Iso covid-19 päivitys: Trump-kortti ja WHO

2020-12-11T23:14:19+02:0017.4.2020|

Sairaaloissa paljon vähemmän potilaita kuin arvioitu, kertoo Helsingin sanomat.

Etelä-Karjalan keskussairaalassa 0 koronatapausta 12.4.!

Samaan aikaan media listaa yhä useammat kuolemat koronan piikkiin, vaikka positiivisen koronantestin saanut henkilö kuolisikin muihin sairauksiin. Valtavirtamedia vaikuttaa pitävän uutisoinnillaan yllä pelkoa ja murhetta näiden tapahtumien keskellä.

Media uhkaa karanteenin jatkuvan vuoteen 2022, ellei rokote valmistu pian. 

Pyydän rakas lukija sinulta, että mikäli tämä epidemia on hitusenkaan haiskahtanut sinusta oudolta, alkaisit nyt itse perehtymään tähän meneillään olevaan maailmanlaajuiseen ”pelkokampanjaan.”

Nyt on aika ottaa oma voima haltuun ja alkaa tehdä omaa selvitystyötä siitä, missä parhaillaan mennään ja mitä täällä todella tapahtuu. Miksi valtavirtamedia vaikuttaa keskittyvän vain pelkoon? Ajattelen, että on tärkeää olla tietoinen meitä ympäröivistä haasteista ja uhista ja silti olisi meidän hyvinvointiamme edistävämpää keskittyä siihen, miten voimme riskit tiedostaen kohentaa omaa hyvinvointiamme. Pelkoon keskittyminen tutkitusti heikentää vastustuskykyämme ja kykyämme selviytyä haasteellisista tilanteista. Kun keskitymme siihen, mitä voimme tehdä, sen sijaan, että miten huonosti voimme ja miten tukala tilanne ympärillämme vallitsee, saamme myös enemmän valtaa itsellemme.

Totuutta ei voi kertoa, se on itse oivallettava.

Tutkimustyö ei ole haastavaa tai aikaa vievää. Suurin haaste on meidän mielemme. Peiliin katsominen ja avoimin mielin oleminen. Mitä jos en tiennytkään kaikkea? Mitä jos se, johon olen uskonut, ei uudessa valossa näytäkään siltä, mitä se oli ennen?

Kyseessä on uskomusjärjestelmämme muuttaminen omaan harkintakykykyymme luottaen. Täten meillä on mahdollisuus uusiin oivalluksiin.

Se voi olla aluksi pelottavaa, ja samaan aikaan uskon, että se on tehtävä. Sen jälkeen ei ulkoinen pelko enää tehoa meihin ja tulemme vapaiksi. Ja se on suurin tehtävämme tänä päivänä. Ja juuri sitä nämä järjestäytyneet ”pelonlietsojat” eniten pelkäävät.

”Fake News”

Se, mitä Yhdysvalloissa parhaillaan tapahtuu, vaikuttaa tänne Suomeenkin yllättävän vahvasti.

Tämä parhaillaan käytävä valon ja pimeyden taistelu ei suoranaisesti edes liity eri valtioihin. Molemmilla puolilla taistelua ovat kansainväliset joukot, joista toiset ajavat vapautta, ja toiset totalitääristä diktatuuria.

Katsoin muutama päivä sitten yöllä suoran lähetyksen Valkoisesta talosta, jossa presidentti Trump ja koko koronatyöryhmä esiintyi ja vastasi median kysymyksiin. Seuraavana päivänä yllätyin siitä, mihin media keskittyi ja mistä se kirjoitti.

Trumpin ryhmä oli kerännyt uutisklippejä siitä, kuinka epidemia on kehittynyt Yhdysvalloissa ja kuinka siihen oli valmistauduttu. Kooste sai monet valtavirtamedian esittämät väittämät näyttäytymään koomisessa valossa.

On ollut nerokasta aloittaa Valkoisen talon suorat lähetykset, koska se on ainoa tapa puhua suoraan kansalaisille ilman median harjoittamaa puolueellista editointia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Trumpin suosio on ollut suuressa kasvussa, sillä ihmisten on nyt paljon helpompi huomata median ylläpitämä hyökkäävä asenne, joka usein keskittyy vain ongelmien etsimiseen.

Kun nyt itse vielä todistin suoraa lähetystä ja luin sen jälkeen otsikot, oli aivan käsittämätöntä huomata, mihin valtavirtamedia keskitti huomionsa.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä:

Valkoisen talon työryhmään kuuluva immunologi Fauci sanoi vielä maaliskuun alussa, että kansalaisten ei tarvitse huolestua epidemiasta, ja on turvallista liikkua ulkona ja suurissa ihmisryhmissä. Silti Trump oli reagoinut jo aiemmin tilanteeseen ja kehottanut karanteeniin. Nyt Fauci kertoi, että olisi säästetty ihmishenkiä, jos karanteeni olisi aloitettu aiemmin, vaikka hän itse oli suositellut päinvastaista. Media uutisoi tämän: ”Trump olisi voinut pelastaa ihmishenkiä, jos..”

Nancy Pelosi, demokraattien kovaäänisimpiä Trumpin vastustajia, kehotti vielä helmikuun lopulla ihmisiä juhlimaan China Townissa ja kutsui Trumpia rasistiksi, kun hän sulki lentoliikenteen Kiinaan. Sama henkilö syyttää nyt, että ihmisiä olisi kuollut paljon vähemmän, jos Trump olisi reagoitu aiemmin. Strategiaan kuuluu, ettei pahimmillaan jopa valheellisia väittämiä koskaan myönnetä jälkikäteen eikä pyydetä anteeksi.
Media ei keskity lainkaan itse epidemiaan tai sen hoitoon vaan ainoastaan reagoi siihen, miten ”huonosti” kaikki on hoidettu. Trump sanoi, ettei häntä haittaa, vaikka häntä kritisoidaan jatkuvasti, mutta on hävytöntä median puolelta, etteivät tuhannet ja tuhannet lääkärit, tutkijat ja muut ihmiset, jotka paiskivat töitä kellon ympäri, saa kiitosta lainkaan.

Katso tästä Foxin Hannityn analyysi valtavirtamedian korruptiosta. Hän on harvoja valtavirtamedian edustajia, joka uskaltaa uhmata virallista narratiivia.

Onko siis lainkaan yllättävää, että Trump syyttää lehdistön edustajia feikkiuutisiksi? Media keskittyy ainoastaan syyttelyyn. Miksi? Mitä he ajavat takaa? Mitä he pelkäävät?

Miksi Suomen virallinen media toistelee täysin samoja syytöksiä? Keneltä ohjeet heille tulevat?
Olisiko Suomen median aika alkaa uutisoimaan oman tutkivan journalismin pohjalta?
Maailmalla usko valtavirtamediaan on radikaalissa laskussa. Uskottavuus tulee vähenemään vain entisestään, mikäli keskitytään ainoastaan uhkakuviin, joten olisiko nyt tullut aika Suomenkin median alkaa toimimaan itsenäisesti?

Kuka on Donald J. Trump?

Miksi yksi maailman menestyksekkäämmistä bisnesmiehistä haluaisi lähteä presidentiksi ja valtavan maailmanlaajuisen loanheittokampanjan kohteeksi?
Edes Hitler ei aikoinaan saanut samanlaista lokaa niskaan, sillä hänellä oli oman maan media tukenaan. Mistä tämä historiallinen median harjoittama ajojahti johtuu?
Trump on ensimmäinen Yhdysvaltain presidentti, joka ei ole aloittanut yhtään sotaa.

Hän on vähentänyt työttömyyttä valtavasti. Talous on lähtenyt nousuun. Hän on pidätyttänyt valtavat määrät pedofiileja ja ihmiskauppiaita.

Miksi media vaikuttaa vihaavan Trumpia? Suomessa asti?
Voisiko olla, että valtavirtamedia pelaa suurten rikollisjärjestöjen pussiin, joka haluaa pitää kaikki rikkaudet itsellänsä keinoja kaihtamatta, ja tietää tulevansa paljastetuksi, jos Trump jatkaa puikoissa?

Trump on ensimmäinen presidentti, joka on tullut isojen poikien klubien ulkopuolelta, kuten Council of Foreign Relations.

Tähän tehtävään tarvittiin tunnettu henkilö, jolla oli tarpeeksi omaisuutta rahoittaa massiivinen vaalikampanja. Ajatelkaa, kuinka kovaa itseluottamusta vaatii olla historian suurimman ja häikäilemättömimmän dissauskampanjan kohteena päivästä päivään, vuodesta toiseen.

Nyt Trump ilmoitti, että hänellä on täydellinen valta. Mihin hän viittasi tällä? Missä kohtaa niin kutsuttu Trump-kortti pelataan? Silloin, kun he tietävät olevansa voitolla.

Voimme siis lähiaikoina olettaa kuulevamme aikamoisia paljastuksia. Mitä nämä paljastukset sitten saattaisivat olla? Palaamme tähän artikkelin lopussa.

Yksi isoimmista ilmoituksista oli kuitenkin se, että Valkoinen talo katkaisi Maailman terveysjärjestön eli WHO:n rahoituksen viitaten kyseisen järjestön arveluttavaan toimintaan. He ovat aloittaneet tutkinnan aiheesta, joten tutustutaan mekin kyseiseen järjestöön nyt hieman tarkemmin.

WHO

H1N1-epidemia (sikainfluenssaepidemia) oli vuonna 2009 paljon otsikoissa. Nykyisin on hyvin tiedossa, kuinka WHO liioitteli tuolloin valtavasti epidemian uhkaa.

WHO:n avustuksella kehitettiin nopeasti rokotteet, jotka vahingoittivat lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. Jostain syystä tästä yksityiskohdasta ei uutisoitu juuri lainkaan.

Alla PACE: (”kattava vanhusten hoidon ohjelma”) -organisaation raportista katkelma:

 ”Maailman terveysjärjestön (WHO), EU:n terveysjärjestöjen sekä kansallisten hallitusten tekemä pandemian käsittely johti valtavien julkisten varojen tuhlaamiseen ja perusteettomiin pelkoihin Euroopan kansalaisten terveysriskeistä.”

PACE kutsui myös mediaa välttämään ”sensaatiota ja pelottelua kansanterveyden alalla”.

WHO vaati julkisen rahaston perustamista riippumattoman tutkimuksen, kokeiden ja asiantuntijaneuvojen tukemiseksi, jota mahdollisesti rahoitettaisiin lääketeollisuuden tuella.

”Näiden rokotteiden kehittämiseen investoitiin yli 4 miljardia dollaria, ja ilman pandemiaa rokotteista ei olisi ollut hyötyä. Hyödyntämällä propagandaa ja pelkoa, rokotteet työnnettiin pahaa ajattelemattomille ihmisille ja rahat saatiin kotiin.” – Natural Society 2014

Myös British Medical Journalin (BMJ) ja tutkivan journalismin toimiston (BIJ) yhteinen tutkimus on paljastanut vakavia eturistiriitoja Maailman terveysjärjestön (WHO) toiminnasta ja rokotteita valmistaneiden lääkeyhtiöiden välillä.

Heidän raportissaan kerrotaan, kuinka WHO on hyötynyt valtavasti pelotustaktiikoista, joita he ovat käyttäneet sikainfluenssarokotuksen käytön edistämiseen. Raportin mukaan massahysterian luominen oli WHO:n hätäneuvontakomitean tavoite. WHO kertoi maailmalle, että jopa 7 miljoonaa ihmistä voisi kuolla ilman rokotteita, joita he tuolloin menestyksekkäästi ajoivat.

”Avainneuvonantajat, jotka neuvoivat Maailman terveysjärjestöä influenssapandemian suunnittelussa, olivat tehneet palkattua työtä lääkeyhtiöille, ja he saivat hyötyä valmistelemistaan ​​ohjeista. WHO ei ole koskaan julkistanut näitä eturistiriitoja.”

”Oliko asianmukaista, että WHO otti neuvoja asiantuntijoilta, joilla oli todennettavia tutkimussuhteita sekä taloudellisia hyötyjä viruslääkkeitä ja influenssarokotteita tuottavien lääkeyhtiöiden kanssa?”

”Miksi WHO:n keskeiset ohjeet laati influenssa-asiantuntija, joka oli saanut suuria korvauksia töistään Rochen sekä GlaxoSmithKlinen kanssa?”

Ennen sikainfluenssaa 2009 WHO poisti pandemian määrittelystä tärkeän kohdan; pandemian ei tarvitse olla edes vaarallinen ihmisille! Tämä on tärkeä huomio ja hyvä muistaa myös peilaten sitä tähän hetkeen.

Mistä WHO saa rahoituksensa?

20 % rahoituksesta tulee valtioilta, loput 80 % yksityisiltä rajoittajilta, yrityksiltä kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, GlaxoSmithKline, Exxon, Pzifer, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, Merck, Novartis ja niin edelleen. Harva näistä yrityksistä on hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin tai ympäristönsuojeluun.

Yksityiset lahjoitukset ovat niin kutsuttuja korvamerkittyjä rahoja, joiden käyttötarkoituksista lahjoittajat saavat itse päättää.

750 miljoonaa tulee Bill Gatesilta, joka on nyt suurin rahoittaja, kun Yhdysvallat panivat rahahanat kiinni. Tämä tarkoittaa sitä, että Gatesin kaltaisen kaverin kaikki rahat kanavoidaan WHO:n kautta pakkorokotuksiin. Kuinka tietokoneohjelmien luoja voi olla yhtäkkiä maailman vaikutusvaltaisin lääkäri? Voiko WHO:ta ottaa enää millään asteella tosissaan?

WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus on myös vähintäänkin erikoinen tapaus. Ennen WHO:n tonttia hän toimi Etiopian terveysministerinä vuosina 2005–2012. Tämän jälkeen hän toimi Etiopian ulkoministerinä vuoteen 2016.

Ethiopian Registrar kertoo, että Adhanomin kaudella “terveysministeriö näytteli suurta osaa väestönvähennysohjelmissa käyttäen kemikaaleja/injektoitavia ehkäisyruiskeita Etiopian amhara-kansaa vastaan” ja tämän seurauksena sillä oli arviolta noin 2,5 miljoonan henkilön vähennys; kansallinen tilasto- ja väestörekisteri raportoi vuonna 2008 amharoiden väkiluvun pysyvän 17,2 miljoonassa arvioidun 19,6 miljoonan sijaan koska lapsia ei enää lainkaan syntynyt.

TPLF-juntan liki 30-vuotisen hallituskauden aikana, jolloin Adhanomin ministeripestitkin tapahtuivat, on arvioitu noin 8 % Etiopian väestöstä kuolleen, kadonneen tai paenneen maasta.

Ja sieltä suoraan WHO:n johtajaksi?

Uusi koronarokote on nimensä mukainen. Se perustuu täysin uuteen teknologiaan, ja siinä rokotetaan ihmiseen erilaisia virusten RNA-ketjuja. Näitä uuden teknologian rokotteita ei ole testattu ihmisillä.

Mikäli WHO:n ja THL:n suunnitelmat menevät läpi, tulee kyseessä olemaan maailman isoin ihmiskoe.

Ja miksi rokotusten pitäisi olla kaikille pakollinen? Eikö rokotteen ottaneiden pitäisi olla juuri turvassa tartunnalta?

Rokote joka sisältää RNA:ta vaikuttaa suoraan ihmisen DNA:n.
Haluaisitko, että joku pääsee manipuloimaan DNA:tasi? Mitä sitten tapahtuu? Kukaan ei tiedä.

Muistutan tässä kohtaa: Bill Gates on julkisesti Ted-puheessaan kertonut, että hyvien rokotteiden ansiosta ”pystymme vähentämään ihmispopulaatiota ratkaisevasti!” WHO:n nykyinen johtaja Tedros harjoitteli tätä jo menestyksekkäästi Etiopiassa.

Miksi luottaisimme kyseiseen järjestöön tippaakaan, kun meillä on konkreettista näyttöä siitä, kuinka se on hoitanut asiat vastaavanlaisissa tilanteissa aikaisemmin?

Yhdysvaltain hallituksen arvopaperi- ja pörssikomission mukaan Bill and Melinda Gates Foundation -säätiön sijoitusrahasto, säätiön tulolähde, investoi voimakkaasti moniin elintarvikkeisiin, alkoholiin ja ihmisten fyysiseen toimintakykyyn vaikuttaviin tuotteisiin. Tuotteisiin, jotka aiheuttavat ihmisille erilaisia sairauksia.

Gates Foundation Trustin sijoituslistalta löytyy muun muassa: Coca-Cola (466 miljoonaa dollaria), Walmart (837 miljoonaa dollaria), Yhdysvaltain suurin ruoka- ja johtava lääkkeiden ja alkoholijuomien vähittäismyyjä, Walgreen-Boots Alliance (280 miljoonaa dollaria), maailman suurimpia televisioyhtiöitä: Grupo Televisa (433 miljoonaa dollaria) sekä Liberty Global PLC (221 miljoonaa dollaria).

Lisäksi noin neljännes Gates Foundation Trustin varoista sijoitetaan Berkshire Hathaway Inc.  -holdingyhtiöön, joka omistaa 17 miljardin dollarin osuuden yhdysvaltalaisesta Coca-Cola-yrityksestä ja 29 miljardin dollarin osuuden Kraft Heinz Inc. -yrityksestä, maailman toiseksi suurimmasta ruokayrityksestä.

Näin valtavalla vaikutusvallalla maailmanlaajuisiin ruoka-, lääke-, ja mediakonserneihin pystytään vaikuttamaan aika paljon yhteiskunnan valtarakenteisiin. Sekä kansakuntien terveyteen.

Bill Gates maalaili jo vuonna 2015 että pian puhkeaisi pandemia, joka tulisi tappamaan miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti.

WHO ja Suomi

Muutama päivä sitten uutisoitiin, että Haavisto sekä Suomen valtio aikovat lisätä rahoitusta WHO:lle. Minkä ihmeen takia?

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos taas saa miljoonia WHO:lta. Täten heidän narratiivinsa on pitkälti Bill Gatesin kynästä. Itselläni tämä ei lisää luottamusta lainkaan kyseiseen tahoon.

Gatesin visioissa on radikaali väestön vähentäminen, sekä lopuille mikrosiru (ID2020) joko ihon alle tai rokotteen kautta. Onko tämä myös THL:n visio?

Suomen kuvalehti myös kyseli aikoinaan: Sikainfluenssa ja WHO: julistettiinko pandemia lääketeollisuuden painostuksesta?

Me kaikki varmasti muistamme, minkälaisia oireita kyseinen rokote aiheutti pelkästään meillä Suomessa. Esimerkiksi Puola ei ottanut rokotteita ollenkaan vastaan, eikä siellä silti puhjennut suurempaa epidemiaa. Niin kuin ei meillä Suomessakaan. Virallisen tiedon mukaan sairaalahoitoon joutui 1600 ja 44 ihmistä kuoli.

Narkolepsiatapauksia alkoi ilmetä vuosi rokotteen ottamisen jälkeen. Niitä oli varovaisempienkin arvioitten mukaan Suomessa satoja.

Rokotteista tulleita haittavaikutuksia ei luovuteta Suomessa ulkopuolisille tahoille. Miksi? Kun haittavaikutukset salataan, tulee mieleen kysymys: miksi rokoteohjelma on niin tärkeä?

Mikäli rokotukset vahingoittavat yksityishenkilöitä enemmän kuin itse tauti, on rokotteen valmistaja lain mukaan täysin syytön. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen valtio on vastuussa ongelmista. Kun haittatapauksia ei edes julkaista, ja henkilö sairastuu ja koittaa hakea korvauksia valtiota vastaan, ei asetelma välttämättä ole tasavertainen.

Allekirjoita pakkorokotusvastainen adressi täältä! 

Miksei samaa rahaa ja vaivaa laitettaisi puhtaan ja luonnollisen ravinnon saatavuuteen? Ja vaikkapa immuunijärjestelmämme vahvistamiseen? Ja ehkäpä myönteisten uutisten ja ilon lisäämiseen pelottelun sijasta?

Valo voittaa!

Fox uutisoi äskettäin, että Yhdysvaltain ulkoministeriö epäilee viruksen saaneen alkunsa wuhanilaisesta laboratoriosta. Harvardin professori ja kemisti Charles Lieberiä syytetään sekaantumisesta asiaan. Hänen alaisensa jäi lentokentällä kiinni lähes kahden kymmenen koronavirusta sisältävän säilytysrasian hallussapidosta. Lieber toimi strategisena asiantuntijana Wuhanin biolaboratoriossa.

Yhdysvaltalainen poliittinen neuvonantaja Roger Stone totesi äskettäin: ”Gates on mahdollisesti luonut koronan saadakseen ihmisiin mikrosirun.”

Gatesin Twitter ja Instagram tilit täyttyvät tuhansista ja tuhansista viesteistä, joissa häntä
vaaditaan vastuuseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Digitaalisten soturien ja kansalaiskirjeenvaihtajien määrä on räjähdysmäisessä kasvussa.

Alun alkaen malaria- ja reumalääkkeeksi kehitetty hydroksiklorokiini sekä vahva sinkki ovat toimineet niin hyvin lääkkeenä koronaa vastaan, että Trump puhuu pian tapahtuvasta karanteenin sulkemisesta. Sillä tiedetään parannetun myös punkkien levittämää borrelioosia. Jotkut arvelevat sillä voitavan parantaa jopa syöpää, johon myös elokuva Gerson Miracle viittaa.

Juuri äskettäin Yhdysvaltain kirurgikenraali Adams totesi heidän viimeisimpien kattavien tutkimuksien, jotka perustuvat todelliseen dataan, torppaavan täysin Bill Gatesin ”ennustettavan tartunnan mallin”, ja he aikovat alkaa palauttaa infrastruktuuria takaisin toimintaan jo toukokuussa.

Syyttäjä John Durham on avannut ensimmäiset suljetut syytekirjelmät, joita on nykyisin jo lähes 170 000! Se on määrä tulevista pidätyksistä koskien varjohallitusten jäseniä ympäri maailmaa.

Ensimmäiset pidätykset alkanevat pian FISA (foreign intelligence surveillance act) tapauksen tullessa takaisin julkisuuteen. Se tulee paljastamaan jo ennalta nimetyn Spygaten, jonka rinnalla Watergate oli pienen pieni asuntomurto.

Kyseinen julkistaminen liittyy valheellisiin kanteisiin, joiden mukaan Venäjä olisi vaikuttanut vaaleihin, sekä Obaman hallinnon harjoittamaan salakuunteluun ja lahjontaan.

Tällöin alkaa suuri korttitalo vavahtelemaan perustuksiaan myöten. Valtavirtamedia tulee sortumaan perässä, sillä sama ryhmittymä toimii molempien tahojen takana.

Trump julkaisi 2019 kuvan, jossa Hillary, Comey ja Obama olivat monien muiden kera jo kaltereiden takana, ja teksti kysyi: ”Nyt kun Venäjä salaliitto on todistetusti valhetta, koska alkavat oikeudenkäynnit maanpetturuudesta?”

Nykyinen hallinto tulee paljastamaan varjohallituksen, joka on pitkään vallinnut maailmaa sotien, kärsimyksen ja valheiden kautta. Pimeys tulee valoon.

On todella jännittävää nähdä, kuinka tämä kaikki tulee vaikuttamaan meidän lintukotoomme. Kuinka Suomen valtavirtamedian ja maksettujen tahojen käy tässä tulevien paljastusten keskellä?

Trump totesi äskettäisessä TV-puheessaan, että heillä on nyt totaalinen valta. Missä vaiheessa peliä niin kutsuttu ”Trump -kortti” pelataan?

Silloin, kun voitto on varmistettu. Ja kyseinen kortti on nyt lyöty pöytään.

Suuri Havahtuminen on alkanut!

Tämä on paljon suurempaa, kuin kukaan meistä osaa kuvitellakaan!

Meillä on avaimet kansana siihen, kuinka pehmeästi muutos uuteen maailmaan toteutuu. Olkaamme rohkeita, puhukaamme sydämestä ja auttakaamme läheisiämme.

Sillä me tiedämme, että kun tämä kaikki on ohi, olemme astuneet täysin uudenlaiseen maailmaan. Maailmaan, joka on niin kaunis ja tasa-arvoinen, että emme sitä osaa kuvitellakaan.

Ei sotia, ei köyhyyttä. Pidetään lippu korkealla!

Toivotan meille ihmetyksen täyteisiä tulevia viikkoja!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi