Valoisa 11:11 päivitys: turvavyöt kiinni

2020-11-11T14:34:39+02:0011.11.2020|

Upeaa marraskuuta, Ystävät. Olemme nyt siinä pisteessä, mitä olemme kauan odottaneet. Valon ja varjon heijastukset ovat nyt kaikkien meidän tarkasteltavana, ja olemme valmistautuneet siihen pitkään. Valo on jo voittanut, ja lähiaikojen paljastukset tulevat aiheuttamaan suurta hämmennystä ja epäuskoa monissa kanssamatkustajissamme. Uusi aika on alkamassa, ja meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!

Uskon itse siten, että meidän työmme tässä kohtaa peliä on nyt suurimmalta osin tehty. Kriittinen massa on herännyt ja olemme siirtymässä taistelun viimeiseen vaiheeseen.

Kun vauhti nyt kiihtyy, on meidän yhä tärkeämpää keskittyä pysymään omassa voimassamme. Alamme loistamaan yhä enemmän valoa, totuutta, luottamusta ja armoa meihin itseemme sekä ympäristöömme. Mitä enemmän ihmiskunta hämmentyy ja astuu sielun pimeään yöhön, sitä enemmän meidän on kasvatettava juuriamme maahan, hengitettävä ja puhdistettava kollektiivista energiaa.

Samaan aikaan ristiriitainen informaatio koettelee meistä monen uskoa. Turhat väittelyt egon puolelta vievät meidän energioitamme alas. Alkakaamme luottamaan omaan totuutemme ja voimaamme yhä enemmän! Tietoisena oleminen mahdollisuuksiemme mukaan ja kultaakin arvokkaampien ärsykkeiden ja stimulusten tunnistaminen omassa peilissämme ovat nyt avainasemassa. Kun huomaamme, että joku ärsyke herättää meissä vastustusta, vihaa tai pelkoa, avatkaamme sylimme sille ja pyrkikäämme rohkeasti kohtaamaan tuo pelko. Mitä se haluaa kertoa?

Kenties taustalla on vanha traumaohjelmointi, jonka olemme luoneet jo lapsena. Tai kenties olemme saaneet sen niin kutsuttuna sukutraumana. Mitä rauhallisemmin kykenemme kohtaamaan näitä ohjelmointeja silmästä silmään, sitä tietoisemmin voimme määritellä niiden toimivuuden uudelleen. Onko tämä uskomus sellainen, joka vahvistaa minua omalla matkallani? Mikäli näin ei ole, voimme rakkaudella kiittää sitä, sillä sen vilpitön tarkoitus oli auttaa meitä olemaan turvassa.

Mutta ehkä se ei ole enää pitkään aikaan toiminut meille? Voimme rohkeasti ja tietoisesti päästää siitä irti, ja usein tuntea välittömän keveyden tunteen. Matalimmissa energioissa meitä pitänyt trauma-ankkuri on poistunut ja itselläni sen viimeiset rippeet usein puhdistuvat itkemisen kautta. Kehomme puhdistuu. Aikajanat muuttuvat. On tullut aika ottaa täysi vastuu omasta hyvinvoinnista ja puhdistumisesta, ennen kuin voimme auttaa muita. Laitathan happinaamarin aina ensin itsellesi!

Vaalit

Planeettamme lopputaistelun kulminaatiopisteet näyttäytyvät parhaillaan Yhdysvaltojen vaalien muodossa. Vaikka sodan osapuolet ovat levittäytyneet ympäri maapalloa ja kauemmaksikin, on ihmiskunnan tietoisuuden shakkipeli nyt pääsemässä viimeiseen vaiheeseen.

Toinen osapuoli ajaa julkisesti loputtomia lockdowneja, pakollisia rokotteita ja maskipakkoa hamaan tulevaisuuteen asti. Kaikki pienet ja keskisuuret yritykset olisivat pian historiaa. Näin alkaisi uusi dystopinen maailmanjärjestys, joka New World Orderinakin tunnetaan. Harjoittelumaat, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti näyttäytyvät jo karuina diktatuureina, joissa ihmisiä pidätetään ja ollaan valmiita jopa siirtämään keskitysleireille, mikäli he vastustavat testien ottamista tai maskin pitämistä kasvoillaan. Mikäli vastapuoli onnistuisi suunnitelmissaan, olisi tämänkaltainen tulevaisuus pian myös arkipäivää täällä meillä Suomessa.

Valemedia on täällä kotimaassakin jo innostunut juhlimaan Bidenin voittoa. Todellisuudessa Trump sai yli 80 prosenttia kaikista äänistä voittaen vaalit historiallisella äänivyöryllä. Soroksen rahoittama dominion-ääntenlaskentajärjestelmä, sekä CIA:n vaalien hakkerointiohjelmat ovat muokanneet ääniä omiin tarkoitusperiinsä sopiviksi. Sadat tuhannet kuolleet ovat kantaneet äänensä vaaleissa kekoon.

Vahvassa nousussa on ollut myös #maidengate, kun tuhannet ovat huomanneet äänestäneensä tietämättään Bidenia tyttönimellään. Useat ”sinisten osavaltioiden” äänestyspaikat eivät ole päästäneet tarkastajia sisään lainkaan, mikä ei tule yllätyksenä, kun useat heistä ovat julkaisseet jopa sosiaaliseen mediaan videoita, joissa he repivät Trumpin äännestyslipukkeita palasiksi ja ruksivat Bidenille ääniä tyhjiin postiäänilipukkeisiin kynät sauhuten.

Jokainen voi myös miettiä itsekseen, saattaako samankaltaista äänestysten manipulaatiota tapahtua muualla maailmassa?

Sensuuri

Jokainen lähde, joka on pyrkinyt uutisoimaan vaalipetoksesta, on hiljennetty sosiaalisessa mediassa. Lukemattomia tilejä on suljettu ilman ennakkovaroituksia, ja viime viikkoina sensuurin aalto on hyökynyt myös Suomeen ennennäkemättömällä voimalla. Silakkaliike Johannes Kosken johdolla maalittaa hädissään kaikkea informaatiota, joka ei sovi valemedian narratiiviin, ja on jo jättänyt Stasin tapaiset naapurien vasikoijat kauas taakseen. Useita rikoskanteita ollaan nostamassa tämänkaltaista pelon ja valheen ilmapiirin palvojia kohtaan ja karma pitää huolen lopusta.

”Surrealismin paaville; totta kyllä, vetoatte taisteluun vapauden puolesta, mutta minä evään teiltä ehdottomasti oikeuden siihen. Olette suvaitsemattomin tuntemani ihminen…, teidän alaanne ovat pannaan julistamiset, ulos sulkemiset, puhtaat opit, te arvioitte toista oletusten pohjalta, lausutte toisesta ehdottomia tuomiota satunnaisen lauseen, askeleen, eleen nojalla…, te olette henkisten keskitysleirien mies.” -Antoine de Saint-Exupéryn kirje André Bretonille, 1941

Toivokaamme medioissa polarisaatiota ja tuomintaa harjoittaville ymmärrystä ja rakkautta. Useiden valtavirtanarratiiviin vielä uskovan hämmennys on noussut jo sietämättömälle tasolle. Pelosta kumpuavat strategiat toimivat vain silloin, jos annat niille itse luvan lähtemällä peliin mukaan. Sillä kentällä ei ole mitään voitettavissa, joten huomiota kannattaa ainakin harkita suunnata toisaalle, aurinkoisempaan ja ratkaisukeskeisempään suuntaan.

Monet uudet turvalliset, reilut ja sensuroimattomat viestintäalustat ovat nousseet pelikentälle ja perinteisemmissä käy suuri asiakaskato. Monia rikossyytteitä nostetaan parhaillaan Big Tech -yrityksiä vastaan. Nämä globalistisen eliitin hurjat yritykset hiljentää rauhan ja tasa-arvoisuuden äänet tullaan pian saattamaan vastuuseen.

Erä 5D-shakkia, monsieur?

Muistakaamme aluksi yksi asia. Meillä on hyvin vähän tietoa siitä, mitä rintamalla tällä hetkellä todella tapahtuu. Vastapuoli ei koskaan uutisoi omia tappiotaan. Myöskään valon puolen ei kannata huudella tämän mittaluokan mittelön, jossa on lankulla koko planeetan tulevaisuus, strategioitaan kovaan ääneen ennen kuin voitto tietyillä osa-alueilla on varmistunut. Useat tapahtumat ovat myös niin hurjia, ettei valtaväestö ole laisinkaan valmis niitä vielä käsittelemään.

Se, mitä vastapuoli ei ottanut huomioon vaaleja varastaessaan (kyseessä on maanpetos, josta voidaan rangaista kuolemantuomiolla), oli armeijan salaa asentamat vesileimat jokaiseen viralliseen äänestyslipukkeeseen sekä postiäänestyslappuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Kiinassa valmistettu valeääni kyetään laillisesti esittämään laittomaksi. Myös jokainen digiäänestysrikos on tallessa, joten kun korkein oikeus pääsee tutkimaan näitä rikoksia, ei kenellekään tule jäämään minkäänlaista epäselvyyttä tästä historian suurimmasta vaalirikoksesta.

Lähes koko Bidenin suku on jo jäänyt kiinni esimerkiksi erilaisista maanpetoksista, kuten Kiinalta ottamistaan lahjuksista, ja todisteet tästä ovat lähetetty jokaiselle länsimaalaiselle medialle. Vain yksi näistä, New York Post, julkaisi aiheesta reportaasin. Twitter sulki välittömästi lehden tilin. Kaikki muut ”viralliset” mediat ovat olleet aiheesta täysin hiljaa. Myös täällä Suomessa.

Myös vahvoissa pedofiiliskandaaleissa viihtynyttä Bidenia juhlitaan nyt uutena presidenttinä, joka kannustaa kansaa yhdistymiseen. Ennen vaaleja hän kutsui Trumpin kannattajia natseiksi ja kertoi omille kannattajilleen, ettei tarvitse lainkaan heidän ääniänsä vaan yhteistyötä sitten, kun hänet on valittu presidentiksi. Biden on myös möläyttänyt mediassa, että he ovat luoneet ennennäkemättömän hienon vaalihuijauskoneiston.

Joku hätäisempi voisi ajatella, että aika rotsi auki siellä painetaan ja ilman minkäänlaista häpyä.

Useita muita rikoksia, joita Bidenin, Obaman ja Clintonien klaanit ovat tehtailleet jo pitkään, on viety eri oikeuskäsittelyasteille. Niistä on huomattavasti helpompaa ja uskottavampaa uutisoida sen jälkeen, kun vaalihuijaus on täysin dokumentoidusti julkistettu koko maailmalle. Vastapuoli pyrkii vaalivilpin paljastuessa luomaan median avulla valheellista tarinaa siitä, että Trumin tiimi koittaisi varastaa presidenttiyden epäreilusti. Tässä kohtaa peli on jo pelattu ja millään ei ole enää heille mitään merkitystä. Tällöin on hyvinkin mahdollista, että he koittavat aloittaa sisällissodan. Jos näin ehtii käydä, saattaa sen tyrskyt hipoa myös Pohjoismaita. Silloin olisi viimeistään hyvä hetki meidän hypätä pois uppoavasta rosvolaivasta. Toivokaamme tämän siirtymän tapahtuvan mahdollisimman rauhanomaisesti.

Aikaa ei välttämättä ole enää paljon jäljellä, joten nyt viimeistään kannattaisi alkaa harkita, että kaikki se mihin olemme aiemmin uskoneet, ei välttämättä pitäisikään ihan paikkaansa. Auktoriteetit täällä Suomessakaan eivät välttämättä aja meidän etuamme, vaan mahdollisesti aivan päinvastoin.

Uusi aikakausi

Meillä on täällä Suomessa upea mahdollisuus saada nopeita muutoksia aikaan, ja voimme toimia esimerkkinä koko maailmalle. Valo tulee Pohjolasta!

Meidän vanha shamanistinen soturikansamme alkaa parhaillaan muistaa todelliset juurensa ja voimavaransa. Saunan ja luonnon parantavat voimat ovat koodattuina meihin ja kun muistamme vääryydellä aikoinaan aiheutetun auktoriteettipelon juuret, voimme päästä siitä helpostikin eroon.

Omien tarpeittemme maton alle lakaisemisen aika on ohi. Olemme olleet nöyriä ja auktoriteettikuuliaisia jo tarpeeksi kauan. Kauniin planeettamme luontoa ja ihmisiä on sorrettu tarpeeksi.

Mitä enemmän kykenemme olemaan läsnä kehossamme, tunteissamme ja tässä hetkessä, sen lähempänä sykimme uutta valon aikaa. Ilon ja inspiraation, tanssin tai hiljentymisen kautta (mikä ikinä saakaan sinut kadottamaan ajantajusi), navigoimme yhdessä yhä enemmän uusilla taajuuksilla.

Planeettamme kylpee koko ajan intensiivisimmissä päivityksissä ja Schumannin resonanssi, Äitimaamme sydämen syke, on jatkuvasti nousussa. Kaikki ympärillämme resonoi meitä tukien, auttaen meitä puhdistumaan peloista ja traumoista ja nostamaan värähtelyämme niille tasoille, joissa peloille, konflikteille ja kivuille ei enää ole sijaa. Anna itsellesi aikaa ja ole armollinen, ihmiskuntamme ei koskaan ole ollut näin suuren päivityksen keskellä.

Kun pimeyden olemus ja teot alkavat nyt tulla syvempien rivien tietoisuuteen, on kollektiivissa odotettavissa kasvavaa hätää ja epävarmuutta. Uskomusjärjestelmät tulevat monilla murenemaan, ja silmät tulevat avautumaan riipaisevan yllättävästi ja äkkinäisesti. Siksi on hyvin tärkeää, että emme enää omilla toimillamme aiheuta dualismia, tuomintaa tai edistä me/he-leireihin jakamista.

Ihmiset alkavat kääntyä puoleemme ja kysyä apua. Siksikin on tärkeää puhua nyt rohkeasti omaa totuutta, vaikka ääni vähän väristen. Tämä on myös täysin mahdollista ilman pakottamista. Kun olemme sinut ja maadoittuneet totuutemme kanssa, ei meidän tarvitse sitä kenellekään tuputtaa. Jokainen meistä on omassa vaiheessa polullaan ja kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Olemme optimaalisella aikajanalla.

Olemme kaikki tässä yhdessä, ja kun varjot vihdoin tulevat valoon, alkaa tämän planeetan historian suurimmat parantumissessiot. Silloin meidän työmme vasta alkavat!

Lopuksi haaste Suomen maskuliinienergiakentälle, mies miehelle: itkekäämme ja olkaamme haavoittuvaisia. Se on todellista rohkeutta ja ah, niin puhdistavaa ja keventävää!

Voima olkoon kanssamme!

P.S. ilmoitettu joukkokanne on viivästynyt – lähettäkäämme voimia ja rukouksia, että pääsemme pian sen julkaisemaan!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi