Kuuma elokuun päivitys: pelastakaamme lapset!

2021-02-26T18:40:02+02:0013.8.2020|

Ihanaa elokuuta, rakas lukija! Toivottavasti kesäsi on ollut kaunis ja rentouttava. On tehnyt todella hyvää pitää hieman lomaa ja maadoittua luonnossa uiden, saunoen, veneillen ja nuotiolla istuskellen. Sielu ja mieli lepäävät.

Samaan aikaan, kun olemme saaneet nauttia täällä koto-Suomessa ihanasta suvesta ja aurinko on paistanut, on myös maailmalla tapahtunut paljon.

Kun alamme lähestyä loppukesää, on hyvä hieman valmistautua siihen, minkälaisia suunnitelmia eliitillä on mielessään, ja päivittää sitä missä tällä hetkellä mennään.

Älä usko mitään tässä artikkelissa suoralta käsin. Mikäli kiinnostut, tai olet epäileväinen – ota itse selvää! Vain näin voit muodostaa oman totuutesi.

Kesän satoa

Vaikka Suomen suvessa monet maailman hullutukset tuntuvat kovin kaukaisilta, niin rapakon takana todella kuohuu. Negatiivisen eliitin kaikki aseet ja ammukset on aktivoitu, ja koronaepidemian ylläpitäminen sekä mellakoiden ruokkiminen on nyt arkipäivää Yhdysvalloissa. Alkaa näyttää siltä, että siellä toimivien tapahtumien ilmentymät toimivat nyt koko maailman tulevaisuuden loppunäyttämönä.

Suuressa roolissa tässä loppunäytöksessä ovat marraskuun presidentinvaalit, joiden lopputulos saattaa olla todella ratkaisevassa osassa koko maailman tulevaisuutta ajatellen, ja sen suorat vaikutukset heijastuvat tänne meille Pohjoismaihin saakka. Pähkinänkuoressa tilanne näyttää nyt seuraavalta; mikäli eliitin etuja ajavat demokraatit voittavat, alamme nopeasti siirtymään todella erilaiseen todellisuuteen, jossa tekoäly valvoo sirun kautta jokaista henkilöä, itsenäinen toimeentulo on tehty todella haastavaksi ja yhteiskunta siirtyy teknokraattiseen ja orwellialaiseen järjestelmään. Toinen aikajana on huomattavasti erilaisempi, jossa tätä planeettaa pitkään vaivannut köyhyys ja kärsimys häviävät, ja ihmiskunta alkaa ensimmäistä kertaa tuhansiin vuosiin puhaltamaan yhteen hiileen ja ennen kaikkea voimaan hyvin, tasapainoisessa suhteessa luonnon kanssa.

Vastapuoli tekee nyt kaikkensa, jotteivat räjähdysmäisellä vauhdilla heräävät ihmismassat yhdistäisi voimiaan, vaan keskittyisivät kinastelemaan toistensa kanssa. Ennennäkemätön sensuuri ravistelee sananvapautta ja epidemian toista aaltoa pohjustetaan jo meillä Suomessakin kovalla kiireellä.

Rotumellakoiden nimellä kulkevat sisällissotaan pyrkivät levottomuudet riehuvat useissa Yhdysvaltain kaupungeissa. Kun poliisivoimien rahoitusta on vähennetty radikaalisti ja ihmisten elinkeinoa kohtaan hyökätään mellakoissa targetoidusti, on useissa kaupungeissa päädytty poikkeustilan partaalle.

Näiden mellakoiden tarkoituksena on estää tulevien vaalien vaalipaikalla tapahtuva todennettu äänestäminen, sekä jo lähes 180 000 syytekirjelmän avaaminen ja käsittely. Syytteitä on kärsivällisesti rakennettu ja tutkittu jo vuosia, ja uudet tutkimukset ja kuulustelut ovat nostaneet lukuisia uusia syytteitä vahvasti korruptioitunutta eliittiä vastaan. Kun nämä syytteet avataan ja ne menevät käsittelyyn, alkaa eliitin pelit olla nopeasti pelattu. Syytekirjelmät ovat siksi olleet suljettuina ja salaisia, sillä rikosepäilyt ovat niin suuria, että niistä ei saa vuotaa vihiä epäillyille.

Vaikka kyseessä on historiallisen suuri määrä näitä syytteitä, ovat niitä käsittelevät uutiset loistaneet poissaolollaan valtavirtamediassa.

Myös vastapuoli on luonnollisesti tietoinen tulevien vaalien painoarvosta. Voittaessaan he tuskin aloittaisivat pidättämään toinen toisiansa. Pahamainen sijoitusvelho George Soros kertoi Davoksessa taannoin, että lokakuun vaalit tulevat määrittelemään maailmamme kohtalon.

Tämä pitää äärimmäisen hyvin paikkansa, vaikka kyseinen peluri toimiikin toisella puolella pelilautaa. Soros tiesi kertoa jo vuonna 2012, että maailma ajautuu pian kaaokseen, pahuuden aika on koittamassa ja katumellakoiden vuoksi kansalaisten vapauksia supistetaan dramaattisesti.

Soros tuskin on tarvinnut kristallipalloa, sillä hän jos kuka tietää oman joukkionsa pitkään ja kärsivällisyydellä punomista suunnitelmista. Soroksen tiedetään rahoittavan mellakoita.

Samassa juonessa mukana olevat demokraatit, jotka hallitsevat syvähallitusmallisesti valevirtamediaa, tukevat myös Yhdysvaltojen mellakoita ja ajavat poliisin rahoittamisen lopettamista. Sama ryhmä on kuuluisa rotuerottelunarratiivistaan, jonka se on esitellyt aikoinaan jo natseille epigeniikan muodossa. Tämä ihmisten eriarvoistaminen on esiintynyt myös orjakaupan ja Ku Klux Klanin muodossa.

Kun sama ryhmä puolustaa nyt mellakoita polttaen rakennuksia ja harjoittaen väkivaltaa, ei tarvitse olla erikoisetsivä ymmärtääkseen, että kaikki keinot ovat nyt käytössä sisällissodan alkuunpanemiseksi. Erittäin vaarallisia vankeja on vapautettu vankiloista epidemiaan vedoten, ja muut kanavat hoitavat aseistuksen ja koulutuksen näille tuleville ”mielenosoittajille”.

Kaaoksen keskellä ihmiset ovat peloissaan ja haluavat muutosta, jonka deep staten oma poika Joe Biden sitten tarjoaa. Tämän mahdollistaisi ainoastaan postiäänestys, sillä se olisi ainoa tapa, jolla lopputulos olisi mahdollista väärentää Bidenin eduksi.

Postiäänestystä koitetaan ajaa läpi uusilla koronarajoitteilla, jotta ihmiset eivät uskaltaisi tai edes saisi mennä henkilökohtaisesti äänestämään. Useissa (demokraattien hallitsemissa) kaupungeissa on jo lähes sotatila päällä, ja vaikka media puhuu rauhallisista mielenosoittajista, kertovat paikalla olijoiden kuvaukset jotain aivan muuta; puolisotilaalliset ja koulutetut mustiin pukeutuneet ryhmittymät aiheuttavat valtaisaa tuhoa ja kaaosta targetoiduilla iskuilla ympäri kaupunkia.

Kalifornian kuvernöörin Gavin Newsom määräsi koko osavaltioon hengitysmaskipakon, ja jäi muutama päivä sen jälkeen kiinni miljardin arvoisesta maskikaupasta Kiinaan.

Yhdysvaltain tautikeskus, CDC, joutui poistamaan kuitenkin epidemiatermin koronan ympäriltä, sillä sairastuneiden ja kuolleiden lukuja on vääristelty niin räikeästi, etteivät vahvasti liioitellut toimet enää ole pysyneet salassa. Valevirtamedia uutisoi jo nyt ympäri maailmaa koronan uudesta tulemisesta, ja useissa maissa, kuten Kanadassa ja Australiassa on yhteiskunta jo lukittu uudestaan entistä rajummin toimenpitein.

Brasiliassa poliisi teki jonkin aikaa sitten rynnäkön yhteen maan suurimmassa koronakriisissä painivaan sairaalan, ja huomasi pian sairaalan olevan täysin tyhjä.

Myös väitetyt epidemiaan kuolleiden ruumisarkut olivat täysin tyhjiä. Tyhjistä sairaaloista olemme kuulleet jo pitkään niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Sadat lääkärien ja hoitajien tanssivideot olisivat tuskin olleet mahdollista käsikirjoittaa ja kuvata, mikäli sairaalat olisivat olleet täydessä kaaoksessa.

Yhdessä demareiden hallussa olevista osavaltioista, Michiganinissa, on viety läpi uusi lakialoite, jonka mukaan kaikkiin osavaltion virkamiehiin istutettaisiin mikrosiru.

Kun Gatesin järjestö osti vielä suuren määrän Googlen ja Twitterin osakkeita vuoden alussa, saivat he määräysvallan rajoittaa ja sulkea tilejä, jotka jakoivat toisenlaisia uutisia kuin valtavirtamedia. Kun Twitter alkoi sensuroida ja poistaa presidentin twiittejä vedoten siihen, että ne ovat epätosia, alkoi yhä useampi ihmetellä, kuinka sananvapaus maailmassamme voi.

Viime vuoden lopulla Event 201 -harjoituksessa valmistauduttiin nimenomaan siihen, kuinka vaientaa sosiaalisen median soraäänet ”mahdollisen” koronaepidemian aikana. Tänä päivänä sometilejä suljetaan päivittäin, hurjana esimerkkinä Facebook, joka on kieltänyt kokonaan #savethechildren-hashtagin. Jos pedofilian ja ihmiskaupan vastainen suosituin hashtag kielletään, voimme vain ihmetellä mihin tällä kaikella pyritään. Voisiko olla, että miljoonat itsenäiset tutkivat journalistit ovat osuneet liian arkaan paikkaan?

Koronakuolemien lukumäärää on liioiteltu valtavasti, siihen tarttuneiden määrää on vääristelty hurjasti ja kun sekään ei ole riittänyt, on itse koronatestit saastutettu koronalla.
On äärimmäisen hämmentävää, että nykyinen testi otetaan nenänkautta aivojen reunamilta asti. Jos tarkoituksena ei ole tartuttaa testihenkilöä, eikö näyte voitaisi ottaa suoraan suusta? Eikös kyseistä aluetta juuri eristetä maskeilla virallisen tarinan mukaan? Vaikka tuhannet alan asiantuntijat ja lääkärit varoittavat maskien vaarallisuudesta käyttäjänsä terveydelle ja maskipakkauksissakin kerrotaan, etteivät ne suojaa koronalta, ovat maskit ”asiantuntijoiden” mukaan pelastus kaikille.

Soraääniin liittyvä ongelma oli toki nopeasti ratkaistu, sillä kaikki edellä mainittu sisältö on kielletty sosiaalisessa mediassa. Kun tietokoneohjelmien kehittäjä päättää, että lääkärit valehtelevat sairauksista ja sensuroi kaiken sisällön, on haastavaa enää nähdä järkeä siinä, että esimerkiksi THL ajaa meillä samaa mallia. Mitäs kirjaimet THL tarkoittivatkaan?

Viisi kertaa Suomen kokoisen Teksasin influenssakuolemien määrät ovat edellisinä vuosina olleet kymmenentuhannen hujakoilla, ja koronakuolemien määrä on ollut tähän mennessä hieman yli 3000. Näistäkin kuolemista todennäköisesti noin 90 prosenttia on todellisuudessa johtunut aivan muusta. On hyvä muistaa, että sairaalat saavat suuren rahallisen korvauksen joka kerta, kun he merkkaavat kuoleman syyksi koronan. Kuka korvauksen maksaa? Ja miksi?

Nyt, kun YK:n sivustollakin jo lukee New World Order, ei meidän varmaankaan tarvitse enää arvailla, minkämoiset metkut näillä veitikoilla on mielessä.

Media pitääkin tiedostavampia ihmisiä nyt suurimpana uhkana. Guardian uutisoi, kuinka koronaparanoia on yhdistänyt hyvinvoinnista kiinnostuneet henkilöt ja ”oikeistolaiset salaliittoteoreetikot”. Guardian kertoo, että henkilöt, jotka ennen puhuivat Balin retriiteistä ja kookosöljystä, paasaavat nyt 5G:stä sekä Bill Gatesista. Voisiko olla, että hyvinvoivat henkilöt ovatkin jonkin äärellä tässä? Mitä sinä ajattelet?

Maailman johtajat tekivät historiallisen päätöksen mahdollistaa tasa-arvoinen rokotusohjelma jokaiselle maailman ihmiselle.

Sirut rokotteissa ei enää salaliittoteoriaa.

Briteissä eläkeläisiä kuollut todennäköisesti enemmän karanteenin kuin koronan vuoksi.

Pedowood

Vaihtoehtoisissa uutispalveluissa, jotka eivät ole maksetun agendan asialla, on pitkään kohistu kasvavissa määrin ihmiskaupasta sekä lapsiin kohdistuvista hirvittävistä rikoksista ja pedofiliasta.

On jo kauan ollut näyttöä sille, että tarpeeksi korkealle pyramidissa kivunneet henkilöt ajetaan sisään pimeisiin rituaaleihin, joissa muun muassa uhrataan lapsia. Mikäli tämä asia on sinulle uusi, toivon että harkitsisit tutkia tätä arkaa aihetta hieman tarkemmin. Kun kyseessä on pieniin viattomiin lapsiin kohdistuvat julmuudet, on vaikea olla kääntämättä katsettaan pois. Juuri tämän takia nämä rikokset ovat pystyneet jatkumaan niin pitkään, ja meidän on tultava tietoisiksi näistä kauheuksista, sillä muuten annamme niiden jatkua. Tämänkaltainen toiminta on saatava loppumaan välittömästi, ja se ei onnistu sillä, että haluamme suojella itseämme katsomalla toisaalle. Viattomien lasten hyvinvointi on asetettava etusijalle.

Lukuisat julkisuudesta tunnetut henkilöt ovat avoimesti kertoneet Hollywoodin vaietusta salaisuudesta, mutta tämänkaltainen sisältö tavoittaa hyvin harvoin suurempia massoja. Kun Mel Gibson kertoi aiheesta jo kymmenisen vuotta sitten, hänet leimattiin välittömästi hulluksi.

Pedofilia ja kaikki siihen liittyvät rikokset ovat juurtuneet hyvin syvälle valtaa pitävien verkostoon, ja juuri sen takia siitä on virallisesti myös oltava hiljaa. Suomessa on tuhansia rikosepäilyjä lapsiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta, mutta rikospoliisissa asioita ”tutkii” vain yksi henkilö.

Tämä on käsittämätöntä. Maailmasta katoaa lähes 8 000 000 lasta joka vuosi, enemmän kuin Suomessa on asukkaita! Luku on käsittämätön, ja samaan aikaan se kertoo, kuinka suuresta ilmiöstä on kyse.

Niin uskomattomalta, kuin se saattaa kuulostaakin, toimii pedofilia ja ihmiskauppa hallitsevana osana eliitin valtapeliä. Kun korkeimmat tahot ovat mukana tämänkaltaisessa toiminnassa, jää viralliset tutkimukset usein vähemmälle, eikä toimintaan puututa. Tämänkaltaista toimintaa on harjoitettu tuhansia vuosia vallan yläasteilla, mutta julkisuuteen tapauksia on tihkunut vähän, lähinnä kirkon piiristä. Miksi eliitti sitten harjoittaa näin vastenmielistä toimintaa?

Kun pientä viatonta lasta kidutetaan ja traumatisoidaan, erittyy hänen vereensä vahvasti adrenaliinipitoista hormonia, joka saa käyttäjänsä vanhenemaan hitaammin. Tätä nuorentavaa ja huumaannuttavaa ylihapettunutta hormonia kutsutaan adrenochromeksi. On hieman hämmentävää, että Google on nimennyt grafiikkapiirturinsa Adrenoksi, ja heidän suosituin selaimensa on nimeltään Chrome.

Äärimmäisen kivun ja kauhun aiheuttamisella harjoitetaan myös erilaisia pimeitä rituaaleja, joiden huhutaan kutsuvan pimeitä voimia toisista ulottuvuuksista. Tämänkaltaiset vahvasti negatiiviset olennot käyttävät energiakseen värähtelytaajuuksien matalampia resonansseja kuten kauhua, kipua ja kärsimystä. Vaikka ajatus saattaa kuulostaa kaukaa haetulta, kävisi se järkeen syynä kaikelle sille kärsimykselle, mistä olemme ihmiskuntana joutuneet kärsimään liian pitkään. Vain murto-osalla budjeteista, joita käytetään esimerkiksi sotateollisuuteen, voitaisiin lopettaa köyhyys ja nälänhätä tältä planeetalta lopullisesti. Miksi kärsimys sitten on tämän kauniin planeetan suurin rahantulonlähde?

Pedofilia toimii myös hyvin kiristysmielessä, sillä mikäli omatunto alkaisi joskus johtoportaikossa kolkutella, on leikeistä haastavaa hypätä pois julkisuuteen vuodettavissa olevien aineistojen pelossa.

Useita kuuluisia henkilöitä on tapettu varoituksena muille, heidän aloitettuaan puhua julkisesti ihmiskaupasta ja pedofiliasta. Kuuluisimpina niminä varmasti prinsessa Diana, Avicii, Chris Cornell ja Linkin Parkin laulaja Chester Bennington.

Tämä hollantilainen pankkiiri kertoo koskettavasti, kuinka hän pääsi poistumaan kuvioista, kun mukaan astui lapsiin kohdistuvat julmuudet.

FBI on ollut jo yli kymmenen vuotta perillä pedofilian laajuudesta, ja heidän sivuiltaan löytyy symbolit sekä koodisanat, joilla näistä toimista on voitu keskustella lähes avoimesti.

Ennen Trumpin astumista puikkoihin ei minkäänlaisiin toimiin oltu kuitenkaan ryhdytty näitä rikollisia vastaan.
Kun edellinen presidentti Obama tilasi valkoisen talon juhliin lentoteitse ”hot dogeja” yli 50 000 dollarilla, voimme tarkistaa FBI:n listasta tilauksen todellisen luonteen.

Useat yritykset ja henkilöt käyttävät näitä logoja avoimesti, kuten Disney useissa videoissaan.

Symbolismi tuleekin olemaan tämän rikollisjoukon akilleen kantapää, sillä sitä ei voi vain pyyhkäistä olemattomiin. Symbolismin lisäksi salaviestintää on löydettävissä etymologian keinoin, sillä eliitin ”salakielenä” toiminut latina on useissa englanninkielen sanoissa alkuperänä.

Kuuluisampana pelurina pedofilian kentällä oli Jeffrey Epstein, joka ”itsemurhattiin” vuosi sitten kesänä hänen jäätyä kiinni. Nyt hänen entinen tyttöystävänsä, Ghislaine Maxwell, jolla on vahvoja juuria tiedustelumaailmaan, on pidätetty. Maxwell on ilmeisesti ollut Epsteiniäkin korkeammalla hierarkiassa, ja hänellä on valtavasti tietoa ja dataa korkealla olevista julkisuuden henkilöistä, jotka ovat viihtyneet kaksikon seurassa heidän tarjoamiaan palveluita käyttäen. Muun muassa Bill Clinton on lentänyt Epsteinin Lolita Expressiksi nimetyllä yksityiskoneella 26 kertaa!

Maxwellin asemasta kertoo myös se, että julkisuuteen on löytänyt tiensä valokuva, jossa hän istuu Kevin Spaceyn kanssa Buckinhamin palatsissa kuninkaallisten valtaistuimella. Näillä tuoleilla ei lain mukaan saisi istua kuin kuninkaalliset.

Spacey on kunnostautunut myös hämärissä puuhissa, sillä heinäkuussa kuoli jo kolmas henkilö, joka syytti näyttelijää muun muassa ahdistelusta.

Kun tiedot esimerkiksi Epsteinin yksityislentokoneen matkustajalistoista ovat nyt julkisia, on mielenkiintoista seurata, kuinka vyyhti alkaa purkautumaan.

Paniikki pedofiliaan liittyvien paljastusten lisääntyessä kasvaa parhaillaan useilla julkisuuden henkilöillä. Esimerkiksi Ellen DeGeneres ja Oprah on peruuttanut kaikki esiintymisensä loppuvuodeksi.

Näyttelijä Tom Hanksia vastaan on myös esitetty lukuisia väitöksiä hänen osallisuudestaan pedofiliarinkiin. Hanks muutti vaimonsa kanssa kohua pakoon Kreikkaan, jossa pedofilia ei ole rikos eikä Kreikka luovuta epäiltyjä ulkomaille.

Koomikko Ricky Gervais irvaili ihailtavan rohkeasti pedofiliasta näille Hollywoodin silmäätekeville alkuvuodesta gaalatilaisuudessa.

Kyseiseen aiheeseen saattaa liittyä sekin, että alkuvuodesta yli 200 suuryrityksen toimitusjohtajat erosivat täysin yllättäen. Vuoden sisällä heitä on eronnut jo yli 1400. Vastaavaa ei ole koskaan tapahtunut.

Myös Hillary Clinton nukkuu yönsä huonosti. Hänen osallistumisensa kauheisiin rituaaleihin on tallennettu erään Anthony Wienerin tietokoneelle, jonka sisällön nähneistä tutkijoista suurin osa on kuollut hämärissä olosuhteissa. Tiedot ovat kuitenkin tulossa julki, ja karma kolkuttelee jo myöskin Hillaryn ovella.

Kesän aikana nousi skandaalilistalle myös suuri Yhdysvaltalainen huonekalutavaratalo Wayfair, joka jäi kiinni osallisuudestaan ihmiskaupan harjoittamiseen. Se myi sivustollaan muun muassa lukittuja kaappeja noin 10 000 dollarin hintaan. Kaapit oli nimetty lähialueilla kadonneiden nuorten tyttöjen mukaan.

Nyt olisi hyvä aika havahtua siihen tosiasiaan, että tämänkaltaisia kauheuksia harjoitetaan myös täällä Suomessa. Jos samat voimavarat, jotka on kuluneena vuotena laitettu flunssalta suojelemiseen täällä meillä Suomessa, olisi laitettu sen sijaan lapsiin kohdistuvien rikosten kitkemiseen yhteiskuntamme johdosta, eläisimme jo aika erilaisessa todellisuudessa.

Toisaalta, miksi nämä henkilöt alkaisivat pidättää itseänsä? Kysymys kuuluukin, kuinka kauan poliisimme ja lainvalvontaviranomaisemme meinaavat peittää tältä silmänsä?

Näihin isojen poikien kerhoihin kuuluvien nimet ja teot ovat tiedossa sekä idän että lännen tiedustelupuolella. Ennen kuin ulkomailta aloitetaan huuteleminen tästä tärkeästä aiheesta, voisi olla hyvä harkita oman pesän putsaamista itsenäisesti. Tämä on ainoa vaihtoehto lopettaa korruptio, vehkeily ja Suomen ulkoistaminen isoille korporaatioille. Kuvitelkaamme hetki, kuinka ihana paikka Suomemme voisi olla elää, mikäli me saisimme kansana päättää, kuinka tätä peliä pelataan? Eikös se kuitenkin ole tapa, jolla ”demokratia” toimii. Hallituksen tulisi olla kansan puolella, ei sen alistaja.

Loppusanat

Valo on kuitenkin voittamassa, ja me jokainen voimme nopeuttaa sekä helpottaa tätä historiallista prosessia.

Nyt on oikeasti tärkeää alkaa puhumaan pelottomasti omalla äänellään ja sanomaan ei kaavaillulle toiselle aallolle. Suomi on kansanvalta. Kansalla on ansaitsemansa hallitus. Me voimme sanoa ei, ja kun kriittinen massa on mukana, voimme vaihtaa tämän laivan kurssia lopullisesti ja alkaa toimia esimerkkinä muille Pohjoismaille ja lopulle maailmalle. Annammeko tämän päivänselvän huijauksen jatkua vai nousemmeko omalle tasollemme ja vaadimme parempaa?

Voimaantukaamme yhdessä ja yhdistäkäämme voimamme!

Voisimme ottaa esimerkkiä vaikka Berliinistä, jossa äskettäin reilu 1,3 miljoonaa ihmistä osoitti mieltään koronaukotuksen lopettamiseksi. Ja koska ”uutiset” eivät näistä asioista kerro, on meidän roolimme toimia uutistoimistoina. Jakakaamme tietoa ja ajatuksia nyt päätyönämme, mikäli haluamme pysyä vapaina! Vastuu on kuulijalla, eivätkä kaikki ole valmiita vielä näkemään isoa kuvaa. Silti suuri massa haluaa nimenomaan nyt ymmärtää, miksi kaikki ei tunnu ihan loogiselta. Me voimme auttaa siinä. Suomalaista sisua sisään ja soturinsaappaat jalkaan! Me voimme tehdä tämän!

 ”Vallankumousta ei koskaan televisioida..”

Kukaan ei ole menehtynyt koronaan.

Venäjän valtion TV: ”Gates epidemian takana.”

Espanjan kuningas on kadonnut jäljettömiin.

Entinen Venäjän tiedustelupäällikkö: ”Korona on osa depopulaatio-ohjelmaa.”

Vuonna 1983 tehty ennustus; Trump tulee johtamaan Amerikan takaisin jumalan luokse.

Afrikkaan on suunniteltu uudenaikaisten RNA-rokotteiden testausta, ennen kuin loppuihmiskunta saa osansa. Tampereen yliopisto on tässä Gatesin depopulaatiosuunnitelmassa mukana auttamassa.

Afrikka on näyttänyt jo useasti kyntensä taistelussa syvää valtioita ja sen rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Tällä kertaa siellä on osoitettu mieltä rokoteoikeudenkäyntien aikana Bill Gatesia vastaan: ”Emme ole laboratoriorottiasi, Gates!” 

Tutkimus paljastaa, että kaikista helpoimmin loukkaantuvat henkilöt saavat vähiten aikaan, eivätkä mielellään auta toisia ihmisiä.

Delhiläinen tutkimuskeskus kertoo kosmisen ääniterapian parantavan koronan täysin.

Trump allekirjoitti juuri lakialoitteen suuren lääketeollisuuden monopolia vastaan takanaan 17 pahvilaatikkoa (Q). Hän kertoi puheessaan hankkineensa paljon vaikutusvaltaisia ja rikkaita vihamiehiä toimillaan, joihin lukeutuu myös lukuisat toimet ihmiskauppaa vastaan. Trump vihjaili, ettei häntä kenties nähdä julkisuudessa vähään aikaan, jonka jälkeen hänet kuljetettiin turvaan.

Tämä voisi indikoida lähiaikoina tapahtuvan suurempia operaatioita varjohallitusta vastaan. Myös ympäri maailmaa tapahtuneen mystiset räjähdykset (Libanon, Pohjois-Korea, Kongo, Irak, Italia, Venäjä, Arabiemiirikunnat, Australia, Kiina, Kuwait, Englanti, Belgia) saattavat olla isommassakin roolissa tässä näytelmässä.

Michael T. Flynn, entinen sotilastiedustelun johtaja, jota myös on yritetty saada pois pelistä valheellisten syytösten kautta, on julkaissut avoimen kirjeen yhdysvaltojen kansalaisille.

Alla muutamia otteita kirjeestä.

”Kun koko Yhdysvaltain kohtalo on vaakalaudalla, ja koko maailman tulevaisuus on uhattuna. Eikö meidän pitäisi silloin toimia? Se rohkaisee meitä tähän taisteluun pahuuden voimia vastaan.

Paha voi menestyä vain sen ajan, kun hyvät ihmiset ovat erotettu toisistaan ja omista henkilökohtaisista elämistään.

Tee päätös, kuinka voit toimia tässä omien kykyjesi mukaan. Nouse pystyyn ja seiso sen takana, mihin uskot. Ole ylpeä siitä kuka olet ja minkä takana seisot.” -Flynn

Aurinkoista ja voimaannuttavaa elokuuta!

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi