Valo Tulee Pohjolasta –paneeli

2021-05-07T18:00:15+03:007.5.2021|

Ihanaa toukokuuta Rakkaat!

Toukokuu on alkanut päivittäisillä valtavilla energiapurskeilla, ja ihmiskunta ja kollektiivinen tietoisuutemme päivittyy nyt huimaa vauhtia. Mikäli olet kokenut ärtymistä, erikoisia kipuja ja väsymystä viime päivinä, on hyvin mahdollista että koet näiden valtavien energia-aaltojen kehoa päivittävää ylösnousemusväsymystä. Muista olla armollinen itsellesi, levätä, liikkua luonnossa ja juoda paljon (mieluiten elävää lähde–) vettä.

Viime päivien tykistystä

Maailma herää parhaillaan pitkään kestäneestä unestaan ja valmistautuu siirtymään uuteen kukoistuksen aikakauteen.
Meidän tehtävänä on pitää juuremme syvällä maassa toimia sydämestämme käsin maadoittuneina ja valoa loistavina majakoina auttaen koko ihmiskuntaa rauhaisalla mutta vahvalla esimerkillämme.

Olemme täällä auttamassa heitä, joita vielä pelottaa avata siipensä ja alkaa kukoistamaan omaa voimaansa. Kuinka kiitollisia saammekaan olla tästä ajasta ja omasta ainutlaatuisesta roolistamme valokeilassa tänä aikana. Pidetään rivit suorina ja loistetaan Valoa Veljet ja Sisaret!

Tervetuloa nauttimaan ihanien eturivin valosoturien ajatuksia siitä, miltä uusi aikamme näyttää!
Valo tulee Pohjolasta! ❤️✨

Tilaa täältä todella voimaannuttava Minä Olen -affirmaatio!

Kun aloitat tällä affirmaatiolla päiväsi, tulet huomaamaan muutoksen. Se on suurella rakkaudella ladattu ja voimaannuttaa Sinut säkenöimään.

Liity täältä Valomedian kasvavaan Telegram-ryhmään, josta saat päivittäisiä myönteisiä uutisia maailmalta sekä hymykuoppiasi aktivoivia meemejä!

Mikäli haluat tukea Valomedian päivittäistä tutkimus- ja sisällöntuotantoa, voit ostaa Valomedialle tukipopkornit täältä!

Kiitos kun olet!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi