Huuto Vapaudelle!

2021-01-10T19:59:36+02:001.9.2020|

Maailmamme käy parhaillaan läpi ennennäkemätöntä evoluutioprosessia, jossa sekä valon että varjon leikki näyttäytyy nyt sitä tarkastelevalle erittäin kirkkaasti. Meistä monet odottelivat suurta muutosta tapahtuvaksi jo vuonna 2012, kun lukuisat muinaiset meitä edistyksellisemmät sivilisaatiot olivat jättäneet meille vihjeitä uudesta kultaisesta ajasta. Katalyytistä, jolloin maailma muuttuisi. Suuri havahtuminen alkoikin kaikkien yllätykseksi paljon myöhemmin flunssa-aallosta.

Olemme parhaillaan kolmannen maailmansodan keskellä. Harva ymmärtää sitä vielä, sillä ainuttakaan laukausta ei ole vaihdettu. Uuden uljaan maailmanvallan järjestelyt on ollut helppo tuoda tänne meille koto-Suomeenkin kaikille tutun pandemian varjolla.

Nyt samat rikollisten tahojen talutusnuorassa tanssivat tahot, kuten THL, on tuomassa ”asiantuntijoineen” tänne kakkosaaltoa ja varoittelevat että pandemia ei ehkä koskaan mene pois.

Tämä on satavarma asian laita, mikäli emme kansana nouse ylös vastustamaan tätä makaaberia yritystä tuhota yhteiskunnastamme vapaus.

Kysymys, jota moni silmiänsä parhaillaan hieraiseva esittää, on miksi? Ja ei kai sentään uutiset valehtelisi meille?

Kaikki kotimaammekin valtavirtamediat ovat kuuden kansainvälisen suuryrityksen omistuksessa. Samat jättikorporaatiot omistavat pankki-, öljy-, lääke- ja sotateollisuuspajoja. Yritykset tekevät voittoa ja osakkeenomistajat sanelevat säännöt. Jos jonkun iltalehden toimittaja poikkeaisi virallisesta narratiivista, kertoisi yrityksen johto hänelle nopeasti hänen oman paikkansa. Surullista on kuitenkin, että mitä ”koulutetumpi” henkilö on maailmanhallintoa ajavien aatteille, sen syvemmässä hypnoosissa tämä ”asiantuntija” on ja saattaa jopa uskoa viestiinsä vilpittömästi.

Meneillään oleva sota ja historian suurin rikos ihmisyyttä vastaan tapahtuu informaation välityksellä. Media ja some sensuroivat kaiken tiedon, joka ei tue heidän narratiiviaan uuden maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi. Tässä heidän visiossaan ihmiskunnan päälukua rokotetaan rajusti, itsenäinen toimeentulo tehdään mahdottomaksi ja jokaista henkilöä valvoo tekoäly.

Tämä skenaario onnistuu vain, jos ihmiset ovat peloissaan, sillä se on ainoa tapa viedä ihmisten vapaus heidän omalla luvallaan. Kun kansa pelkää, he ovat valmiita ottamaan vastaan valtion tarjoamat rajoitukset, jotka aluksi myydään vain hetkellisenä muutoksena. Nyt useita kuukausia myöhemmin on esimerkiksi Australia jo täysin orwellilainen diktatuuri. Kiinan sosiaalinen krediittijärjestelmä on harjoiteltu valmiiksi ja nyt sitä ollaan tuomassa meille. YK:n ja WHO:n kaltaiset rikollisjärjestöt toimivat puhetorvina ja levottomuuksien kasvaessa ruuvia kiristetään pikkuhiljaa. Agenda 2030 on vahvasti pöydällä ja meneillään olevan epidemian soraäänten sensurointia harjoiteltiin viime vuonna Gatesin järjestämän Event 201 -harjoituksessa.

Jotta tästä satoja vuosia vanhasta suunnitelmasta saisi selvemmän kuvan, kannattaa perehtyä mahtisukujen historiaan, ja heidän soluttautumisestaan kaikkialle politiikkaa myöten. Muun muassa Rothschildit ja Rockefellerit ovat jo pitkään vedelleet politiikan, bisneksen ja median naruista. Samat tahot rahoittavat toimiaan ihmiskaupalla ja harjoittavat pedofiliaa varastaakseen rituaalien kautta lapsilta elinvoimaa. Tämä porukka tulee jäämään kiinni, ja symbolismi tulee olemaan heidän loppunsa. Kun on satoja, ellei tuhansia vuosia viljellyt ylimielisesti kaikkia salaisuuksiaan nähtäville, on ilmiselvää, ettei näitä kaikkia näkyvillä olevia viestejä kyetä kumittamaan pois. Maailmanvalloittaminen ei myöskään olisi onnistunut ilman tätä nähtäville piilottamista, sillä näin me olemme ”antaneet kollektiivisen luvan” meidän orjuuttamisellemme, sillä he ovat sen maininneet useaan otteeseen. Me emme vain ole halunneet uskoa tai nähdä. Kun valtion etymologinen juuri tarkoittaa mielenhallintaa (engl. ’government’ – governos ja mentos), ei pitäisi olla mitään epäselvää tämän suhteen.

Vastapuolen viljellessä salaliittoteoriatermiä jokaista henkilöä vastaan, joka näkee valheitten läpi, on hyvä muistaa, että termin kehitti CIA mustamaalaamaan henkilöitä, jotka syyttivät heitä Kennedyn murhasta. Kyseinen termi tarkoittaa todellisuudessa siis totuudenetsijää. Ja kyllä, salaliittoja on aina ollut olemassa. Tunne historiasi. Ota asioista selvää.

Uuden oppiminen on erittäin hauskaa ja inspiroivaa, lisää älykkyyttä ja neuroniyhteyksiä aivoissa ja lisää itsevarmuutta. Kaikki pahuus tällä planeetalla johtuu tietämättömyydestä. Sekä meidän kollektiivisen tietoisuutemme tasosta. Kansalla on ansaitsemansa hallitus.

Korona

Koronatestit, joista yksikään ei testaa virusta, on saastutettu koronalla. Papaijahedelmästä otetut testit näyttävät tartuntaa. Suurin osa kaikista kuolemista ympäri maailmaa merkataan koronaksi, vaikka kuolinsyy olisi todellisuudessa jotain aivan muuta. Sairaalat saavat rahaa jokaisesta positiivisesta koronamerkinnästä. Tuhannet ellei miljoonat ovat kuolleet koteihinsa, koska eivät ole uskaltaneet mennä sairaaloihin, jotka ovat ”hätätilassa” niiden ollessa todellisuudessa tyhjillään. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat menossa tai menneet konkurssiin. Ihmiset eivät uskalla katsoa toisiaan silmiin ja turvavälit estävät meidän luontaisen biosähköisen informaation vaihdon. Maskit tuhoavat hapensaantimme ja poistavat inhimillisyytemme.

Sotateollisuuden kehittämiä ja ihmisillä virallisesti tutkimattomia säteilyaseita on asennettu karanteenin aikana meillä Suomessakin päiväkotien, koulujen ja sairaaloiden katoille. Näillä ”nopeampien yhteyksien” varmistamiseksi asennetuilla aseilla on mahdollista esimerkiksi tuhota hapen imeytyminen verenkiertoon, jolloin oireet muistuttavat uuden trendiviruksen oireita.

Yhteiskunta palautuu normaaliksi myyntipuheen mukaan heti, kun uudet DNA:ta muokkaavat ja mikrosiruilla varustetut rokotteet saadaan tykitettyä meidän hihoihimme. Ja kaikki tämä virusepidemian vuoksi, josta selviäminen on nykyisen tietämyksen mukaan 99,99 prosenttia. Ilman rokotetta. Alkaako kuulostamaan jo tarpeeksi absurdilta?

Toivon, että vaikka edellä esitetyt esimerkit kuulostaisivat kuinka paksuilta, perehtyisit niihin itse.

Mahdollisuuksien mukaan neutraalisti ja reagoimatta. Tänä informaation aikakautena (vaikka sensuuri kasvaa räjähdysmäisesti) tietämättömyys on oma valinta. Nyt on viimeiset hetket nousta ylös sohvalta ja nostaa pää pois pensaasta. Ottakaamme asioista selvää ja antakaamme äänemme kuulua! Kuinka voimme katsoa tulevaisuudessa lapsiamme silmiin, mikäli jätämme heille perinnöksi vankilaplaneetan, jossa heidän kärsimyksensä on suurin bisnes?

Olemme vanhaa soturikansaa, jonka on aika herätä nyt pitkäaikaisesta hypnoosista. On ennustettu, että valo tule Pohjolasta ja me olemme he, keitä olemme aina odottaneet. Nouse ylös. Anna äänesi kuulua.

Ottakaamme mallia monista maailman maista, jossa miljoonat ihmiset ovat lähteneet osoittamaan mieltään ja sanomaan ei näille rikollisille (jostain syystä näitäkään tapahtumia emme valevirtamediasta näe)! On aika Suomen palata takaisin Suomeksi. Esimerkkimaaksi maailmalle, jossa rakkaus, ihmisyys ja tasa-arvo ovat kunniassa. Jossa luontoa kunnioitetaan. Maa, jossa voimme seisoa esi-isiemme tavoin ylpeinä ja selät suorina. Kuuletko jo kutsun?

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi