bush. Toinen termi heidän utopialleen on New World Order, uusi maailman mahti. Hauska yksityiskohta on, että government (suom. hallitus) sanan etymologia tulee latinan sanoista governos – hallita, sekä mentos – mieli.

Agenda 2030

Ulkoministeriön mukaan Suomi on yksi Agenda 2030:n toimeenpanon edelläkävijämaita.

THL:n johtaja Mika Salminen esiintyi taannoin agenda 2030 -merkki rinnassa.

Mistä tässä agendassa sitten on kyse?

Agenda 2030:tä ajavat pääasiallisesti World Economic Forum sekä WHO. Bill Gates on WEF:n suurimpina toiminnanedistäjiä, sekä WHO:n toisiksi suurin sijoittaja.

Useat agendan jo julkaistuista direktiiveistä ovat vähintäänkin arveluttavia. Ravintoa ei saisi enää kerätä esimerkiksi luonnosta ja tulevaisuuden agrikultturi valmistaisi vain GMO-lajikkeita. Rokotuksista tulisi pakollisia. Sen suunnitelmiin kuuluu myös maailmanlaajuinen hallitus. Se tarkoittaa sitä, että koko planeetan valta ja kaikki päätökset olisivat vain muutamien ihmisten vastuulla. Keitäköhän he olisivat?

Voit tutustua Agenda 2030:n pohjaan WEF:n sivuilla täältä. Kaaviossa voi liikkua klikaten jokaista termiä, joka avaa uuden kaavion. Toivotan mahdollisille tutkijoille jänniä hetkiä.

Äskettäin Michael Ryan, joka on yksi WHO:n toiminnanjohtajista, puheli lehdistötiedotteessa visioitaan, joista hätäisempi voisi saada pieniä kylmänväreitä. Lausunnossaan Ryan uhkaili, että ”he” haluavat tulla hakemaan sairastuneet ihmiset kotikaranteenista vaikka väkisin. Kuulostaa hieman erikoiselta.

Rokotukset

Pakollisten rokotteiden suurin puolestapuhuja, rahoittaja ja tukija on Microsoftin Windows -ohjelmien kehittäjä Bill Gates.

Bill Gatesin isä William Henry Gates II oli Planned Parenthood -järjestön johtokunnassa.  Kyseinen järjestö oli Rockefeller säätiön perustama ohjelma, joka tunnettiin eugeniikkaopeistaan. Sama järjestö koulutti aikoinaan natsit rotuoppien saloihin.

”Suurena hyväntekijänäkin” tunnettu Gates kertoo haluavansa nyt kaikille pakollisen rokotuksen, ja ilman sitä emme esimerkiksi saisi enää lentomatkustaa. Rokotusohjelman vahtimiseksi hän esittää uutta ”quantum” -tatuointia käteen, jotta rokottamattomat olisi helpommin löydettävissä.

Mieleeni muistui juuri ihmisoikeuksien pykälä, jossa meillä itsellä on sananvalta omaan kehoomme. Kai se sentään on vielä meidän omaa?

Parhaillaan kehitetään seitsemää eri rokotetta, ja jokaista tutkimusta rahoittaa Mr. Gates.

Kyseessä on sama mies, joka puhuu väestön radikaalista vähentämisestä.

Veijarin ajatuksena on se, että vasta rokotteen otettuamme pääsemme kotikaranteenista vapaiksi.

Se on omaksi parhaaksemme, ettemme olisi uhka muille. Minua mietityttää tässä logiikassa se, että jos muut on jo rokotettu, mitä uhkaa rokottamattomista sitten voisi olla? Eikö rokotteen tarkoitus ole hänen mukaansa juuri suojella sairaudelta? Hmm.

 

Lääketeollisuus maksaa vuosittain 5,4 miljardia medialle, jotta he promoaisivat rokotteita.

Lakeja on muutettu siten, että mikäli sattuisimme saamaan rokotteesta itsestään minkä tahansa sairauden tai vaivan, ei rokotteen valmistajaa voi haastaa oikeuteen.

Rokotteiden sisältö pitää myös hävittää äärimmäisen vaarallisena jätteenä, joka sekään ei ehkä tue sisällön luonnollisuutta.

Vaikka ei olisikaan Robert Kennedy Jr:n kanssa samaa mieltä, kun hän vertasi rokotteita holokaustiin, on tunnettua, että useimmat rokotteet sisältävät paljon raskasmetalleja, kuten elohopeaa. Rokotteet saattavat sisältää elohopeaa tuhatkertaisesti enemmän, mikä on ”turvallinen” annostus ihmiselle.

Kuinka sitten ”smartdust”, raskasmetallit ja nanoteknologia, joita rokotteisiin pystytään laittamaan nykysisin, reagoivat elimistössämme parhaillaan asennettavan 5G:n kanssa? Tuleeko meistä radiomastojen kaltaisia vastaanottimia?

5G

Newyorkilaisen sairaalan teho-osaston lääkäri antoi lausunnon, jossa hän kertoo, että useiden covid-19-potilaiden oireet ovat sellaisia, joita hän ei ole koskaan eläissään nähnyt. Hän muun muassa toteaa potilaiden keuhkojen näyttävän siltä, kuin he olisivat lentäneet 10 km korkeudessa, ja paineistus poistettaisiin yhtäkkiä koneesta; he eivät saa lähes lainkaan happea.

Useat ovat huomanneet, että lääkäri puhuu tietämättään 5G:n aiheuttamista oireista.

5G tuhoaa soluja ja aiheuttaa hapenpuutostiloja. Aiheesta enemmän täältä.

Myös tämä tohtori kertoo, kuinka aina, kun meillä on tullut uutta radioaaltoteknologiaa laajempaan käyttöön, on esiintynyt suuria pandemioita.

Oireet ovat hyvin samankaltaiset kuin koronassa. Ja koronatestissä tulos näyttää positiivista.

5G teknologian vaikutusta ei ole testattu lainkaan ihmiseen. Paitsi sotilasteollisuudessa, jossa se on kehitetty alun perin aseeksi. Voisiko olla, että testeissä näkyisi ei toivottuja tuloksia?

Miksi Bryssel on kieltänyt 5G-asemat? Ja ketkä siellä Brysselissä pitää päämajaa?

Vaikka muu talous on maailmalla pitkälti tauolla, rakennetaan 5G-asemia parhaillaan ympäri maailmaa, muun muassa koulujen ja lastentarhojen katoille sekä sairaaloihin. Elon Musk miehistöineen laukaisee 5G-satelliitteja matalimmille kiertoradoille tarkoituksenaan saavuttaa 42 000 satelliitin yhteismäärä. Tällöin koko planeetalla ei olisi enää paikkaa, jossa välttää säteilyä.

Ofcom (Office of Communications) on uhannut BBC:tä, eli Brittien valtiota, sanktioilla, jos koronasta ja 5G:stä puhutaan samassa yhteydessä.

Bill Gatesin masinoimassa Event 201:ssä, joka pidettiin sattumoisin kuukautta ennen epidemian puhkeamista Kiinassa, harjoiteltiin sananvapauden rajoittamista ja jopa kieltämistä henkilöiltä, jotka julkaisevat sosiaalisessa mediassa tai muualla juuri tämän kaltaista sisältöä.

Monet julkisuuden henkilöt ovat myös esittäneet huolensa 5G:n lanseerauksesta, kuten laulaja M.I.A. ja näyttelijä Woody Harrelson.

Voiko tämän kaltaisten kysymysten vuoksi sulkea pois Youtubesta?

Kuinka meillä voikaan tänä päivänä sananvapaus ja julkaisuvapaus?

 

Jälleen kerran haluan kysyä, jos missään näistä esitetyistä hankkeissa ei olisi taustalla mitään salamyhkäistä, miksi paniikki ja keskustelun ehdoton kieltäminen?

”Universaalin petoksen aikana totuuden puhuminen on vallankumouksellinen teko”

– George Orwell

Muutama päivä sitten erittäin suositussa London Real -keskusteluohjelmassa oli vieraana David Icke niminen herrasmies, ja ohjelmassa keskusteltiin paljon yllä olevista aiheista ja siitä, kuinka ne liittyvät yhteen. Ja kuinka ihmisoikeuksiamme loukataan koko ajan enemmän. Jakso tuli ulos livenä, ja se oli toiseksi katsotuin koko YouTubessa sinä päivänä. Edellisen jakson, jossa Icke oli vieraana, on nähnyt jo yli 7 miljoonaa katsojaa. Tällä kertaa koira älähti – BBC vaati etusivullaan YouTubea poistamaan jakson kokonaan alustaltaan, ja näin myös tapahtui. Ilman minkäänlaista ilmoitusta tilin haltijalle. Pian video poistettiin myös London Realin omilta sivuilta.

London Realin yhteistyö YouTuben kanssa oli alkanut 2012.

Katso London Realin perustajan Brian Rosen tärkeät kommentit tapahtuneesta täältä.

Katso koko 2,5 tunnin haastattelu täältä, kun se vielä on katsottavissa. Varoitus herkille katsojille ja samaan aikaan haastattelun viimeiset 20 minuuttia ovat kultaa. Koko haastattelu löytyy linkin artikkelin lopusta.

Loppu hyvin

Vaikka meininki vaikuttaa aika hurjalta edellä mainitun valossa, haluan lopuksi nostaa erittäin myönteisiä huomioita näistä hetkistä. Olen täysin vakuuttunut, että pimeän voimat eivät onnistu julmissa suunnitelmissaan. Tulemme päinvastoin todistamaan tätä viimeistä taistelua valon ja varjon välillä, ja on puhdasta fysiikkaa, että tulemme vapautumaan pimeän pitkään meitä manipuloineesta piilotetusta kädestä. Kysymys on loppujen lopuksi meistä. Annammeko luvan näille totalitäärisille suunnitelmille?

Me olemme 99 %. Meillä on valta. Sen sijaan että kinastelemme keskenämme pienistä mielipide-eroista, meidän olisi hyvä oikeasti yhdistää voimamme yhteisen hyvän hyväksi!

Voimme tulla tietoiseksi omasta voimastamme, avata sydäntämme ja nostaa tietoisuuttamme. Kun valo alkaa loistaa meistä, pimeys katoaa.

Kun nousemme yhdessä pimeyden yläpuolelle, tullen siitä ensin tietoiseksi, voimme valita itse. Luoda sellaisen maailman, jonka haluamme. Kaikki on energiaa, ja mitä useampi meistä keskittyy lähettämään korkeataajuista värähtelyä, rakkautta, iloa, uskoa – pelko ja pimeys poistuu.

Kun pelkomme poistuu, alamme uskaltaa tehdä sitä, mikä tuntuu oikealta.

 

Sen lisäksi, että meitä on miljoonia,  uskon myös, että meillä on paljon vahvoja apureita, jotka eivät jätä meitä pulaan.

Valkoinen talo ilmoitti juuri jäädyttäneensä WHO:n rahoittamisen, ollen tätä ennen sen suurin yksittäinen rahoittaja.

Yhdysvalloissa National Guard on aktivoitu, ja armeija on täydellä miehityksellä poistamassa parhaillaan Haitin ja Venezuelan alueelta ihmis- ja lapsikauppaa, joka on ollut pitkään huumeiden lisäksi Deep Staten isoimpia rahanlähteitä.

Yli 150 000 suljettua syytekirjelmää odottaa avaamistaan. Tämä tarkoittaa maailmanlaajuisia samanaikaisia pidätyksiä.

Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen tapasi helmikuussa Yhdysvallan armeijan korkeimman johtajan, Kenraali Mark A. Milleyn. Täten voimme ainakin toivoa, että meidän armeijamme on ilkimysten jahdissa mukana.

Pääministeri Sanna Marin ilmoitti, että Uusimaa avataan suunnitellusti 19.4., ellei jotain ihmeellistä tapahdu.

Kiinassa virallisen tiedotteen mukaan epidemia on poistunut ja karanteeni on ohi. Kiina myös ilmoittaa, että saasteiden väheneminen on säästänyt Kiinassa enemmän henkiä, kuin epidemia on vienyt.

Suuret ihmismassat havahtuvat esittämään kysymyksiä 5G-teknologian turvallisuudesta.

Mm. Briteissä on poltettu useita 5G-torneja.

Viime sunnuntaiaamun kansainvälinen yhteismeditaatio aktivoi yli miljoona ihmistä ympäri maailmaa! Näin suurta ihmisten luomaa yhteisvaikutusta ei ole ennen tämän planeetan nykyhistoriassa nähty!

Olemme kaikki yhdessä tässä historiallisessa tilanteessa ja yhdessä me selviämme tästä!

Olkaamme luottavaisia!

Schumannin resonanssi yhteismeditaation aikaan!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi