Järkälemäinen covidi-päivitys: ”Ei enää salaliittoteoriaa”

2021-01-10T19:58:05+02:0026.4.2020|

On uskomatonta elää näitä aikoja. Päivittäin tapahtuu niin paljon muutosta ja planeettamme tietoisuus tekee valtavia harppauksia! Samaan aikaan, kun varjot nousevat valoon ja monia epämiellyttävältä tuntuvia uutisia paljastuu, ihmiskunnan Suuri Havahtuminen kiihtyy ja voi lähes aistia sen kutkuttavan jännityksen läsnäolon. Elämme historian historiallisinta aikaa! Ajatelkaa, että olemme täällä juuri nyt!

Jälleen tahdon muistuttaa – mikäli alla olevat huomiot eivät palvele sinun hyvinvointiasi, voit halutessasi alkaa tutkimaan näitä uskomattomiltakin kuulostavia uutisia itse ja muodostaa täten oman totuutesi. Nyt on hienoin aika tarkastaa, mitkä uskomuksistamme palvelevat meitä ja lisäävät iloa ja uskoa elämäämme, kun kenties toiset vetävät meitä alaspäin. Uskon, että meidän on myös optimaalinen aika oppia elämään armollisemmin sekä itseämme ja toisia kohtaan. Pyrkiä olemaan tuomitsematta ja harjoittaa enenevässä määrin kiitollisuutta sekä anteeksiantoa.
Olemme kaikki ainutlaatuisia olentoja, täällä yhdessä ja toisiamme varten.

Viime päivinä on tullut uskomattomalta kuuostavia paljastuksia, joista riittää opiskeltavaa vuosiksi eteenpäin. Kaikkien aikojen datapommi on aktivoitu; Wikileaks julkaisi kaikki dokumentit kerralla, ja otsikoita nopeasti selailtuani ei jäänyt epäselväksi, kuinka valtavasta paljastuspaketista on kyse. Jännittää jo etukäteen, minkälaista informaatiota sieltä miljoonat uteliaat tutkijat ympäri maailmaa löytävätkään!

 • PÄIVITYS: On selvinnyt, että Wikileaks datapommi ei käsittänytkään vielä kaikkea aineistoa. Silti se on erittäin kattava ja tutustumisen arvoinen!

Toinen käsittämätön paljastus seuraa heti perässä. Googlen hakukone on vapautettu sensuurista, ja peliä isosti muuttava dokumentti Illuminaatin 13 hallitsijasuvusta on saanut päivänvalon!

Pitkään salaliittoteoriana pidetyn ryhmittymän syväanalyysi löytyy kuitenkin Yhdysvaltojen hallituksen CIA:n sivuilta, ja tämä yksityiskohta tuo sille aivan toisenlaista uskottavuutta. Kyseessä on lähes 300 sivun selonteko näistä pahasti traumatisoituneista perheistä, jotka ovat pitkään sekaantuneet planeettamme historiaan. Selvityksen mukaan kyseiset tahot hallitsevat poliitikkoja ja suurta osaa valtavirtamediasta ja satanismi, pedofilia ja petokset kuuluvat olennaisina osina näiden valtasukujen toimintaan. Tutkimuksen mukaan globalismi, natsit, Clintonit, ihmiskauppa, Israelin valtio, kuninkaalliset ja toinen maailmansota liittyvät vahvasti Illuminatien toimintaan. Kirjoituksen mukaan he ovat myös pimittäneet esimerkiksi ilmaisen energian patentit jo Nikola Teslasta lähtien. Tästä on yli sata vuotta.

 • PÄIVITYS: Bloodlines of Illuminati on Fritz Springmeierin kirjoittama tietokirja, joka on alunperin julkaistu jo vuonna 1995. Merkittävää on kuitenkin se, että se löytyy valtion tiedustelupalvelun sivuilta, jolloin kirjan sisältö on vähintäänkin joillain tavoilla merkityksellistä informaatiota.

Hesari: Disinformaatio | EU varoittaa: Venäjä ja Kiina lietsovat salaliittoteorioita koronaviruksen varjolla.

Salaliittoteoria on CIA:n luoma termi, jolla haluttiin saattaa Kennedyn murhaa tutkivat ihmiset naurunalaiseksi. Tänä päivänä harva kuitenkaan enää uskoo, että virallinen selvitys tuosta tragediasta olisi millään tavalla uskottava. Salaliittoteoreetikko tarkoittaakin kirjaimellisesti totuudenetsijää. On myös hyvin todennäköistä, että Kennedyn salamurha nousee pian otsikoihin uudestaan.

Myös koronaepidemian vaarallisuus saa päivittäin yhä useamman ja useamman ihmisen havahtumaan. Eräs merkittävä yhdysvaltalainen hengitysongelmiin erikoistunut lääkäri julkaisi äskettäin videon, joka meni saman tien viraaliksi. Nyt muutamia päiviä myöhemmin video on poistettu YouTubesta, ja tämänkaltaista erittäin arveluttavaa sananvapauden rajoittamista harjoitetaan jatkuvasti enemmän. Linkkaan videon heti tähän, jos löydän se toisaalta, mutta lääkärin viesti ei jättänyt epäilyjä. Video oli kuvattu sairaalassa, missä hän lääkärinvaatteissa piti pitkän puheen siitä, miten hän kokee kyseisen epidemian pääkallopaikalta. Lääkäri työskentelee kahdessa isossa sairaalassa New Yorkissa.

”Kaikki hengitysvaikeuksiin linkittyvät potilaat merkitään automaattisesti suoraan koronatartunnan saaneiksi.”

Lääkärin mukaan yksikään koronatesti ei tutki tarkkaa virusta, vaan RNA-ketjun reaktiota (mihin tahansa virukseen), ja jos reaktioissa on pienen pienikin muutos, merkataan sen heti koronatartunnaksi! RNA-ketjun puolustusreaktiot voivat aktivoitua myös säteilystä tai muista sairauksista, lääkäri toteaa. Se ei myöskään ole tarttuvaa, sillä kukaan hänen kollegoistaan ei ole saanut tartuntaa. Lääkäri epäileekin, että jokin ihan muu aiheuttaa oireilut epidemian hot spoteissa.

Suurin osa lääkäreistä uskoo myös hänen mukaansa tähän epidemiaan, sillä he uskovat mitä heille on kerrottu eivätkä välttämättä itse uskalla tai ymmärrä lähteä kyseenalaistamaan virallista narratiivia.

”Teidän tarvitsee nyt ymmärtää tämä: Illuminati / varjohallitus (eng. Deep State), haluaa sulkea koko maailman, ja asettavat lapsemme ja lapsenlapsemme velkakierteeseen tämän kauhean huijauksen johdosta, mitä he eivät koskaan pysty maksamaan. Tämä tunnetaan toisella nimellä myös New World Order, uusi maailmanjärjestys.”

”En ole koskaan elämässäni ja pitkän lääkäriurani aikana nähnyt, että ruumiita kasataan trailereille ja toimenpidettä kuvataan uutisiin. Uskon, että tätä tehdään siksi, että ihmiset pelkäisivät enemmän.”

Ajatelkaa nyt, epidemialla on noin 0,1 % kuolleisuus  ja ruumiit viedään näyttävästi ”joukkohautoihin”. Lääkäri ei edes usko niiden olevan oikeita ruumiita ja sanoo että tämä on puhdasta huijausta!

Lopuksi lääkäri painottaa, että alkaisimme itse ottamaan tästä selvää! Kysykäämme kysymyksiä!

Toinen yhdysvaltalainen lääkäri toteaa: ”Kun potilaita kuolee niissä kahdessa sairaalassa, jossa työskentelen, ja heillä on minkäänlaisia hengitysongelmia, meidät on määrätty lisäämään kuolintodistukseen Covid-19 kuoleman syyksi. Näitä potilaita ei edes ole testattu koronasta. Syöpä, trauma ja verenhukkakuolemat listataan kaikki koronan aiheuttamiksi kuolemiksi. Jos on sairas, lähes jokaiselle annetaan happea. Joten, jos kuolet, korona lisätään kuolintodistukseesi! Tämä on huijausdemia! Kaikki on valetta!”

Myös tämä uusi tutkimus osoittaa, että epidemian nousu- ja laskukäyrät eivät eroa millään tavalla toisistaan – oli maa laittanut ihmiset karanteenin tai ei, kuten esimerkiksi Ruotsissa. Käyrät ovat täysin identtiset. Tämäkin vihjaa jo vahvasti siihen, että kyseessä ei voi olla virusepidemia.

Elämme uskomattomia aikoja, jolloin valtaosa planeettamme väestöstä löytää uskon itseensä ja siihen, mikä sydämessä tuntuu oikealta. Tämä saattaa aiheuttaa myös paljon synnytyskipuja, kun varjot nousevat pintaan. Ajatelkaa miltä tämä kaikki tulee näyttämään, kun näistä paljastuksista tule julkista! Uskon vahvasti, että niin tulee ennemmin tai myöhemmin tapahtumaan.

Meneillään oleva loppunäytös on ihan parasta viihdettä, kun siihen alkaa suhtautumaan luottavaisesti. Omaa etuansa tavoittelevat tahot pussittavat itsensä parhaillaan niin näyttävästi, että epäselvyydet tahojen agendoista ei jää kenellekään epäselviksi! Kun kaikki data on olemassa, voidaan myös kaikki näyttää mustaa valkoisella.

Peli on ihan pian pelattu! Jos koet tärkeäksi nämä sanomat, olisi ihanaa, jos jakaisit valitsemallasi tavalla näitä tekstejä mahdollisimman monille ihmisille. Meillä on valta. Meillä on voima ja avaimet!

Valkoisen talon koronatyöryhmään kuuluva Birx sanoi äskettäin puheessa, että meillä ei ole enää ole flunssaa. Lipsauttiko hän tahallaan myös sairauden todellisen luonteen?

Pedofiliaa, satanismia ja Pizzagatea

Koomikko Ricky Gervaisin juontajanominaisuudessa pitämä avajaispuhe Golden globe -gaalassa oli herkullista katsottavaa! Gervais vitsaili reippaasti Hollywoodin kerman pedofiliasta. Katso tästä hänen alkujuontonsa.

Useat näyttelijät, kuten Elijah Wood, Macaulay Culkin ja Corey Feldman, ovat kertoneet avoimesti Hollywoodin pimeästä puolesta, julkisesta salaisuudesta.

On valtavan haastavaa ajatella, että kuuluisat ja tunnetut ihmiset harjoittaisivat jotain niin kauheaa kuin pienten lasten hyväksikäyttö.

Täältä löytyvässä valokuvassa Jacob Rothchild ja Maria Abramovic poseeraavat saatanaa esittävän taulun edessä.

Maria on kuuluisa taiteilija, joka tunnetaan todella häiritsevistä taideteoksista, joissa usein viitataan lasten hyväksikäyttöön, satanismiin ja erilaisiin rituaaleihin. Hän on myös hyvä tuttu lukuisille silmäätekeville ihmisille, varsinkin musiikkiteollisuudesta ja Hollywoodista. Hän on järjestänyt usein ”spirit cooking” -tilaisuuksia, joissa useat julkisuuden henkilöt nauttivat kuolleiden ihmisten kehoilta näyttäviä annoksia, juovat vereltä näyttäviä juomia ja tilaisuudet ovat muutenkin vahvasti kannibalistisia piirteitä sisältäviä.
Vaikka tämä kuulostaa todella hurjalta, vaikuttaa siltä, että monet tunnetuista johtajista ja julkisuuden henkilöistä uskovat lusiferiseen uskontoon.
Useat johtajat ja julkisuuden henkilöt on kuvattu esittelemässä joko pirunmerkkiä tai Illuminatin suosimaa yhden silmän symbolia.

Näiden piirien puuhista ja lasten kauheista hyväksikäytöistä kumpusi myös niin kutsuttu Pizzagate. 50 arvostetuimman henkilön joukkoon Washingtonissa nimetty James Alefantis on Comet Ping Pong -pitserian omistaja, ja hänen ravintolansa alakerrassa lapsia hyväksikäytettiin ja pidettiin vankeina. Alefantis vietti aikaa hyvin vaikutusvaltaisten poliitikkojen ja julkisuuden henkilöiden kanssa.

Hänet on kuvattu Obaman kanssa valkoisessa talossa, ja Wikileaks on julkaissut esimerkiksi hänen ja Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podestan meilin vaihtoa kyseisen miehen kanssa. Heidän käyttämästään salakielestä huolimatta kirjeenvaihdon aiheet eivät jää epäselviksi. Joku voisi kysyä, että sattumaako vain – ”j’aime al’enfants” on ranskaa ja tarkoittaa ”rakastan lapsia”.

Mikäli haluat tutustua aiheeseen enemmän, katso täältä huikea dokumentti Out of Shadows, jossa aiheen lisäksi tarkastellaan oivaltavasti myös median käyttämää ohjelmointia.

Oletko tullut ajatelleeksi esille piilotettua termistöä? Media sana saa alkunsa meediosta, joka välittää viestejä tuonpuoleisesta. Televisio – tell a vision; kerro harhanäky. Kanava – kanavointi, jälleen viestejä toisaalta. Ohjelma – ohjelmointi.

Vaikka Pizzagateen on yhdistetty useitakin henkilöitä, todisteista huolimatta yhtäkään tutkimusta heihin ja heidän osallisuuteensa ei ole aloitettu.

FBI on seurannut tapausta jo pitkään. Pizzagatea ei tosiaan voi nimittää valeuutiseksi, sillä virallisia tutkimuksia ei ole lainkaan tehty. Pedogateen tutustunut ja siitä uutisoinnut Liz Crockin sai välittömästi potkut.

Jeffrey Epstein oli tunnettu pedofiili, ja hänen ”Lolita-saarellaan” vieraili julkisuuden henkilöitä Bill Clintonista (26 kertaa) Bill Gatesiin. Gates ei ole suostunut kommentoimaan useiden vierailuittensa syitä. Vierailut ovat tuskin liittyneet hyväntekeväisyysprojekteihin, sillä niistä kyseinen herra on ollut aina hyvin monisanainen.
Asioihin perehtyneelle ei myöskään ollut lainkaan vaikea ennustaa, ettei Epstein selvinnyt koskaan todistaja-aitioon asti.

Symbolismi on avainasemassa, kun lähdemme availemaan silmiämme näiden kavereiden liian pitkään jatkuneihin puuhiin. He ovat aina olleet niin itsevarmoja, että he ovat laittaneet symbolinsa ja agendansa meidän kaikkien nähtäville. Täten ”olemme antaneet luvan” heidän puuhilleen, ja he naureskelevat partoihinsa, kun emme näe täysin näkyvillä olevia vihjeitä. Toinen erittäin kiehtova ”symbolismin” lähde on etymologia, sillä useimpien englantilaisten sanojen pohjana on latina (tai muinaiskreikka), joka on ollut pitkään eliitin salakieli.

WHO:n logossa esiintyvä siivekäs sauva, jota kiertää kaksi käärmettä, on Tuonelaan johdatettavien kuolemansauva muinaisesta Egyptistä.

Wuhanissa sijaitsevan WuXi AppTec -laboratorion osoite on 666 Gaoxin Road. Myös Rockefeller rakennuksen talonnumero on sama. Osaatko arvata, kuinka monta metriä korkea on Etelämantereella sijaitseva Rockefeller-vuori? Kyseinen numerosarja löytyy myös Disneyn sekä Cernin logoista.

Oletko sattunut koskaan tarkastelemaan jokaisesta myyntituotteesta löytyvää viivakoodia tarkemmin? Saattaa olla hieman kuumottavaa huomata, että ensimmäinen, keskimmäinen sekä viimeinen numero kyseisessä koodissa on kuusi. Jotta tämä ei jäisi huomaamatta, ovat näitä numeroita symboloivat kaksoisviivat vielä pitempiä, kuin muiden numeroiden. Kuinka se menikään raamatussa: kun jokaisessa tuotteessa ja ihmisessä (mikrosiru) on pedonmerkki, saapuu antikristus. Voiko tämä vieläkin olla vain tahatonta sattumaa?

Jokainen meistä on nähnyt Illuminatin pyramidin ja kaikennäkevän silmän dollarin setelissä. Lähes jokaisen suuren mediakorporaation logosta löytyy silmä tai pyramidi. Muistatko MTV:n kaikki logot? Ensimmäinen oli pöllö (vahva muurarisymboli), sitten tuli kolmio (pyramidi) ja sen jälkeen silmä. Hmm.

Heidän pitkään viljelemänsä symbolismi tulee myös olemaan heidän oma akilleen kantapäänsä, sillä yhä useampi ja useampi alkaa nähdä heidän savuverhonsa lävitse.

Ennustajia ja kristallipalloja

Valkoisen talon koronatyöryhmästä tuttu Anthony Fauci on myös ennustanut pandemian Trumpin kaudelle vuonna 2017. ”Ei ole epäilystäkään, että yllättävä pandemia tulee puhkeamaan Trumpin aikana…” Kuinka hän pystyi ennustamaan tämän?

Kuten tiedämme, saman ennustuksen on tehnyt myös Bill Gates. Sattumoisin kyseiset herrasmiehet ovat vielä ystäviä ja heidän yhteytensä on ikuistettu valokuvin.

Vuonna 2015 Fauci lahjoitti Wuhanin biolaboratoriolle 3,7 miljoonaa dollaria.

Nyt hän(kin) puskee maailmalle testaamatonta rokotetta ja vähättelee toimivaksi havaitun lääkkeen (hydroksiinikloridi + sinkki) vaikutuksia. Useissa kaupungeissa Yhdysvalloissa on jo järjestetty suuria mielenosoituksia, joissa on vaadittu Faucia erotettavaksi.

“Ainut turvallinen rokote on rokote, jota ei koskaan käytetä.” – James R. Shannon, Yhdysvaltain hallituksen terveysvirasto

Globalistit ja maailmanhallitus

“Meillä on edessämme mahdollisuus takoa meidät ja tulevat sukupolvet uuteen maailmanjärjestykseen – maailmaan, jossa laki, ei viidakon laki, määrää ja hallitsee kansakuntien käyttäytymistä. Kun onnistumme – ja me todella onnistumme, meillä on kunnon mahdollisuudet tähän uuteen maailmanvaltaan, valtaan, jossa vakuuttava YK voi käyttää sen rauhanturvaajanroolia täyttämään YK:n perustajien lupauksen ja vision. ” – George H. W. Bush

Äskettäin The Sun uutisoi, että YK:n työntekijät ovat raiskanneet 60 000 ihmistä, ja että organisaation henkilöstöstä 3 300 henkilöä olisi pedofiileja. WHO on YK:n alainen organisaatio. Iltalehti uutisoi WHO:n käyttävän enemmän rahaa matkakuluihin, kuin tutkimuksiin.

Myös Henry Kissinger kertoo heidän suunnitelmistaan: ”Kun kansa saadaan polvilleen jonkin ulkopuolisen uhan avulla, ovat he valmiita antamaan oikeutensa pois vapaaehtoisesti meidän sitä ehdottaessa.”

Koska se on meidän omaksi parhaaksemme – eikö niin?

Mitäpä, jos media ei tosiaan kerro kaikkea ja kokee itsensä uhatuksi ihmisten tullessa tietoisemmiksi. Mitäpä jos kaikki onkin ennemmin juuri päinvastoin, mitä valtavirtamedia kertoo?

Mitäpä jos – leiki kanssani ajatuksella – Trump ja vaikkapa Putin eivät kuuluisikaan niihin samaan ryhmään, jota media niin tarmollisesti parjaa? Jos media olisikin ”pahisten” puolella, voisiko Trumpilla ja Putinilla olla jonkinlainen yhteinen suunnitelma heidän voittamiseksi? Mitäpä jos Helsingissäkin 2019 tavanneet johtajat sumplivat silloin yhdessä strategioitaan? Huhu kertoo, että Putinin Helsingissä Trumpille lahjoittaman jalkapallon sisällä olisi ollut kopiot Hillary Clintonin pahamaineisista meileistä. Hillaryn lähipiiristä on murhattu lukuisia ihmisiä, heistä kuuluisimpana Seth Rich. Näissä saattaa kyse olla hyvinkin kostosta tai varoituksista toisille sisäpiiriläisille pitää suunsa kiinni. Näihinkin aiheisiin saamme varmasti pian lisää valoa.

Venäläinen tiedemies ja politiikan tutkija professori Igor Panarin toteaa moskovalaiselle Business Gazeta -lehdelle seuraavaa: ”Meneillään on maailmansota biologisella aseella”.

Hänen mukaansa varsinkin Trump ja Putin ovat olleet hyökkäyksen kohteena, mitä johtaa Yhdysvaltain poliittinen mafia, johon kuuluu Clintonien klaani, Sorosin ja Gatesin finanssi-ideologinen järkäle sekä CIA.
Viestinnän hänen mukaansa hoitaa kansainvälinen korporaatiomedia, joka levittää disinformaatiota maailman tapahtumista.

”Totta kai COVID-19 on biologinen ase. Siitä minulla ei ole mitään epäilystä. Sen alkuperä on keinotekoinen, samaten kuin sen ympärille nostatettu informaatioaalto.”, kertoo Panarin.

Valon määrä kasvaa kasvamistaan

Valkoisen talon äskettäisessä lehdistötilaisuudessa Trump paljasti asian, joka ei varmasti ole lääketeollisuudelle ilouutinen: auringonvalo ja lämpo, sekä UV-valo tuhoaa nopeasti koronaviruksen heikoimpia lenkkejä ja kesä on tulossa! Hän suositteli menemistä perheen kanssa aurinkoon ja pian pääsemme takaisin töihin. ”Tulette yllättymään!”

Monet ovat veikkailleet hänen puhuneen meille uudenlaisesta hoitomuodosta, joka on pitkään ollut salattuna. UV-valon tiedetään tuhoavan tulehduksia ja viruksia, joten on loogista ajatella, että se vaikuttaisi myönteisesti sairastuneisiin.

Useat tutkijat ovat samaa mieltä.

Aurinko on muuttunut viime vuosina keltaisesta tähdestä keltavalkoiseksi tähdeksi ja paljon kirkkaammaksi. Fotonit ovat elämänehto ja auringon valo vaikuttaa meihin koko ajan voimallisemmin. Olisi mielenkiintoista kuulla, onko auringon valosta saatavan D-vitamiinin määrä myös kasvanut viime vuosien aikana.

Trump on ainoa viimeaikaisista Yhdysvaltain presidenteistä, joka ei ole osallistunut yhteenkään sotaan, ja hän totesi, ettei halua olla poliisina maailmalla kertomassa miten asiat kuuluisi tehdä ja sotilaita kutsutaan parhaillaan kotiin ympäri maailman. Sodat ovat valtavia tulolähteitä globalisteille, joten ei ihme, ettei hän ole suosittu siinä kerhossa.

Trumpin valtakaudella on ihmiskauppaan ja lasten hyväksikäyttöön puututtu ennätysmäisin voimin; ihmiskauppiaita on pidätetty kymmeniä tuhansia ja lakeja muutettu hankaloittamaan kyseistä liiketoimintaa. Tämäkin voi olla yksi syy, miksi hänet koetaan uhkaksi tietyissä ryhmissä. Lapsi- ja ihmiskaupassa liikkuvat hirmuiset rahat, ja useimmat hanat on nyt laitettu kiinni tässäkin rikollistoiminnassa.

Hyväksikäytettyjä lapsia pelastetaan parhaillaan valtavissa operaatioissa. Tämänkaltaisten asioiden tullessa julki tulemme kokemaan valtavaa kollektiivista tuskaa. Samaan aikaan voimme iloita, että tuhansia vuosia kestänyt orjakauppa on vihdoin oikeasti ohi.

Myös energiamarkkinoilla kuohuu! Äskettäin öljyn hinta putosi negatiivisen puolelle, jopa miinus 40 dollariin. Talousasiantuntijat ovat olleet tyrmistyneitä – tämänkaltaista ei ole koskaan ennen tapahtunut!

Kun petrodollari tuhoutuu – alkaa nykyinen FIAT-pankkijärjestelmä olemaan jo aikamoisessa pinteessä. Kannattaa myös muistaa, että Trump kansallisti äskettäin Yhdysvaltain keskuspankin. Pankkijärjestelmä on pitkään perustunut kuvitteelliselle rahalle (lue täältä enemmän).

Ja parhaillaan tapahtuvat muutokset johtavat vääjäämättä uudenlaisen, tasavertaisemman ja manipuloimattoman pankkijärjestelmän syntyyn!

Tämä epidemia on myös todistanut sen, että globaalit toimitusketjut, joissa kaikki hankitaan halvimmalla ulkomailta, eivät toimi. Kuten olemme huomanneet – varsinkaan silloin, kun maailmalla tapahtuu suuria mullistuksia. Tästä tietysti hyvänä esimerkkinä tietyt maskikaupat meillä Suomessa.

Uusi maailmanjärjestys, joka perustuu täysin keskitettyyn teknokraattiseen valtaan, on aina ollut tämän globalistiryhmän tavoitteena. Tähän Trump on todellisuudessa viitannut lähes jokaisessa puheessaan: ”Olemme sodassa näkymätöntä vihollista vastaan”.

En usko hänen viittaavan koronaan tällä iskulausella. Olemme siirtymässä aivan uudenlaiseen maailmaan, jossa meidän ei tarvitse enää kärsiä ihmiskuntaa sortavan käden alla. Kärsimys on ollut tämän planeetan suurin tulon lähde liian pitkään. Nyt saa riittää ja me voimme sanoa ei kiitos.

Näiden tahojen puheitten tulkintaohje voisikin olla tästä hetkestä eteenpäin – kun käännämme esitetyn ”faktan” sisäistä peiliä käyttäen täysin päinvastoin, saamme selville, mitä he oikeasti kertovat.
Vanhin heidän kikoistaan on ollut aina: ”Syytä vastustajaa (tai ihmiskuntaa) siitä, mitä itse teet!”

Kotimaassa liikkuu myös huhuja siitä, että THL:n todelliset puuhat tullaan pian tuomaan päivänvaloon.

Poliisi epäilee Suomen tunnetuinta rokotetutkijaa törkeästä petoksesta – Tampereen yliopisto jätti itse tutkintapyynnön.

Uudenlaista informaatiota järjestöiden puuhista on myös pian tulossa, äskettäin julkaistiin myös valtavat määrät WHO:n sähköposteja, joiden mukaan korona on alun perin luotu laboratoriossa risteyttämällä SARS- ja HIV-virukset. Paljastuksen mukaan koronavirus luotiin tuhoamaan hapensaanti, mutta virus muuntautui nopeasti ja jäi täten suutariksi. Kun Suomessakin media varoittelee otsikoilla: ”Varoitus: virus voi muuttua nopeasti!”, kertoo sekin omalla tavallaan totuuden – virus on muuttunut niin heikoksi, että tarvitaan koko ajan pelottavampia otsikoita!

Netissä on myös levinnyt video Valkoisen talon tiedotustilaisuutta valmistelevien työntekijöiden puheista, sillä mikrofonit oli ”vahingossa” avattu liian aikaisin.

Keskustelussa kaksi pressin tuoleja järjestelevää miekkosta puhuu keskenään kuolleisuudesta ja epidemian vakavuudesta. ”Eli kyse on perusflunssasta… vain 0,1% kuolleisuus… tämä oli iso huijaus…”.

Nyt olisikin jo korkea aika alkaa vaatimaan maailman käynnistämistä takaisin, koska alkaa näyttää todella vahvasti siltä, että meitä pidetään karanteenissa aivan turhaan.

Valtavirtamedian suossa tarpomisen syvetessä on sosiaalinen media noussut vaivihkaa todellisiksi uutisiksi. Aiemmin mainittu Maria Abramovic valittiin äskettäin Microsoftin uuden LIFE-nimisen kampanjan kasvoksi. Kun mainos julkaistiin, sai se muutamassa päivässä yli 24 000 alapeukkua, ja vain reilu viisisataa yläpeukkua. Kampanja poistettiin nopeasti ja vähin äänin netistä.

Tämä on jälleen huikea esimerkki meidän kollektiivisesta voimastamme. Kun ”digitaalisten sotureiden” määrä kasvaa, on pimeän voimien yhä haastavampi pitää yllään kulissejaan.

Olisi tosi hienoa, jos joku meidän kotimaamme rohkeista lääkäreistämme haluaisi kertoa anonyymisti Valomedialle, minkälaisia kokemuksia hänellä on tästä meneillään olevasta tapahtumasta. Kutsun jokaista rohkeaa sielua jakamaan tietojansa piilotetuista agendoista, joita valtaapitävät ovat verhojensa takana pitkään puuhastelleet.

Jos sinulla on sisäpiiritietoa aiheista, jotka eivät ole sydämesi mukaan linjassa kansamme eduksi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Turvallisuus taataan anonyymisuojalla. Haluamme auttaa kansaa tulemaan tietoisemmaksi, ennen kuin suuret paljastukset alkavat ja kaikki tulee päivänvaloon!

Tapahtumat etenevät nyt optimaalisesti. Mitä paksummiksi median ja globalistien suunnitelmat ja paljastukset käyvät, sen helpompi on näyttää jälkikäteen toteen heidän agendansa.

Kaikki data on tallella. Saamme päivittäin heidän toimistaan ja valheistaan enemmän näyttöä. Tämän hetken tapahtumat sallitaan siksi, että heidän annetaan paljastaa parhaillaan kaikki temppunsa ja korttinsa. Salailun aika on päättynyt. Kaikki tulee valoon.

Olemme siirtymässä parhaillaan uuteen todellisuuteen, luonto puhdistuu ja kesä on tulossa. Öisten ulkoilujen uskomaton lintukonsertto soi parhaillaan kauniimmin ja voimallisemmin, kuin koskaan. Luonnon kauneuden ja elämän monimuotoisuuden tarkkailu on parasta lääkettä, välillä meinaa itkettää kun on niin kaunista. Sisäinen rauha täyttää kehon, ja läsnäoleminen syvenee.

“Muista, että joka kerta kun valitsemme rakkauden pelon sijaan, planeettamme kehittyy – valinta kerrallaan.”

 

 

Olkaamme rohkeita, ja uskaltakaamme kääntyä hädän hetkellä toisten puoleen. Uskaltakaamme olla haavoittuvaisia, avoimia ja anteeksiantavia.

Lue täältä ajankohtainen kaunis ja koskettavan inspiroiva satu anteeksiannosta!

Lopun kevennykseksi vielä somessa kiertävä ohjeistus tähän hetkeen:

 1. Kotoa ei saa lähteä minnekään, paitsi jos lähtee niin sitten saa.
 2. Kyläillä ei saa, mutta se ei ole kiellettyä.
 3. Maskeista ei ole tutkittua hyötyä, mutta niitä pitää kuitenkin käyttää.
 4. Kangasmaskien käyttöä suositellaan eikä niistä ole tutkitusti hyötyä.
 5. Apteekissa myytävät sairaalamaskit pitää säästää terveydenhoidon työntekijöille.
 6. Kaupat ovat kiinni paitsi ne, jotka ovat auki.
 7. Kuntosalit ovat kiinni paitsi ne, jotka ovat auki.
 8. Ruuat pitää tilata verkosta. Jos nyt jättää tilauksen, ruokaa voi vielä saada juhannukseksi.
 9. Korona on vaarallista vain vanhoille ja vaivaisille ja niille perusterveille nuoremmille, jotka siihen kuolevat.
 10. Käsineitä ei tarvitse käyttää, mutta mihinkään ei pidä koskea paljain käsin.
 11. Paras keino pitää korona kurissa on testaaminen. Siksi ketään ei nyt testata.
 12. Mökille ei saa lähteä eikä se ole kielletty.
 13. Uudenmaan sulku purettiin mutta sieltä ei saa lähteä minnekään eikä sinne saa mennä.
 14. Ulkomailta palaaville ei ole karanteenia mutta heidän pitää odottaa kaksi viikkoa ennen kuin he ovat kontaktissa kehenkään.
 15. Pandemia kestää kolme kuukautta tai kolme vuotta tai ehkä se ei pääty koskaan.
 16. C-vitamiinista ei ole hyötyä koska Juhani Knuuti sanoo.
 17. Suomen tartuntakäyrä on laskenut tavoitetasolle ja siksi pahin on vielä edessä.
 18. Virus elää pinnoilla tunnin tai kaksi tai viisi päivää ja koronan voi saada maitopurkista tai sitten ehkä ei, koska virus ei näköjään pysy kauaa toimintakykyisenä, joten kaikki ostokset pitää pestä eikä niihin saa koskea paljain käsin.
 19. Sanna Marin tekee koko ajan huonoja päätöksiä, minkä takia hänen kannatuksensa on yli 80 prosenttia.
 20. Sitten on myös WHO, Bill Gates, 5G-mastot, pakkorokotukset, huoltovarmuusvirasto, Tiina Jylhä ja hesalaiset mökkeilijät.

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi