Maailma muuttuu – oletko valmis?

2019-10-02T17:35:15+03:0024.6.2019|

Onko sinusta tuntunut viime aikoina siltä, että aika kiihtyy ja tapahtumat tuntuvat vierivän eteenpäin hurjina sykleinä? Ajatteletko jopa joskus, että maailman tapahtumat tuntuvat kaoottisilta ja missään ei tunnu olevan oikein mitään järkeä? Samalla tuo sirkus alkaa menettää merkitystään, ja kiintopisteeksi on saattanut nousta enenevässä määrin oman ja läheisten hyvinvointi. Koetko, että ylipäätään pärjääminen näissä kiihtyvissä tunnelmissa on vaikeaa niin henkisesti kuin fyysisestikin?

Et ole yksin. Planeettamme on käymässä läpi historiallista muutosprosessia, ja meidän olisi hyvä päivittää itseämme pysyäksemme vauhdissa mukana.

Aurinko kirkastuu

Lähes kaikki muinaiset sivilisaatiot ovat palvoneet aurinkoa. Viime vuosina aurinko on muuttunut kirkkaamaksi, keltaisesta tähdestä keltavalkoiseksi. Koko aurinkokuntamme käy läpi parhaillaan muutosta. Kaikissa aurinkokuntamme planeetoissa on tapahtunut suuria muutoksia tästä johtuen, kun aurinko kiihdyttää n. 10.000 km tunnissa läpi galaksimme tiheämmän partikkelikentän.
Monet korkeatasoiset sivilisaatiot planeetallamme tiesivät tästä, ja ovat jättäneet kirjoituksia siitä jälkeensä. Kuuluisimpana varmasti mayat, jotka tiesivät ajan syklisyydestä, ja siitä, kuinka eri ajanjaksot vaikuttavat tietoisuuteemme. Kuten kiviaika, rauta-aika, ja tietysti kultainen aika.
Monet niin sanotut whistleblowerit ovat tulleet esiin viime aikoina uuden informaation kera tästä jopa planeettamme suurimmasta evoluutioprosessista. Uskotaan, että hallintajärjestelmän korkeimmilla palleilla istuvista henkilöistä kaikki tietävät tästä muutoksesta. Äiti maan parhaillaan läpi käymäänsä transformaatiota tukevat monet seikat.
Maanjäristysten määrä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana satoja prosentteja. Erilaiset sääilmiöt ja myrskyt ovat olleet hurjassa kasvussa. Magneettinen napa surffaa hurjaa vauhtia satojen kilometrien päässä pohjoisnavasta, ja muun muassa lentokenttien navigaatiojärjestelmiä joudutaan ruuvaamaan ja päivittämään tämän tästä.
Erilaisia painovoimapoikkeuksia esiintyy yhä useammassa paikassa pallollamme. Maan alta kuuluu omituisia ja selittämättömiä ääniä ympäri maailmaa. Schumannin resonanssi, joka mittaa planeetan hertsimäärää, on hurjassa nousussa. Ja erityisesti, yhä useammat ja useammat ihmiset kokevat  parhaillaan kasvua ja muutosta. Värähtelyn noustessa vanhoja pelkoja ja traumoja nousee monilla meistä esiin. Pelkopohjaiset uskomukset toimivat ankkureina, ja pitävät kehoamme juuttuneena alemmille värähtelytasoille. Ja mitä suurempi on tuo erotus, sitä suuremmaksi käy kitka.

Trauma-ankkurit

Meidän olisikin hyvin tärkeää puhdistaa itseämme näinä aikoina niin henkisesti kuin fyysisestikin. Suurin osa traumoistamme syntyy ensimmäisen kuuden vuoden aikana ja meillä harvoin on niistä muistijälkeä. Kun lapsi kokee jotakin traumaattista (se voi olla hyvinkin pieneltä tuntuva asia – emme saa toivomaamme jäätelöä, ja tästä johtuen saatamme kehittää uskomuksen, että emme ansaitse rakkautta jne.), hän saattaa piilottaa sen paikkaan, josta ei varmasti sitä itsekään löydä.
Kun näistä kauan piilossa olleista uskomuksista, jotka usein toimivat kuten itse itseään toteuttavat ohjelmoinnit, tulee tietoiseksi,
voi ne valaista rakkauden ja ymmärryksen valolla, ja päästää niistä hyvän itkun kera irti. Tämä puhdistaa valtavasti raskasta oloa, sillä jokainen meistä kantaa mukanaan eri kokoisia kivitaakkoja, ja hyvin usein täysin tietämättään. Monet näistä jarruttavista uskomuksista, elleivät peräti kaikki, tulevat meidän vanhemmilta, tai solumuistin mukana jopa kauempaa isovanhemmilta. Ne ovat iskostuneet alitajuntaamme kuin konetta hidastava ohjelmointi, ja harvoin olemme niistä edes tietoisia. 
Kun uskomuksemme saa meidät ajattelemaan, että jokin uhkaa meitä, saattaa jarruttava uskomus laukausta meissä pakene tai taistele -reaktion. Joskus taas saatamme jäätyä aivan täysin, emmekä kykene toimimaan millään tavalla. Jälkeenpäin saatamme ihmetellä, että mitä oikein tapahtui.
Olen omassa elämässäni huomannut, että uskomusten tarkoituksena on ollut suojella minua, pitää minusta huolta. Esimerkiksi uskomuksen ”maailma on vaarallinen paikka” perimmäisenä tarkoituksena on pyrkimys pitää minut turvassa. Siksikin mielestäni on tärkeää kohdata uskomukset, käsitellä niitä ja päästää niistä kiitollisuudella irti.
Kiitos uskomus, että olet aina pyrkinyt pitämään minut turvassa, mutta tästä eteenpäin pärjään itsekin. Voit poistua. Hymiö.

Paniikkia eliitissä

Maailmalla, yhteiskunnassa ja politiikassa puhaltavat myös muutoksen tuulet. Vanha kaarti, joka on tähän mennessä vähät välittänyt muusta kuin omista lukuisista intresseistään, on vakavissa ongelmissa. Ihmisten alati nouseva tietoisuus, niin kutsuttu kollektiivinen herääminen, nostaa pitkään piilossa olleita huijauksia ja kauheuksia pintaan.
On hyvin luultavaa, että rapakon takana alkaa valtaisat massapidätykset, jossa niin kutsuttu negatiivinen eliitti, deep sate, olisi joutumassa vastaamaan pitkään jatkuneista rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Tätä väitettä tukee amerikkalaiseen oikeusjärjestelmään kuuluvat suljetut syytekirjeet (sealed indictments), joita on jo yli 90 000 odottamassa avaamistaan.
Puhutaan, että ne aloittaisivat niin kutsutut Washingtonin tribunaalit, jotka aloittaisivat planeetan historian suurimman pidätys- ja oikeusprosessin.
  
Aika näyttää, kuinka käy. Varmaa on kuitenkin se, että virallinen narratiivi tulee muuttumaan yhä radikaalimmin, mitä edemmäs kuljemme tätä yhteistä polkuamme valoa kohti.
Tässä muutoksessa tärkeimmässä roolissa olemme me, ihmiset, jotka haluamme parempaa ja tasavertoisempaa maailmaa. llman taistelemista ja köyhyyttä, ilman eriarvoisuutta ja saasteita ja ilman sitä kaikkea järjetöntä ahneutta ja epävarmuutta, joka on ollut vallassa niin pitkään. Me pystymme parempaan – yhdessä!

Valo tulee Pohjolasta

Meillä suomalaisilla on suuri vastuu uuden ajan luomisessa. Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Olen samaa mieltä. Meidän puhtaat, välkkyvät järvet ja joet. Upea luonto ja tuuheat metsät, puhdas ilma ja miljoonat saunat! Turvallisuus ja vanha viisaus.
On ennustettu, että valo tulee pohjoisesta. Voittajien usein kirjoittaessa historian uudelleen, olisi meillä paljon vielä voimaantumisen varaa muistaessamme jykevät juuremme ja vanhan viisautemme. Alamme muistaa myös luontoyhteytemme, sillä olemmehan osa luontoa.
Olemme pieniä planeetan palasia, kehostamme löytyy samassa suhteessa kaikki Äiti maan ainekset. Alamme muistaa, kuinka kaunista ja taianomaista kaikki on ja kuinka saumattomasti meidän on mahdollista elää kaiken eläväisen kanssa, kunnioittaen ja kiitollisina tästä uskomattoman kauniista vaiherikkaasta seikkailusta, jota elämäksi kutsutaan.
Oletko valmis lähtemään elämäsi matkalle ja valitsemaan polun, jossa rakkaus ja myötätunto, ilo ja inspiraatio toimivat kompasseinamme. Niin kuin Mark Twain aikoinaan filosofoi: ”Elämäsi kaksi tärkeintä päivää ovat se päivä, kun synnyit, ja se päivä kun muistat ja ymmärrät miksi synnyit tänne.”
Meillä kaikilla on oma tarkoituksemme täällä, oma polkumme – syy ja missio, miksi tänne päätimme syntyä. Olemme jokainen ainutlaatuinen yksilö. Kun alamme enemmän ja enemmän tekemään asioita sydämestä ja intohimosta, alkaa taikuus ja synergia täyttämään elämäämme. Olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja tapaamme juuri ne oikeat ihmiset. 

”Me olemme he, keitä olemme aina odottaneet”

– vanha Hopi-ennustus

on Valomedian perustaja, puhuja, tuottaja ja ohjaaja. Tuomas rakastaa luontoa, avaruutta, seikkailuja ja saunomista.

Kiitos kun luet (ja tuet) Valomediaa!
Löysitkö tekstistä kielioppi- tai asiavirheitä?
Onko sinulla aiheesta enemmän tietoa?
Haluaisitko ehdottaa artikkelin aihetta?
Otamme myös kaikenlaista palautetta ja ehdotuksia avosylin vastaan!

Kirjoita meille: toimitus@valomedia.fi